Спортни камери

Увлекателните спортни занимания стават още по-приятни, ако след това имаме възможност да ги споделим с приятели или просто да си ги гледаме с удоволствие.

При голяма част от екстремните спортове и хобита, няма как да разчитаме на аматьорско заснемане с телефон и да очакваме истинско качество на записа.

За наистина добри резултати, трябва да поверим екстремното снимане на професионална техника за тази цел, която обобщено можем да наречем спортни камери.

За екстремен спорт се подготвяме внимателно и се оборудваме добре, по същият начин е важно да се постъпи с камерата, която смятате да използвате.

Любителите на водните спортове и гмуркането, могат да направят избор сред множество различни предложения. Основното тук е, че камерата ви трябва задължително да е снабдена със защитен кожух, който ще позволи да с гмурнете с нея на дълбочина до 30 метра и да снимате съвсем спокойно. Този тип камери се подходящи за всички водни спортове и екстремни моменти в които волно или неволно, може да намокрите уреда по време на неговата работа.

Документирането на изживяванията от различните зимни спортове ще е най-лесно с вградената в ски маска камера или екшън камера, която да позволи прикрепяне към каската или друго удобно място по тялото.

Съчетайте спортното заснемане с възможностите за наблюдение и записване по дискретен начин. Изберете си мини камера с нощно виждане и бъдете сигурни в успеха на всяко начинание, което ще бъде свързано с нея.

Възможностите да се снимат HD и fullHD видеа, да се правят записи без значение денем или нощем, закрепването по различи начини и на разнообразни места, дават пълна свобода на действията и качествени резултати.

Не си мислете, че спортните камери не са снабдени с така търсените и желани детектори за движения, гласова активация, широкоъгълен обектив, WiFi връзка с различни други устройства, дисплеи за незабавен преглед на заснетите кадри. Наборът от различни закрепващи елементи, които често се предлагат в комплект с камерата, дава възможност за монтиране на много и различни места. Закрепването от своя страна осигурява голяма свобода и много по-широко приложение на спортната камера.

Цените на предлаганите устройства варират спрямо възможностите и допълнителните екстри. Всяка една от спортните камери би могла да запечата незабравими моменти и да бъде верен другар в екстремните изживявания, а в същото време да не се отрази значително на бюджета ви.

Представете си изживяването от един полет с делта планер, гмуркането в изумителния подводен свят или екстремно спускане по заснежен склон. Тези приключения са неописуеми сами по себе си, но заснемането им с подходяща камера, би могло да запази спомените живи за по-дълго време. Отделно е много различно, ако просто разказвате за видяното или представите визуално това, което преживявате по време на вашите необичайни занимания.

Споделените моменти са вдъхновяващи, а това да спечелите и други приятели за вашата страст – безценно.

Виж повече