vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
mtel MTEL 0884 063 301


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


Промоция

Всеки сериозен търговец предлага възможност на своите клиенти да се сдобият с продуктите му на промоционални цени през определен период от време. В секцията Промоция ще намерите висококачествени устройства от всички категории на значително намалени цени. Позволете си да се докоснете до едно изключително качество, сега на повече от достъпни цени. Тук ще намерите за всекиго по нещо.

Подреди по
 1  2 
-38%
DVR, мини камера и дистанционно управление DVR, мини камера и дистанционно управление

Видео: 720х480

Батерия : 3 час

Детектор за движение: Да

 

Дигитален видео рекордер, мини камера и дистанционно управление


Цена: 278.00лв.
Виж още
Промоция:-38%
Нова цена: 172.36лв.

-20%
Keylogger - USB Keylogger - USB
 
Това е малко външно устройство, което се включва между клавиатурата и порта на компютъра и записва всеки натиснат клавиш.
Устройството работи с всички операционни системи и капацитета на вградената памет 2 MB дава възможност за запис на над 500 000 натиснати клавиша.
Няма нужда от инсталирането на допълнителен софтуер.
Достъпът и управлението на устройството се осъществява с помощта на текстов редактор, като например, wordpad, notepad и т.н.
Цена: 125.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 100.00лв.

-40%
Безжична камера 2.4 GHz Безжична камера 2.4 GHz
 

Изключително малка wireless камера с размери 23х23х23мм.


Цена: 63.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 37.80лв.

-30%
Приемник за безжични устройства Приемник за безжични устройства
 

Компактен и лесен за употреба приемник за безжични камери на честота 2.4 GHz. Съвместим е с всички камери, който излъчват на един от четирите стандартни канала. С това устройство може да приемете аудио-видео сигнала от Вашата безжична камера и да наблюдавате всичко на телевизора си или да го запишете на видео. С превключвател на предния панел на приемника избирате канала, на който излъчва камерата ви.


Цена: 40.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 28.00лв.

-30%
Приемник за безжични устройства Приемник за безжични устройства
 
С този 2.4 GHz приемник за безжични устройства можете да виждате и чувате всичко, случващо се в обхвата на Вашата безжична камера.

Има лесно управление и малки размери. Снабден е с електронно управление на приеманата честота и можете лесно да избирате между четирите стандартни канала, в зависимост от това на кой канал излъчва камерата ви.
Цена: 45.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 31.50лв.

-25%
Цифров аудио рекордер с 4GB памет Цифров аудио рекордер с 4GB памет

Батерия: 15 часа

Капацитет : 4GB

 

Това устройство комбинира в себе си флаш памет с капацитет 4GB и цифров аудио рекордер. На пръв поглед и дори при по-щателна проверка по нищо не можете да различите този рекордер от обикновена флашка, но той крие в себе си мощно устройство за записване на звук. Стартирането на записа става с едно плъзване на бутона и можете да записвате кристално ясен звук в радиус от 5 м. около устройството. Индикация , че записът е стартиран е светването за около 6 секунди на червен светодиод, след което той угасва и Вашата флашка се превръща в дискретен аудио рекордер.Има вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява около 15 часа непрекъсната работа на рекордера.


Цена: 79.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 59.25лв.

-35%
Устройство против заспиване Устройство против заспиване
 

Това устройство ще ви държи винаги будни и ще ви предпази от неволно заспиване, когато сте зад волана или сте на пост, за да шпионирате. То работи на принципа на баланса. При неволно заспиване обикновено главата клюмва напред или настрани. Когато това се случи се включва звуков сигнал, който веднага ще ви разсъни.

Поставете устройството зад ухото си и чрез завъртане около ухото изберете желаната позиция. По този начин тествайте при какво навеждане на главата да се включва звуковата аларма. Когато сте нагласили желаната позиция можете да бъдете сигурни, че няма да заспите и да изпуснете следения обект.

Цена: 15.00лв.
Виж още
Промоция:-35%
Нова цена: 9.75лв.

-40%
Комплект безжична камера и приемник Комплект безжична камера и приемник
 

Изключително малка wireless камера с размери 23х23х23мм.


Цена: 102.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 61.20лв.

-40%
Комплект безжична камера и приемник Комплект безжична камера и приемник
 

Безжична камера:


Цена: 97.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 58.20лв.

-30%
Устройство срещу загубване Устройство срещу загубване
 
С тази алармена система можете да бъдете сигурни, че никога няма да забравите или загубите важни за Вас неща.

Системата представлява безжични предавател и приемник. Когато предавателя се отдалечи на определено разстояние, приемника започва да издава алармени сигнали.
Цена: 25.90лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 18.13лв.

-25%
Външна антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT Външна антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT
 

С тази външна антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT можете да получите сигнал от сателитите дори и тракера да бъде оставен на по-скрито място.

Включете я в буксата за външна антена на тракера и прикрепете другият край на подходящо открито място.

Цена: 40.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 30.00лв.

-25%
Устройство за запис на данни за GPS Тракер Haicom HI-602DT Устройство за запис на данни за GPS Тракер Haicom HI-602DT
 
С това устройство можете да записвате върху SD карта всички данни за местоположение, скорост, време и надморска височина от вашия тракер и след това да ги възпроизведете със софтуера на HAICOM.
По този начин не е необходимо да поддържате постоянна връзка с тракера, а можете всичките данни от маршрута да ги прехвърлите наведнъж от SD картата.
Данните от картата не могат да бъдат прочетени дистанционно.
В комплекта е включено устройство за захранване от запалката на автомобил и можете да избирате дали да го захранвате от там или да получава захранване от тракера.
Цена: 130.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 97.50лв.

-15%
Безжичен предавател 2W Безжичен предавател 2W
 

Мощен безжичен предавател, който ще Ви помогне да излъчите аудио-видео сигнала от вашите камери или други устройства на разстояние до 300 м. при пряка видимост.


Цена: 90.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 76.50лв.

-25%
Захранващ кабел за GPS Тракер Haicom за HI-602DT Захранващ кабел за GPS Тракер Haicom за HI-602DT
 
За да имате непрекъснато захранване на GPS тракера и да не разчитате на презареждаемата батерия можете да използвате този захранващ кабел. Той е с дължина 1,80м. и Ви дава възможност да поставите тракера на най-подходящото място. Имайте предвид, че тракера трябва да има видимост към сателитите за да може да определи местоположението. Ако на избраното място тракера не може да се свърже използвайте допълнителна антена.
Цена: 30.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 22.50лв.

-15%
Bluetooth декодер за GPS Тракер Haicom HI-602DT Bluetooth декодер за GPS Тракер Haicom HI-602DT
 

С този bluetooth декодер можете да осъществите връзка с GPS тракера без да е необходимо да използвате кабел между мобилния телефон и компютъра. Този декодер се поставя до говорителя на телефона и изпраща данните от тракера чрез bluetooth до компютър или смартфон. Работи с две батерии 1.5V тип AAA. На предната страна на декодера има светодиодна индикация, с чиято помощ можете лесно да следите работата му.

Цена: 170.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 144.50лв.

