Виж по категория:

GPS проследяване

Важен за вас човек, автомобил и домашен любимец, чудите се какво може да бъде общото между тях?

GPS проследяването би могло да се приложи за ваше спокойствие в тези три и още много други случаи. За да имате представа във всеки един момент, къде се намира някой или нещо.

Точното проследяване и местонахождението в реално време, биха могли да осигурят жизненоважна за вас информация.

На пазара се предлагат различни по вид и функция устройства. Сред тях има такива с миниатюрни размери и аларма, соларно захранване, тракери за проследяване с подслушватели към тях. Изборът е голям и характеристиките са съобразени с множество различни ситуации, в които устройството да бъде полезно.

Проследяващите устройства са много и различни по вид. Както и при избора на друга шпионска техника, също и тук е важно в каква точно ситуация ще се ползва даден уред за да се извлече максимума от неговите възможности.

Сред най-разпространените и логични приложения на GPS проследяването е за защита и следене на автомобили.

Предлагат се 2 основни разновидности: захранвани от батерия и такива, които се свързват директно към колата и нямат собствено самостоятелно захранване.

Чрез функция като аларма или подаване на сигнал за опасност към вас, тракерите се превръщат и в мини охранителна система на автомобила. Възможностите им стигат до там, че някои модели, които се свързват с двигателя, могат да възпрепятстват тръгването на превозното средство и по този начин да го защитят от кражба.

Възможността батерията на вашият тракер да се зарежда от слънцето не е за пренебрегване. По този начин се осигурява един изключително дълъг режим на готовност и работа.

Една мини тракер аларма, би могла да служи и като подслушвателно устройство. Тя ще се задейства при необходимост и ще запише разговорите, които се водят около охранявания обект.

Успешното проследяване на ATV, мотоциклет, джет, лодка, каравана е напълно възможно с помощта на специално устройство за превозни средства на две колела. Тракерът ще сигнализира звукове, ще попречи на запалването на двигателя или ще подаде команда към превозното средство за да ви сигнализира светлинно и звуково къде се намира то. Освен тези полезни функции, винаги може да следите местонахождението чрез линк, които устройството изпраща през безплатна платформа.

Уредите, които са комбинация от миниатюрен тракер и подслушвател за мобилен телефон, са подходящи за защита и проследяване на вашите деца или възрастни родители. Те биха могли да имат постоянна обратна връзка с вас и при нужда или опасност да ви сигнализират. Отделно вие ще знаете винаги точното им местонахождение.

Тракерът за домашни любимци е така изработен, че да бъде съвместим с каишката на животното, но без да му се натрапва или да пречи. Това устройство също се прилага успешно и при проследяването на хора и превозни средства.

Безплатни платформи и мобилни приложения допълват работата на вашето gps проследяващо устройство. Изберете него и всички необходими аксесоари за ползване и бъдете сигурни, че ще вървите винаги с една крачка пред всички нарушители.

Защитете вашият автомобил, лодка, джет, мотоциклет, ATV, домашен любимец. Бъдете винаги информирани къде е вашето дете или възрастен родител. Подарете си спокойствие!

Виж повече