Видеорегистратори

-42%
Ултратънък видеорегистратор

Ултратънък видеорегистратор

(59 отзивa)

84.00 лв. 48.72лв.

MC70
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 12MP

Ъгъл на видимост: 170

Детектор за движение: Да

-40%
Широкоъгълен fullHD регистратор

Широкоъгълен fullHD регистратор

(52 отзивa)

80.00 лв. 48.00лв.

MC69
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 12MP

Детектор за движение: Да

-30%
Видеорегистратор с 2.7 инча дисплей

Видеорегистратор с 2.7 инча дисплей

(27 отзивa)

41.00 лв. 28.70лв.

MC63
Виж повече

Видео: 1080P

Снимки: 3MP

Батерия: 25 минути

Аудио: ON/OFF

-40%
Видеорегистратор с 2.7 инчов дисплей

Видеорегистратор с 2.7 инчов дисплей

(19 отзивa)

74.00 лв. 44.40лв.

MC45
Виж повече

Видео: 1920x1080

Снимки: 12MP

Ъгъл на видимост: 120

Аудио: ON/OFF

Детектор на движение: Да

G-сензор: Да

Видеорегистратор на супер цена от магазин SPY.BG

Знаете ли, че не само самолетите могат да бъдат оборудвани с „черна кутия“? Онлайн шпионски магазин SPY.BG ви представя удобните за използване видеорегистратори!

В богатия ни асортимент от устройства ще откриете всичко необходимо, за да осъществявате качествено видеонаблюдение в и около автомобила си. Не пропускайте възможността винаги да сте наясно какво се случва на пътя и в купето. Видеорегистраторите се характеризират с множество ползи, лесно използване и изключителна ефективност. При нас се натъквате на разнообразие от устройства на добри цени – с тяхна помощ си гарантирате спокойствие и защитеност на пътя, където и да се намирате!

Видеорегистратор за кола и защо ни е необходим

Никак не е задължително видеонаблюдението да се прилага само в и извън сградите и недвижимите имущества. Обзалагаме се, че не веднъж или два пъти ви се е искало да разполагате с камера в автомобила си, която да следи и заснема както пътната обстановка, така и случващото се в купето на превозното средство.

Е, вече имате тази възможност, благодарение на използването на видеорегистратори. Устройствата представляват портативни камери с възможност за монтиране както отвън, така и отвътре. С тяхна помощ винаги ще разполагате с подробни и висококачествени видеозаписи.

Технологичният напредък е оставил своя отпечатък и върху производството на този тип устройства за видеонаблюдение. Видеорегистраторите се характеризират с много функционалности и екстри, което определено прави използването им лесно и особено ефективно.

Приспособленията за снимане в колата са оборудвани с една или две камери, за да не бъде пропуснато нищо важно. Панорамното заснемане е предимство както за развлекателните, така и за документиращите произшествия цели.

Повечето от видеорегистраторите имат собствен дисплей за незабавен преглед на записите. Можете да оборудвате устройството си и с допълнителна карта памет. Те работят безотказно и на тъмно, с помощта на вградени диоди за осветление.

Захранването им идва от автомобила, от батерия или се предлагат с комбинирано такова. Видеорегистраторите притежават и различни допълнителни функции: видео с изключен звук, детектор за движение и задействане само при нужда, сензори и съхранение на запис при удар, задействане със запалването на двигателя и стоп на записите при спиране на автомобила, презапис при запълнена памет на картата, спешен бутон за моментално съхранение на записа, fullHD видео записи и снимки.

Ако сметнете, че не е необходимо да се вижда ясно каква техника има в колата ви, то тогава може да се спрете и на скрито устройство. То е поставено в допълнително огледало за обратно виждане.

Устройствата от комбиниран тип, които съчетават IP камера и видеорегистратор, предлагат и още допълнителни екстри. С помощта на такова, можете да се свържете безжично с мобилен телефон и да наблюдавате в реално време чрез wireless или даже без нужда от Интернет.

Командвайте камерата от дискретно разстояние (до приблизително 50 метра), стартирайте детектор за движение или контролирайте начало и край на записването.

Видеорегистратор от SPY.BG – мнения на нашите клиенти

Клиентите ни споделят изключително много ползи, свързани с употребата на видеорегистратор в автомобила в ежедневието:

• Доволни потребители коментират, че с помощта на устройството винаги могат да документират настъпила злополука или катастрофа на пътя;

• Клиентите ни споделят усещане за сигурност, тъй като видеонаблюдението чрез видеорегистратор може да се използва и с охранителни цели;

• Възможността за заснемане на пътуването е отбелязана като наистина удобна, когато пътниците искат да запазят красиви и скъпи спомени от екскурзията си;

Клиентите на шпионски магазин SPY.BG дават обратна връзка, че повече не биха се върнали към шофирането без видеорегистратор в автомобила си.

„Откакто използвам услугите на видеорегистратор, се чувствам много по-сигурен и защитен на пътя! Не бих могъл да си представя да се лиша от устройството занапред!“

Защо да изберете SPY.BG при покупка на видеорегистратор

За да оправдае очакванията ви, закупеният от вас видеорегистратор следва да бъде висококачествен и осигуряващ наистина оптимален режим на работа. За да сте сигурни, че ще попаднете на точното устройство, изберете специализиран шпионски магазин.

В SPY.BG предлагаме богат асортимент от устройства на добри цени и сме едни от лидерите на пазара при продажбата на видеонаблюдателна техника.

Виж повече