-30%
Комплект за контрол на автомобила към GPS Тракер Haicom Комплект за контрол на автомобила към GPS Тракер Haicom
 

С това устройство, освен че ще имате информация къде се намира превозното средство, ще имате и пълен контрол над автомобила. Можете да го включите към алармената система и да контролирате две релета. Ако едно от тях е например релето на горивната помпа можете да настроите тракера така, че при напускане на определен географски район да се спира горивото и по този начин да се предотврати напускането на автомобила на района. Към блока за управление има възможност да се включи външен датчик (не е включен в комплекта), който да реагира на вибрации или на микровълни и по този начин да получавате информация когато автомобила е в движение. Работи със захранване 12-24 V DC. В комплекта няма източник на напрежение. Трябва да включите устройството към акумулатора на автомобила.

Цена: 210.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 147.00лв.

-25%
Силиконов калъф за GPS Тракер Haicom Силиконов калъф за GPS Тракер Haicom
 
С помощта на този силиконов калъф ще можете да предпазите вашия тракер от влага и прах. Поставянето на тракера в калъфа е бързо и лесно, като същевременно с това е предвиден отвор за захранващите кабели и кабела за данни.
Цена: 22.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 16.50лв.

-10%
Скрита камера в стенен часовник и дистанционно Скрита камера в стенен часовник и дистанционно

Видео: 1280х720

Детектор за движение: Да

 

С тази камера, скрита в стенен часовник няма никога да се притеснявате дали ще имате батерия в нужния момент. Тя се захранва с адаптер и по този начин непрекъснато е готова за снимане.


Цена: 259.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 233.10лв.

-15%
Рекордер за камери, предаващи по кабел, с дистанционно управление Рекордер за камери, предаващи по кабел, с дистанционно управление
 

С този видео рекордер можете да наблюдавате в реално време и да записвате сигнал от две различни камери, като сигнала се превключва ръчно или автоматично през интервал от 5 до 30 секунди. Записът може да се стартира ръчно или чрез детектора за движение. Можете да настройвате зоната на действие и чувствителността на детектора, за да постигнете оптималните за Вас резултати. Ако искате да пестите памет можете да настроите рекордера да записва само снимки при задействане на датчика. Устройството има и изход за аларма, който можете да свържете към звукова сигнализация и да превърнете рекордера в охранителна система. С дистанционното управление можете да контролирате всички основни функции на рекордера. Записът се извършва на SD карта с максимален капацитет от 32 GB. Видеофайловете са с размер 720х480 и от 5 до 30 кадъра в секунда. Работи с адаптер AC 220V/ DC 12V. Размери 130х95х24,5 мм.

Цена: 172.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 146.20лв.

-25%
Видеорекордер за жични камери Видеорекордер за жични камери
 

С този видеорекордер ще можете да записвате и наблюдавате на монитор сигнал, идващ от два различни видео източника. Записът може да се стартира ръчно или автоматично. Рекордерът има настройващ се детектор на движение и с негова помощ ще записвате само когато пред обектива на камерата се появи някакво движение. Превключването на камерите става само ръчно от предния панел на рекордера. От единия източник ще можете да записвате аудио и видео сигнал, докато от другия източник ще можете да записвате само видео. Направения запис можете да гледате направо от рекордера на свързан към него монитор.

Характеристики:

Цена: 240.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 180.00лв.

-20%
Скрита камера в handsfree 4GB Скрита камера в handsfree 4GB

Видео: 640х480

Снимки: 1280х1024

Батерия: 60 мин

Диктофон: Да

 

С тази камера, скрита в handsfree можете незабелязано да записвате аудио-видео файлове, да правите снимки, или да записвате звук във wav формат. Изключително лесна за работа, тази камера Ви позволява да правите снимки с резолюция 1280х1024 пиксела, видео с 640х480/ 30 fps, или аудио с 128 kbps, моно. Камерата разполага с вградена презареждаема литиво-йонна батерия и вградена памет от 4 GB.


С напълно заредена батерия може да направите 1 час видео.

Цена: 89.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 71.20лв.

-35%
Мини DVR за безжични камери на 2.4 GHz Мини DVR за безжични камери на 2.4 GHz
 

С този DVR ще имате възможност да гледате и записвате сигнала от безжични камери, излъчващи в диапазона 2.4 GHz.

Записите са в MPEG-4 формат, върху SD карта (няма включена в комплекта) с максимален размер от 32 GB. От лесното за боравене меню можете да избирате дали устройството да записва върху най-старите файлове, когато паметта се запълни. Можете още да избирате между три нива на качество на записваните файлове, 30, 15 или 5 кадъра в секунда, канала на приемане.

Цена: 299.00лв.
Виж още
Промоция:-35%
Нова цена: 194.35лв.

-15%
Електронна шпионка камера - Дисплей: LCD, 2.5 Електронна шпионка камера - Дисплей: LCD, 2.5
 

С електронната шпионка ще можете да видите на LCD дисплей кой стои пред вашата врата. Съобразена е с различните дебелини на вратите и има включени подходящи елементи за монтаж.

С това устройство освен с шпионка ще разполагате и със звънец. Когато някой отвън натисне бутона на шпионката се включва звуков сигнал.

Цена: 155.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 131.75лв.

-30%
Камера с мощен предавател и приемник на 2.4 GHz Камера с мощен предавател и приемник на 2.4 GHz
 
Ако имате нужда да предавате аудио-видео сигнал на по-голямо разстояние можете да използвате този комплект камера и приемник. В комбинация с някой от рекордерите в раздел Видеорекордери можете да си направите ефективна система за наблюдение и запис. Камерата е снабдена с инфрачервени диоди, които дават възможност да наблюдавате и при пълен мрак в рамките на 10-15 метра. Захранва се с постоянно напрежение от 12 V и можете директно да свържете към акумулатор и да не използвате включения в комплекта адаптер. Излъчва на всеки един от четирите стандартни канала, като превключването става с микроключе.
Захранването на приемника също е от 12V адаптер. Можете да приемате последователно всеки от каналите, като на горния капак има индикация на включения в момента канал. Имате два изхода за аудио-видео сигнали.

Характеристики:
Цена: 194.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 135.80лв.

-10%
Двуканален DVR за жични и безжични камери Двуканален DVR за жични и безжични камери
 

С този рекордер можете да наблюдавате едновременно сигнал от безжични камери и такъв от камери, предаващи по кабел. Единия от източниците наблюдавате на голям екран, докато другия върви в режим "картина в картината". Превключването между тях става бързо и лесно, с натискането на един бутон. Безжично можете да приемате сигнал на всеки един от стандартните четири канала.

Рекордерът може да записва в ръчен режим, а можете да настроите и софтуерния датчик за движение и да записвате само, когато се появи движение.

Цена: 199.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 179.10лв.

-40%
IP камера - външен монтаж IP камера - външен монтаж

Видео: 640х480

Сензор: 1/4" CMOS

Детектор за движение: Да

 

Камерата предава видео сигнал с резолюция 640х480 или 320х240 пиксела. Има 1/4" CMOS сензор. Поддържа Wi-Fi 802.11 b/g мрежи. Има възможност за въвеждане на няколко потребителя с различни нива на достъп. Възможност за записване на снимки и изпращане на мейл при задействане на софтуерния датчик на движение. Работи с най-разпространените браузъри и с мобилни смартфони.

Поддържа HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP протоколи.

Цена: 199.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 119.40лв.

-15%
Слушалки с радио и MP3 плеър Слушалки с радио и MP3 плеър
 

Това са висококачествени слушалки с възможност да възпроизвеждат аудио от различни източници. Можете да ги използвате като обикновени слушалки и да ги включите с кабел и 3,5 мм жак към компютър, стерео уредба или друг аудио източник.

