IP камери за вграждане

IP камери за вграждане – компактност и висока функционалност в едно

Когато говорим за камери за вграждане, винаги в съзнанието ни изниква асоциация с компактност и лесна преносимост. Именно това са и едни от основните предимства на този вид устройства, наред с високото качество.

В онлайн шпионския магазин на SPY.BG откривате богато разнообразие от камери за вграждане, с които лесно ще можете да осъществявате дискретно и незабележимо видеонаблюдение. Сред характеристиките, които впечатляват най-много клиентите и които отреждат на тези устройства сред първите места по клиентски предпочитания, откриваме:

• 4к резолюция – високото качество безспорно е от съществено значение при избора на устройство за видеонаблюдение и видеозаснемане;

• Малките и компактни размери – изборът на мини камери за вграждане е най-честият в случаите на тайно заснемане;

• Множество функции – екстри като широкоъгълен обектив и наличието на лентов кабел са само част от функционалностите, с които са оборудвани тези устройства;

Лесното инсталиране и позициониране е сред основните предимства на IP камерите за вграждане

Малките размери на устройствата позволяват те да бъдат инсталирани на множество места, включително и в други предмети. Възползвайте се от нашите ежедневни оферти, за да се снабдите с висококачествено устройство на повече от добра цена.

Виж повече