Видеорегистратори

Ултратънък видеорегистратор

Ултратънък видеорегистратор

(52 отзивa)

94.00 лв.

MC70
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 12MP

Ъгъл на видимост: 170

Детектор за движение: Да

Широкоъгълен fullHD регистратор

Широкоъгълен fullHD регистратор

(48 отзивa)

80.00 лв.

MC69
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 12MP

Детектор за движение: Да

Видеорегистратор с 2.7 инча дисплей

Видеорегистратор с 2.7 инча дисплей

(27 отзивa)

41.00 лв.

MC63
Виж повече

Видео: 1080P

Снимки: 3MP

Батерия: 25 минути

Аудио: ON/OFF

Видеорегистратор с 2.7 инчов дисплей

Видеорегистратор с 2.7 инчов дисплей

(18 отзивa)

74.00 лв.

MC45
Виж повече

Видео: 1920x1080

Снимки: 12MP

Ъгъл на видимост: 120

Аудио: ON/OFF

Детектор на движение: Да

G-сензор: Да

Понякога наблюдението на сгради, отделни помещения или открити части не е достатъчно. Иска ви се да пренесете тази възможност и във вашата кола?

Решението на този казус е в поставянето на т.н. видеорегистратор. Той ще осигури вашето качествено наблюдение и ще изключи възможностите за пропуск на нещо значимо.

С него ще получите желаната възможност за наблюдение и заснемане на всичко съществено, което се случва вътре или около вашият автомобил.

Видеорегистраторите са изключително полезни при документирането на произшествия или инциденти свързани с автомобила. От друга страна, те се използват успешно и за безпроблемно заснемане на вашето интересно пътуване, без да има нужда да се разсейвате от снимането.

Приспособленията за снимане в колата са оборудвани с една или две камери за да не бъде пропуснато нищо важно. Панорамното заснемане е предимство както за развлекателните, така и за документиращите произшествия цели.

Повечето от видеорегистраторите имат собствен дисплей за незабавен преглед на записите, в тях може да се сложи карта памет, записвате звук, видео, правите снимки. Те работят безотказно и на тъмно, това се осъществява благодарение на вградени диоди за осветление.

Захранването им идва от автомобила, от батерия или се предлагат с комбинирано захранване – батерията се ползва при нужда. Те притежават различни допълнителни функции като: видео с изключен звук, детектор за движение и задействане само при нужда, сензори и съхранение на запис при удар, задействане със запалването на двигателя и стоп на записите при спиране на автомобила, презапис при запълнена памет на картата, спешен бутон за моментално съхранение на записа, fullHD видео записи и снимки.

Ако сметнете, че не е необходимо да се вижда ясно каква техника има в колата ви, то тогава може да се спрете и на скрито устройство. То е поставено в допълнително огледало за обратно виждане. От една страна е добре прикрито, но от друга е напълно функционално и даже притежава свой вграден дисплей за преглед на заснетото. С този видеорегистратор ще може да документирате пътуване, инцидент или даже опит да ви бъде поискан подкуп.

Устройствата от комбиниран тип, които съчетават IP камера и видеорегистратор, предлагат и още допълнителни екстри. С помощта на такова, можете да се свържете безжично с мобилен телефон и да наблюдавате в реално време чрез уайърлес или даже без нужда от Интернет. Командвайте камерата от дискретно разстояние (до приблизително 50 метра), стартирайте детектор за движение или контролирайте начало и край на записването. Тези функции се ползват директно до 50 метра или от произволна точка, но с помощта на безжична връзка.

Не е случайно, че след всички тези възможности, специалистите в бранша са нарекли видеорегистраторите „черна кутия“ за автомобили.

Сигурността на пътя е от изключително значение, при подобна ситуация, всеки чифт допълнителни „очи“ има много важна роля.

Виж повече