С вградения в тях радио тунер можете да ги използвате като радио приемник. С едно натискане на бутона слушалките сканиран радио обхвата от 79 до 108 MHz, запаметяват откритите станции.

Цена: 39.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 33.15лв.

-50%
Комплект кабели за зареждане Комплект кабели за зареждане
 
В този комплект са включени най-популярните накрайници за зареждане на мобилни телефони и други електронни устройства. С USB накрайника можете да зареждане директно от компютъра си или да използвате някой от включените в комплекта адаптери - за контакт или за запалка на автомобил.
Има следните накрайници:

1. Nokia 2.0 mm
Цена: 36.00лв.
Виж още
Промоция:-50%
Нова цена: 18.00лв.

-20%
Система за регистрация на персонала с пръстови отпечатъци Система за регистрация на персонала с пръстови отпечатъци
 

Системата е предназначена за работодатели, които се нуждаят от регистрация на часа на идване и напускане на персонала - фабрики, офиси, хотели, училища и т.н. С нея можете да бъдете сигурни, че работника лично се е регистрирал при идване или напускане на работното място. Тази система изключва възможността за регистриране с чужда карта от друг човек.

Първоначалната регистрация е бърза и лесна, устройството има дружелюбен интерфейс с удобна настройка и голям 2,8 инчов дисплей.

Цена: 190.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 152.00лв.

-10%
Система за наблюдение за жични камери Система за наблюдение за жични камери
 
Тази система за наблюдение Ви дава възможност да следите едновременно сигнала от четири различни камери. Има възможност за настройка на различни параметри от картината като Brightness, Contrast, Saturation и Sharpness от дистанционното управление. Високата резолюция на изходния сигнал:

NTSC:720*480pixels 60HZ
Цена: 87.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 78.30лв.

-30%
Лазерен нивелир Лазерен нивелир
 
Този лазарен нивелир ще ви помогне при Вашите домашни ремонти. С негова помощ ще имате над 15 метра идеално права линия, по която да равнявате различни предмети, картини, плочки, тапети и т.н.
Има възможност за вертикално и хоризонтално нивелиране.
Устройството работи с двe батерии 1.5V тип ААА.
Цена: 22.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 15.40лв.

-20%
DCS усилвател - 2000 кв.м. DCS усилвател - 2000 кв.м.
 
Този мощен усилвател на диапазона 1800 MHz е лесен за монтаж и обслужване. Необходимо е към него да се свържат приемна и предавателна антена с 50 омов кабел и да се включи в захранването.
Двете антени е задължително да нямат пряка видимост една с друга и да бъдат на различна хоризонтална плоскост.

Цена: 599.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 479.20лв.

-20%
Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11
 
Този модел безжична клавиатура е много полезно и практично техническо средство, тъй като съчетава функциите и на клавиатура, и на мишка. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много.

Характеристики:
1. Клавиатурата работи със стандартни ААА батерии, които може да си закупите на всяко едно място, по цял свят, което няма да възпрепятства работата ви. Няма нужда да презареждате вградена батерия, зарядното за която може и да не е съвместимо във всяка страна.
Цена: 69.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 55.20лв.

-10%
CCTV камера без звук - MC493 CCTV камера без звук - MC493
 

PICK UP ELEMENT - Single chip 1/3 CMOS

SYSTEM - NTSC / NUMBER OF PIXEL 656 (H) 492 (V)

Цена: 71.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 63.90лв.

-10%
CCTV камера със звук - MC493A CCTV камера със звук - MC493A
 

SENSOR 1/3 CMOS

SYSTEM NTSC 656×492 PAL 768×576

Цена: 75.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 67.50лв.

-10%
CCTV камера със звук - MC495A-12 CCTV камера със звук - MC495A-12
 

SENSOR 1/3 CMOS

SYSTEM NTSC 656×492 PAL 768×576

Цена: 77.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 69.30лв.

-10%
CCTV камера без звук - MCV6-LED CCTV камера без звук - MCV6-LED
 

LED Luminous intensity 12000mcd

SENSOR 1/3 CMOS

Цена: 125.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 112.50лв.

-10%
CCTV камера без звук - MCV6-IR850 CCTV камера без звук - MCV6-IR850
 

IR 850nm / 5m

SENSOR 1/3 CMOS

Цена: 125.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 112.50лв.

-10%
CCTV камера със звук - MC91AP36 CCTV камера със звук - MC91AP36
 

SENSOR 1/4 CMOS

SYSTEM NTSC 720×480 PAL 720×576

Цена: 75.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 67.50лв.

-10%
CCTV камера  със звук - MC91AB18 CCTV камера  със звук - MC91AB18
 

SENSOR 1/4 CMOS

SYSTEM NTSC 720×480 PAL 720×576

Цена: 69.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 62.10лв.

-15%
Безжичен комплект 1.2 GHz Безжичен комплект 1.2 GHz
 
Комплектът съдържа един предавател и един приемник на 1.2 GHz. Излъчват в широк честотен диапазон от 0.9 до 1.3 GHz (16 канала). Можете да настроите приемника и предавателя на един от 16-те канала и по този начин да избегнете нежелани смущения.

- Излъчваната мощност 700 mW Ви позволява предаване на около 500 метра при пряка видимост.
- Приемника и предавателя работят със захранване 12V DC, осигурени от адаптери.
Цена: 129.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 109.65лв.

-10%
Камера за паркиране с огледало-дисплей Камера за паркиране с огледало-дисплей

Резолюция на камерата: 712×486/704×576

Резолюция на огледалото: 480*234

Сензор: 1/4" PC1030

Ъгъл на видимост: 170

Големина на екрана: 7"

 

С тази система за паркиране на заден ход разполагате със седем инчов дисплей, който е вграден в огледало за обратно виждане. Дисплея разполага с два видео входа, като втория вход може да бъде използван за втора камера, DVD плеър или някакъв друг източник на видео сигнал. За удобното използване на системата разполагате с дистанционно управление за контрол на яркост, цвят и контраст, както и за превключване между двата видео входа.

Камерата има четири ярки свето диода, които Ви дават отлична видимост дори и при пълна тъмнина. Камерата може да бъде включена към светлините за заден ход и да бъде идеален помощник при паркирането.

Цена: 129.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 116.10лв.

-15%
Парктроник с дисплей 7 см Парктроник с дисплей 7 см
 
С този парктроник ще бъдете спокойни, когато паркирате. Той разполага с четири датчика, модул за управление и цветен дисплей с големина 7 см. При паркиране ще бъдете предупредени за препятствия от разстояние над 2 метра. Освен звуковата индикация ще разполагате и с информация за това, от коя страна е препятствието, както и три степени на опасност - зелена, жълта и червена.
В комплекта ще намерите и удобен инструмент за пробиване на необходимите отвори за монтажа на датчиците.

Характеристики:
Цена: 69.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 58.65лв.

-25%
Парктроник с цветен дисплей Парктроник с цветен дисплей
 
На изключително тънкия дисплей на този парктроник ще получавате информация за страната, от която е препятствието, звукова и цветна индикация и разстоянието в метри.
В комплекта имате четири датчика, модул за управление и дисплей.
Захранващото напрежение е 12 V, а работната температура от -35 до +75 градуса.
Размерите на дисплея са 78х30х16 мм.
Цена: 62.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 46.50лв.

-37%
12 MP MMS ловна камера 12 MP MMS ловна камера

Видео: 640х480

Снимки: 8 МР

MMS: Да

Детектор за движение: Да

 

Тази ловна камера е в състояние да направи снимка с впечатляващите 12 МР резолюция. Направените от нея снимки могат да бъдат изпратени като MMS или на e-mail с GPRS интернет. Освен това можете да записвате аудио-видео файлове с резолюция 640х480 и тези записи да бъдат съхранявани на SD карта памет. Има слот за SD карта, като максималния размер е 32 GB.

Камерата има изключително голям обсег на детектора на движение и малко време за старт на записа. Може да засече обекти на разстояние до 20 метра, а времето за реакция е 1.2 секунди.

Цена: 720.00лв.
Виж още
Промоция:-37%
Нова цена: 453.60лв.

-10%
Широкоъгълен обектив Широкоъгълен обектив
 

Използвайте този обектив когато искате да виждате по-голям периметър.


Цена: 26.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 23.40лв.

-40%
Mini PC Measy с Android 4.0 Mini PC Measy с Android 4.0
 
Операционна система: Android 4.0
Chip: Allwinner A10 / 1.2GHz/ Cortex-A8
RAM: 1G
Вградена памет: 4G
Цена: 149.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 89.40лв.

-30%
Двуканален рекордер за жични камери Двуканален рекордер за жични камери
 

С рекордера можете да приемате сигнал от две камери, излъчващи сигнал по кабел. Можете да наблюдавате и двете чрез функцията "картина в картината".

Записите се съхраняват върху SD карта, като можете да избирате между два размера на картината D1 и QVGA, както и няколко стойности на FPS -

Цена: 212.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 148.40лв.

-50%
Флашка с парола Флашка с парола
 
Флашка от ново поколение със защитен код,в която може да запазите важна за Вас информация,без да се безпокоите,че тя ще бъде достъпна за всеки .
Размер на флашката: 8 GB

Забележка
Цена: 63.00лв.
Виж още
Промоция:-50%
Нова цена: 31.50лв.

-15%
Инфрачервен термометър Инфрачервен термометър
 
С този термометър ще можете от разстояние да измервате температурата на заобикалящите Ви предмети. Така безопасно и бързо ще измервате екстремно ниски и високи температури. Времето за реакция на термометъра е под една секунда, а температурния диапазон: - 50 ~ +500 градуса по Целзий. Ако е необходимо ще можете да превключите на градуси по Келвин само с натискане на един бутон. За да сте сигурни, че измервате температурата на точния обект имате и лазарен показалец, който можете да включвате и изключвате. Точността на измерването е 2%.
Цена: 69.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 58.65лв.

-65%
2D Клавиатура 2D Клавиатура
 

С тази клавиатура можете да контролирате високоскоростни куполни камери с движение по две или три оси. Потребителя може да контролира лещите на камерите, движението, приближаване и отдалечаване и т.н. С нея можете да контролирате и функциите на рекордера.

С клавиатурата можете да контролирате от една до 64 камери през RS-485 интерфейс.

Цена: 299.00лв.
Виж още
Промоция:-65%
Нова цена: 104.65лв.

-40%
HD камера във водоустойчив кожух HD камера във водоустойчив кожух

Видео: 720Р

Снимки: 8 МР

 

С тази HD спортна камера ще имате качествени видео записи на вашите спортни постижения. Водоустойчивият кожух Ви дава възможност да я използвате при всякакви условия, а удобните бутони позволяват лесно управление, дори и с ръкавици. Когато камерата е поставена в херметическия кожух, става плаваема, с което риска от загубване става минимален. За по-голямо удобство разполагате и с дистанционно управление с три големи бутона. За да сте сигурни, че обектива е точно насочен там, където трябва, можете да включите и лазерното фенерче, което отбелязва точната посока.

Камерата е оборудвана с TFT дисплей, с чиято помощ можете лесно да настройвате камерата и да го демонтирате лесно, когато искате да я поставите в кожуха. Когато демонтирате екрана ще продължите да следите работата на камерата с помощта на малък LCD дисплей и ярки светодиоди.

Цена: 559.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 335.40лв.

-30%
UTP видео балун - U205L UTP видео балун - U205L
 

С бърз и лесен монтаж на UTP кабела чрез "Press-Fit" конектор.

Предава сигнала по UTP кабел, категория по голяма от 5, с максимална дължина 300 м.

Цена: 17.90лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 12.53лв.

-30%
UTP трансмитер - U301K UTP трансмитер - U301K
 

Трансмитерът е предназначен за едновременно предаване на видео сигнала и захранващото напрежение по един UTP кабел.

Препоръчително е да се използват UTP кабели с категория по-голяма от пета и дължина до 300 м.

Цена: 27.90лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 19.53лв.

-30%
Четири канален видео балун - U204 Четири канален видео балун - U204
 
С това устройство ще имате възможност да предавате видео сигнала от четири камери по един UTP кабел.
Има четири женски BNC конектора за връзка с камерите и един женски RJ45 за UTP кабела.
Максималното разстояние на което можете да предадете сигнал е 300 м с кабел категория 5 и по-голяма.
Цена: 65.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 45.50лв.

-60%
Приемник - 8 канала Приемник - 8 канала
 
Този осем канален видео приемник е предназначен за захранване и приемане на сигнал от осем видео камери, излъчващи по коаксиален кабел. Максималната дължина на 75 омовия коаксиален кабел е до 800 метра. По него се подава и напрежение 12 V DC, 1А.
Сигнала от приемника се подава от VGA букса и може да бъде включен към рекордер или монитор.
Цена: 350.00лв.
Виж още
Промоция:-60%
Нова цена: 140.00лв.

-60%
Четири канален видео приемник Четири канален видео приемник
 
С този четири канален видео приемник ще имате възможност да приемате по коаксиален кабел сигнала от четири камери, като едновременно с това по съшия кабел ще подавате захранващо напрежение към камерите. Максималната дължина на кабела е до 800 метра. Изхода на приемника може да бъде включен към рекордер или да се включи към монитор за наблюдение.
Работи с 220 V AC захранване.
Цена: 229.00лв.
Виж още
Промоция:-60%
Нова цена: 91.60лв.

-60%
UTP видео приемник - 4 канала UTP видео приемник - 4 канала
 

Четири канален приемник, с който ще можете да приемате сигнал от четири камери, предаващи по усукана двойка и едновременно с това да подавате захранващо напрежение към камерите по същия кабел. Ефективното разстояние на камерата от приемника е до 300 метра.

Приемника работи със захранващо напрежение 100V-240V AC, а изходното е 12V, 1500mA за канал.

Цена: 195.00лв.
Виж още
Промоция:-60%
Нова цена: 78.00лв.

-40%
UHOST Mini PC UHOST Mini PC
 
Mini PC andriod TV


Процесор: ARM®Cortex™-A8@1.0GHz NEON
Цена: 139.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 83.40лв.

-40%
Цифров декодер - чинч Цифров декодер - чинч
 
С този Set Top Box (STB) ще приемате ефирните програми след навлизането на цифровизацията в България. Това е MPEG-4 DVB-T приемник. След декодирането на цифровия сигнал той се предава към телевизора през RCA кабел (чинчове). Ако Вашия телевизор има HDMI вход ще можете да го включите с HDMI кабел и да приемате FullHD сигнал.
Приемника покрива всички честоти на наземното цифрово телевизионно разпръскване, като има автоматичен и ръчен режим на сканиране и диод за индикация на сигнала.
Допълнителните възможности да устройството ще Ви позволят да следите програмата на телевизията, да сменяте езика на субтитрите и аудио дублажа, както и да приемате цифрови радиостанции, ако такива се излъчват.
С включването на USB памет към съответния слот приемника се превръща в рекордер. Можете да отмествате предавания във времето с натискането на пауза и да продължавате да гледате в удобно за Вас време. Освен това можете да правите предварително планирани записи само с натискане на бутона.
Цена: 82.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 49.20лв.

-20%
Тракер-аларма за мотопеди Тракер-аларма за мотопеди
 
Тракерът е подходящ на мотопеди и мотоциклети със захранващо напрежение на акумулатора 12V. Той може да действа като алармена система, която да попречи на крадеца да запали превозното средство и да включи силната 125 dB аларма, но ако защитата бъде преодоляна можете да откриете къде се намира с помощта на aGPS системата.
Устройството има модул за управление към който се свързват алармата, тракера, фарове, релета и т.н.
С дистанционно управление можете да включвате и изключвате алармата, да регулирате вибро-датчика, да спирате захранването или да накарате мотора да Ви покаже местоположението си със звукови и светлинни сигнали. За Вашето удобство в комплекта има включени две дистанционни.
Проследяването на превозното средство става чрез получаване на линк с местоположението или чрез безплатната web базирана платформа.
Цена: 95.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 76.00лв.

-30%
Зарядно - 2 батерии Зарядно - 2 батерии
 

Интелигентното устройство разпознава типа на батерията и подава необходимото напрежение и ток за оптималното зареждане.

Нивото на заряда можете да следите на LED индикацията на всеки от слотовете.

Цена: 29.90лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 20.93лв.

-20%
Активни 3D очила Активни 3D очила
 
С този продукт ще можете да се наслаждавате на живи и реалистични 3D образи. Очилата са съвместими с всички DLP проектори и 3D DLP телевизори. Разполагат с 3.7 V литиево-йонна батерия, която позволява над 30 часа работа или над 150 дни в режим на икономия на батерията.
Максималното разстояние на което можете да използвате очилата е 8 метра.
Тегло 37 грама.
Цена: 59.90лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 47.92лв.

-20%
Камера, с детектор за движение Камера, с детектор за движение

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Батерия: 1 час

 

Камерата, скрита в истински ръчен часовник Ви дава възможност да правите снимки и да заснемате аудио-видео файлове. Видеото може да бъде стартирана ръчно или чрез детектора за движение.

Снимките са в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.

Цена: 132.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 105.60лв.

-20%
Камера в часовник с висока резолюция Камера в часовник с висока резолюция

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 1 час

 

С този стилен ръчен часовник можете да правите снимки, аудио-видео записи или само аудио.

Часовника е водоустойчив и можете да го ползвате във вода, ако е с плътната тапа.

Цена: 126.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 100.80лв.

-20%
Камера в часовник с кожена каишка Камера в часовник с кожена каишка

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 1 час

 

Истински часовник, с който можете да правите снимки, аудио-видео записи или само аудио.

Можете да го ползвате във вода, защото часовника е водоустойчив, но трябва да е с плътната тапа.

Цена: 126.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 100.80лв.

-5%
Камера с висока резолюция, с детектор за движение Камера с висока резолюция, с детектор за движение

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Батерия: 180 мин

Детектор за движение: Да

 

Това е оригиналният продукт, който за разлика от евтините копия предлагани на пазара има висока резолюция за по-качествен аудио-видео запис.


Цена: 144.00лв.
Виж още
Промоция:-5%
Нова цена: 136.80лв.

-35%
Мини хеликоптер с камера Мини хеликоптер с камера
 

Изключително малък, лек и маневрен хеликоптер, напълно сглобен и готов за полет, изработен от устойчиви материали и притежаващ камера за аудио-видео запис.

Хеликоптера има акумулаторна батерия 3.7V, 280 mAh, която се зарежда за около един час и дава възможност за десет минутен полет.

Цена: 119.90лв.
Виж още
Промоция:-35%
Нова цена: 77.94лв.

-33%
Фалшива куполна камера Фалшива куполна камера
 

Фалшивата камера прилича напълно на истинска куполна камера и е предназначена да възпре нежеланите посетители. Има ярък червен диод, който мига през определен интервал. Работи с две батерии тип АА и има лесен монтаж с винтове или с двойно залепваща лента.

Цена: 17.90лв.
Виж още
Промоция:-33%
Нова цена: 11.99лв.

-20%
Шпионка с 2.8 инчов дисплей Шпионка с 2.8 инчов дисплей
 
Тази шпионка автоматично записва върху microSD карта снимка на всеки, натиснал бутона за звънене. Камерата има обектив с 120 градуса ъгъл на видимост и инфрачервени диоди за нощно виждане.
Освен снимки устройството може да заснема и видео само с едно натискане на бутона. Така можете да имате запис на всеки преминал пред Вашата врата.
Може да се монтира на всички видове врати, като можете лесно да поставяте и сваляте монитора, за по-голямо удобство при преглеждане на записите.
Шпионката работи с акумулаторна батерия.
Цена: 175.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 140.00лв.

-5%
Дим детектор-камера с детектор за движение Дим детектор-камера с детектор за движение

Видео: 720х480

Батерия: 240 мин

Детектор за движение: Да

 

Детекторът за дим е напълно реалистичен и никой няма да заподозре, че в него е скрита камера с висока резолюция.

С тази камера можете да записвате и през нощта, защото има инфрачервени диоди за нощно виждане.

Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-5%
Нова цена: 94.05лв.

-20%
Фалшива камера със соларен панел Фалшива камера със соларен панел
 

Камерата работи с три батерии тип АА. Тя е оборудвана и със соларен панел, който може да зарежда акумулаторни батерии и така да я ползвате неограничено време, без да се притеснявате за смяна на батерии.

Размери: 210*92*70 mm.

Цена: 49.90лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 39.92лв.

-35%
Bluetooth приемник и интерком за каска Bluetooth приемник и интерком за каска
 
Устройството е подходящо за използване от скиори, мотоциклетисти и за всички, използващи каски.
Управлението се извършва от пулт, устойчив на лоши атмосферни условия, с голям и удобен бутон. Чрез него можете да приемате, отхвърляте обаждания, както и да набирате последния използван номер, а когато свържете MP3 плеър ще можете да сменяте песните, да ги пускате и спирате.
Слушалките и микрофона могат лесно да бъдат монтирани на всяка каска.
Освен за връзка с мобилния телефон, устройството може да служи и за свързване в интерком връзка на двама или трима потребителя, ползващи същия приемник. По този начин можете да поддържате връзка помежду си на разстояние до 1000 м дори и при висока скорост.
Цена: 129.00лв.
Виж още
Промоция:-35%
Нова цена: 83.85лв.

-15%
Челник OLIGHT с детектор за движение Челник OLIGHT с детектор за движение
 
Ярката светлина от челника ще Ви помогне да работите и при най-тежките условия а детектора за движение ще ви осигури пълна свобода на движенията.
Когато махнете с ръка пред челника той се включва, със същото движение спира.
Има 3 степени на яркост и повдигащо се стъкло за разпръскване на светлината.
Работи а акумулаторна батерия или четири броя батерии тип ААА като с акумулаторната батерия издържа 3 часа на максимална степен.
Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 84.15лв.

-20%
Камера-ключ с широкоъгълен обектив Камера-ключ с широкоъгълен обектив

Видео: 1280х720

Снимки: 2048х1536

Батерия: 90 мин

Ъгъл на видимост: 120

 

Това е оригиналният продукт, който за разлика от евтините копия предлагани на пазара има висока резолюция за по-качествен аудио-видео запис.


Цена: 121.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 96.80лв.

-10%
Система за паркиране в огледало за задно виждане Система за паркиране в огледало за задно виждане

Видео: AVI и MPEG

Снимки: GIF, BMP, JPEG

Музика: MP3, WAV, WMA

Огледало: 7" TFT LCD

 

С камерата от комплекта, поставена на подходящо място, ще имате пълен поглед при паркирането на заден ход. За по-добра ориентация в пространството разполагате с растерна мрежа на дисплея.

Екрана, който е монтиран в огледалото за задно виждане, е TFT LCD с размери 7 инча и формат 16:9 и 4:3. Към него можете да включите два източника на видео сигнал - например камерата и DVD плеър и стерео аудио изход.

Цена: 149.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 134.10лв.

-15%
Ръчен фенер Nitecore Ръчен фенер Nitecore
 
Този изключително ярък фенер със светодиод може да бъде много добър помощник не само на охранители, изследователи, пещерняци, но и е подходящ за ползване у дома.
Захранван само от четири батерии тип АА той дава 860 лумена осветеност. Светлинния лъч може да достигне на разстояние до 283 метра. И макар че е толкова ефикасен този фенер е учудващо икономичен. С един комплект батерии можете да имате 22 часа светлина.
Фенера има няколко режима на работа. Освен за осветяване той може да се използва като източник на светлинен SOS сигнал, да се ползва като маяк или като лампа за стробоефект.
Използваната висококачествена стомана го прави много удароустойчив, като без проблем понася изпускания от височина до метър и половина. Въпреки това той тежи само 159 грама.
Цена: 135.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 114.75лв.

-15%
Фенер Olight Фенер Olight
 
С малките си размери и тегло този фенер е удобен за носене и ползване. Теглото му е само 46 грама, дължина 86 мм и диаметър 23 мм.
Макар и малък по размер той е снабден с много мощен светодиод, който дава максимална осветеност от 280 лумена. С него можете да осветите обект на разстояние до 84 метра.
Фенера има четири степени на светене и режим на лампа за стробо ефект.
Изработен е от качествени материали, които издържат падане от височина два метра.
Цена: 77.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 65.45лв.

-20%
Парктроник с Wi-Fi камера Парктроник с Wi-Fi камера
 
С този парктроник ще избегнете изтеглянето на кабели от камерата до монитор в купето. Камерата създава безжична мрежа, която можете да включите на Вашия телефон, таблет или друго електронно устройства с безжична Интернет карта. По този начин на мобилното устройство ще имате ясна видимост назад и графичен ориентир за близостта на обектите.
За да ползвате системата трябва да инсталирате безплатното приложение в зависимост от устройството - iPhone, iPad или Android.
Камерата има защита IP66, захранващото напрежение е 12V DC.
Цена: 245.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 196.00лв.

-35%
Стенен часовник с камера с 4GB Стенен часовник с камера с 4GB

Видео: 720х480

Батерия: 120 минути

 

Този голям и стилен стенен часовник има вградена камера с дистанционно управление.

С него можете да правите аудио-видео запис в AVI формат с резолюция 720х480 пиксела разделен на клипове по 5мин.. За управлението на записа разполагате с дистнционно с обхват до 10 метра. Пускането и спирането на записа става с натискането на бутона от дистанционното управление.

Цена: 133.00лв.
Виж още
Промоция:-35%
Нова цена: 86.45лв.

-10%
Камера с нощно виждане в номера на автомобила Камера с нощно виждане в номера на автомобила

Видео: 628х582

Захранване: DC 12V

Консумация: <=150mA

 

С тази камера ще имате възможност да паркирате без затруднения дори и през нощта.Тя е монтирана в поставката на номера и може да бъде свързана към всеки видео монитор.


Цена: 81.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 72.90лв.

-20%
Портативен скенер Портативен скенер
 

С този скенер имате възможност да сканирате документи с максимален размер А4. Можете да избирате между ръчно и автоматично сканиране.

Има три резолюции - 300, 600 или 1200 dpi.

Цена: 259.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 207.20лв.

-15%
Камера, скрита в ключ за осветление Камера, скрита в ключ за осветление

Видео: 1280х960

Снимки: 1280х1024

Детектор за движение: Да

Батерия: 3 часа

 

Тази камера е умело прикрита в имитация на ключ за осветление. Поставена на подходящото място тя ще заснеме интересуващите Ви обекти без да събуди подозрение.

За по-лесната експлоатация разполагате с 2.4 GHz дистанционно управление, с което можете да контролирате камерата от 20 метра.

Цена: 75.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 63.75лв.

-6%
Часовник-камера с гласов контрол Часовник-камера с гласов контрол

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Батерия: 60 минути

 

С тази камера имате възможност да правите записи когато около камерата се появи някакъв звук. По този начин устройството ще снима само когато има нужда.

В нормалния режим на видео запис часовника прави аудио-видео записи с fullHD резолюция. AVI файла е 1920х1080 пиксела.

Цена: 132.00лв.
Виж още
Промоция:-6%
Нова цена: 124.08лв.

-16%
HD камера с гласова активация HD камера с гласова активация

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032x3024

Гласова активация: Да

Батерия: 2 часа

 

Камерата има три режима на работа и четири инфрачервени свето диода, който можете да включите ръчно, за да снимате на тъмно.

Аудио-видео записите са с fullHD резолюция - 1920х1080 пиксела. Формата на видеото е AVI.

Цена: 139.00лв.
Виж още
Промоция:-16%
Нова цена: 116.76лв.

-15%
8 канален DVR със 7 инчов дисплей 8 канален DVR със 7 инчов дисплей
 
Това е портативна система за наблюдение и запис. В нея можете да включите до 8 камери и един аудио източник. Картината от камерите можете да гледате направо на вградения седем инчов екран или да използвате външен VGA или HDMI монитор.
За да записвате трябва да монтирате 2.5 инчов SATA диск. Можете да избирате между две резолюции на запис D1 или CIF като размера на диска трябва да е съобразен с броя на записваните канали и резолюцията. Приблизителното място, което заема записа е:

- CIF - 5GB/ден/канал
Цена: 227.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 192.95лв.

-25%
Мини квадрокоптер Мини квадрокоптер
 

Квадрокоптера е подходящ за хора, които правят първи стъпки в управлението на такива устройства. Гъвкавите рингове предпазват витлата при падане.

Литиево-полимерната батерия с капацитет 150 mAh позволява 4-5 минути време за летене. Пълно зареждане се извършва за около 50 минути. В комплекта е включен кабел за зареждане от USB порт.

Цена: 79.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 59.25лв.

-13%
GSM подслушвател с 3 микрофона GSM подслушвател с 3 микрофона
 

Работна честота 900, 1800 MHz

Снабден с 3 кондензаторни микрофона

Цена: 45.00лв.
Виж още
Промоция:-13%
Нова цена: 39.00лв.

-29%
Детектор за скрити wireless камери и подслушватели Детектор за скрити wireless камери и подслушватели
 

Ако имате съмнения, че някой ви наблюдава с този детектор бързо и лесно ще проверите дали това е така.

Устройството открива скрити камери, аудио подслушватели, GSM подслушватели, WIFI и други предавателни устройства в обхвата 1MHz - 6GHz.

Цена: 35.00лв.
Виж още
Промоция:-29%
Нова цена: 24.99лв.

-21%
Слънчеви очила с обратно виждане Слънчеви очила с обратно виждане
 

Тези шпионски очила изглеждат като обикновени слънчеви очила, но с тях имате уникална възможност да гледате случващото се зад вас.

Специалното покритие на стъклата ви позволява да гледате през тях и едновременно с това да виждате зад гърба си.

Цена: 19.00лв.
Виж още
Промоция:-21%
Нова цена: 15.00лв.

-36%
Детектор за откриване на скрити камери и подслушватели Детектор за откриване на скрити камери и подслушватели
 

Мултифункционално устройство откриващо камери и други шпионски wireless продукти.

Засича RF сигнал с честота от 1MHz до 6.5GHz. включително GSM , WIFI, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 wireless аудио и видео сигнали.

Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-36%
Нова цена: 63.00лв.

-26%
MicroSD карта 4GB MicroSD карта 4GB
 

MicroSD карта 4GB

Цена: 12.00лв.
Виж още
Промоция:-26%
Нова цена: 8.90лв.

-30%
Скрита камера в дистанционно за аларма на кола Скрита камера в дистанционно за аларма на кола

Видео: 720х480

Снимки: 720х480

Батерия: 60 мин

 Това е малка камера, скрита в дистанционно управление. С нейна помощ можете да записвате адио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720х480 или отделни снимки в JPEG формат с резолюция
720х480.

Цена: 25.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 17.40лв.

-15%
Камера, скрита във водоустойчив часовник 4GB Камера, скрита във водоустойчив часовник 4GB

Видео: 640х480

Снимки: 1600х1200

Батерия: 100 минути

 

Това е първата по рода си скрита камера с която можете да снимате под вода с изключително висока резолюция на записа.


Цена: 94.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 79.50лв.

-2%
Многофункционален цифров аудио рекордер 4GB Многофункционален цифров аудио рекордер 4GB

Гласова активация: Да

Вграден микрофон: Да

Външен микрофон: Да

 

Това е малък по размери, но притежаващ изключително много функции цифров аудио рекордер с 4GB карта памет, елегантен дизайн и светещ цифров дисплей.


Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-2%
Нова цена: 96.90лв.

-13%
Професионален комплект аудио приемник-предавател Професионален комплект аудио приемник-предавател
 
Комплект за подслушване, снабден с чувствителен микрофон, улавящ кристално ясно всеки звук във всяка посока и чувствителен приемник с вграден високоговорител и възможност за включване на слушалки и външен аудио рекордер. Работи на фиксирана честота в UHF обхвата.

Предавателя е с вградена презареждаема литиево-йонна батерия с време за работа от около 15 часа. Приемникът работи с две AAA батерии които му позволяват до 24 часа работа. Разстоянието на което може да се използва е около 1000 м при пряка видимост или 300 - 400 м при наличие на прегради.
Цена: 120.00лв.
Виж още
Промоция:-13%
Нова цена: 105.00лв.

-25%
Комплект безжични приемник и предавател на аудио-видео сигнали 1 W Комплект безжични приемник и предавател на аудио-видео сигнали 1 W
 

С този комплект можете да излъчвате аудио-видео сигнала от вашите камери или други устройства на голямо разстояние. Чувствителния приемник Ви дава възможност да приемете качествено сигнала на това разстояние и да го включите към външен монитор или записващо устройство.


Цена: 130.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 97.50лв.

-27%
Мощни 2 W безжични приемник и предавател на AV сигнали Мощни 2 W безжични приемник и предавател на AV сигнали
 

Комплектът Ви дава възможност да изключите и приемете сигнал от различни аудио-видео източници на разстояние около 300 м при пряка видимост. Настройте предавателя и приемника на един от стандартните четири канала (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz) и можете да излъчвате и приемате сигнал от камера на 300 метра. Имате възможност да излъчите видео и стерео аудио сигнал. Захранването е с 12V адаптери, но можете да използвате акумулатори с напрежение от 9 до 12 V.

Цена: 179.00лв.
Виж още
Промоция:-27%
Нова цена: 131.25лв.

-44%
MicroSD карта 8GB MicroSD карта 8GB
 

MicroSD карта 8GB

Цена: 23.00лв.
Виж още
Промоция:-44%
Нова цена: 12.90лв.

-32%
Компактен GPS тракер Компактен GPS тракер
 

Този компактен GPS тракер е изключително подходящ за проследяване на маршрута на движение на деца или домашни любимци.


Цена: 229.00лв.
Виж още
Промоция:-32%
Нова цена: 155.00лв.

-29%
Скрита камера с детектор за движение Скрита камера с детектор за движение

Видео: 640х480

Детектор за движение: Да

Ъгъл на видимост: 120

 

Тази камера с детектор за движение и мощно светодиодно фенерче е готова за използване охранителна система. Когато се задейства индикатора за движение камерата записва 10 секундни аудио-видео файлове върху картата памет докато движението не спре (поддържа до 32 GB, няма включена карта в комплекта). Камерата има и датчик за осветеност и когато се регистрира движение при ниска осветеност се включва и светодиодния фенер за да може всяко движение да бъде ясно записано с резолюция 640х480 в AVI формат. Ефективния обхват на сензора за движение е до 8 метра, а фенера може добре да освети в рамките на 15 метра. Изработена е от водоустойчиви материали и позволява ползване на открито. При запълване на паметта презаписва върху най-старите файлове.


Цена: 175.00лв.
Виж още
Промоция:-29%
Нова цена: 125.00лв.

-29%
Ръчен скенер Ръчен скенер
 

Портативен ръчен скенер, който можете да носите винаги с Вас. С него можете да сканирате документи, снимки, списания и всякакви други печатни и рекламни материали да ги съхранявате върху micro SD карта.


Цена: 139.00лв.
Виж още
Промоция:-29%
Нова цена: 99.00лв.

-7%
Подслушвателно устройство с гласов контрол Подслушвателно устройство с гласов контрол
 

Това устройства използва GSM мрежата на мобилните оператори и с него можете да подслушвате помещението, в което е поставен. Оборудвано е с чувствителен микрофон, който може ясно да улови всички звуци в радиус от пет метра. Когато активирате гласовия контрол на подслушвателя той се превръща и в мини алармена система. Можете да го оставите в желаното помещение и когато звука около него надвиши 45 децибела устройството ще набере Вашия номер. Включването и изключването на гласовия контрол става с изпращане на кратко съобщение (SMS) до СИМ картата, поставена в устройството. Подслушвателят има вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява устройството да остане до 2 дни в режим на очакване.

Размери: 43х32х14 мм.

Цена: 59.00лв.
Виж още
Промоция:-7%
Нова цена: 55.00лв.

-6%
Водоустойчив ендоскоп - 10 метра Водоустойчив ендоскоп - 10 метра

Водоустойчивост: Да

Видео: 640х480

Размер на камерата: 15мм

Кабела: 10 метра

 

Дължината от 10 метра на този ендоскоп Ви дава възможност за инспекция на тръби и други труднодостъпни места на голямо разстояние. Включете в USB порта на компютъра и гледайте на монитора видеото с резолюция 640х480 пиксела. За слабо осветените места камерата е оборудвана със светодиоди с регулируема сила на светлината.


Цена: 69.00лв.
Виж още
Промоция:-6%
Нова цена: 65.00лв.

-31%
Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 1 час

 

Този часовник Ви дава възможност да правите подводни записи на дълбочина от около 2-3 метра. С него ще можете да правите снимки и видео дори и при ниска осветеност, като използвате инфрачервената подсветка.

Часовника има три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps.

Цена: 149.00лв.
Виж още
Промоция:-31%
Нова цена: 102.85лв.

-11%
Видеорегистратор за автомобил с две камери Видеорегистратор за автомобил с две камери

Видео: 640х480

Снимки: 12MP

Батерия: 30 минути

Аудио: ON/OFF

Детектор за движение: Да

 

С този рекордер можете да записвате едновременно маршрута и обстановката вътре в автомобила. Подходящ е за учебни и за рали автомобили. Двете камери имат изключително голяма свобода на движение, така че да можете да обхванете всяка желана точка от пътя или купето на автомобила. Всяка от камерите има четири инфрачервени диода и така можете да снимате и при пълен мрак. Записите се съхраняват върху microSD карта, с максимален капацитет от 32 GB. Може да използвате и детектор за движение. Имате възможност да записвате аудио-видео файлове в AVI с резолюция VGA като имате опция да спирате звука на видеото, ако не желаете да записвате странични шумове. Клиповете могат да бъдат с размер от 1 мин, 2мин, 3мин, 4мин, 5мин, 10мин и 15мин. Може и да бъде цял клип. Снимките са JPG с резолюция VGA, 1.3MP, 2MP, 3MP, 5MP, 8MP, 12MP и да ги възпроизвеждате веднага на 2 инчовия дисплей. В комплекта вакумна стойка, USB кабел и кабел за зареждане от запалката.

Цена: 95.00лв.
Виж още
Промоция:-11%
Нова цена: 85.00лв.

-24%
Ръчен риболовен скенер Ръчен риболовен скенер
 
Този изумителен продукт е специално проектиран, за да помогне на любителите и професионалните риболовци, да открият пасажите с риба. Устройството може да бъде използвано както в морета и океани, така и в езера и реки.
Технологията на скенера се базира на излъчване и приемане на звукови вълни. В зависимост от времето, за което се връща отразения сигнал се определя разстоянието до дъното. Когато рибния пасаж мине в обхвата на скенера на екрана се показва мястото и дълбочината на обекта.
Подходящо е и за зимен риболов, като можете да го ползвате както при направена дупка, така и преди това.
Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-24%
Нова цена: 75.00лв.

-8%
Водоустойчив часовник-камера с гласова активация Водоустойчив часовник-камера с гласова активация

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Гласова активация: Да

Батерия: 1 час

 

С този часовник можете да правите снимки и аудио-видео файлове с голяма резолюция допи и под вода. Имайте предвид обаче, че това не е часовник за гмуркане и потопен на голяма дълбочина часовника може да бъде повреден.


Цена: 135.00лв.
Виж още
Промоция:-8%
Нова цена: 124.00лв.

-32%
MicroSD карта 32GB MicroSD карта 32GB
 

MicroSD карта 32GB

Цена: 58.96лв.
Виж още
Промоция:-32%
Нова цена: 39.90лв.

-16%
Примка с аудио усилвател Примка с аудио усилвател
 

Монтирания в примката 3W аудио усилвател гарантира изключително силен и ясен звук в слушалката. С потенциометъра отстрани можете да контролирате силата на звука. С монтирания чувствителен микрофон можете да водите двупосочна комуникация.

"Примката" има вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която Ви дава около 2-3 часа време за разговор. Времето за зареждане е 2 часа. Цветът на примката е черен

Цена: 69.00лв.
Виж още
Промоция:-16%
Нова цена: 58.00лв.

-18%
Bluetooth приемник с 3W аудио усилвател Bluetooth приемник с 3W аудио усилвател
 
С този bluetooth приемник можете безжично да свържете примката с Вашия мобилен телефон.
С вградения 3 W аудио усилвател ще имате силен и чист звук в микрослушалката. Освен това устройството е оборудвано с бутони за усилване и намаляване на звука, бутон за изключване на микрофона (mute) и SOS бутон, който ще Ви помогне в случай на нужда да сигнализирате без да говорите като изпратите звуков сигнал към отсрещната страна по време на разговора.

Начин на свързване:
Цена: 120.00лв.
Виж още
Промоция:-18%
Нова цена: 99.00лв.

-59%
Примка за микрослушалка Примка за микрослушалка
 

Това е най-опростения начин за свързване на телефона с микрослушалката. При него няма приемници, усилватели, настройки.

Трябва само да включите "примката" с помощта на стерео жак към телефона или MP3 плеъра, да я поставите около врата си и да слушате индуцирания в слушалката звук.

Цена: 49.00лв.
Виж още
Промоция:-59%
Нова цена: 20.00лв.

-9%
Микрослушалка - телесен цвят Микрослушалка - телесен цвят
 
MS10 е проектирана и разработена така, че да бъде незабележима заради малките си размери и телесния си цвят и да има изключително силен и чист звук.
Със своя чувствителен електромагнитен приемник е подходяща за използване с всички предлагани "примки" и bluetooth приемници.
Захранва се с батерия от 1.55V като има звукова индикация за изтощена батерия.
Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-9%
Нова цена: 90.00лв.

-9%
Микрослушалка - черна Микрослушалка - черна
 
Това е една от най-малките микрослушалки на най-изгодната цена. С малките си размери тази микрослушалка може да стане напълно невидима, ако се постави навътре в ушния канал.
Голямата чувствителност на MS11 позволява тя да бъде използвана с всички приемници като гарантира кристален звук дори и на по-голямо разстояние от "примката".
Захранва се от 1.55 V батерия, има изключително ниска консумация и своевременно ще Ви информира със звуков сигнал, когато батерията се изтощи.
Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-9%
Нова цена: 90.00лв.

-21%
Микрослушалка-черна с Микрослушалка-черна с
 
За слушалката:

Това е най-малката слушалка на най-изгодната цена. С малките си размери тя може да стане напълно невидима, ако се постави навътре в ушния канал.
Голямата чувствителност на MS11 позволява тя да бъде използвана с всички приемници като гарантира кристален звук дори и на по-голямо разстояние от "примката".
Цена: 139.00лв.
Виж още
Промоция:-21%
Нова цена: 110.00лв.

-7%
Микрослушалка-черна и 'примка' с усилвател Микрослушалка-черна и 'примка' с усилвател
 

Наличен цвят на приемника: Черен, Телесен


Цена: 159.00лв.
Виж още
Промоция:-7%
Нова цена: 148.00лв.

-10%
Микрослушалка-черна с bluetooth приемник Микрослушалка-черна с bluetooth приемник
 
За слушалката:

Това е най-малката слушалка на най-изгодната цена. С малките си размери тя може да стане напълно невидима, ако се постави навътре в ушния канал.
Голямата чувствителност на MS11 позволява тя да бъде използвана с всички приемници като гарантира кристален звук дори и на по-голямо разстояние от "примката".
Цена: 209.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 189.00лв.

-21%
Микрослушалка - телесен цвят с Микрослушалка - телесен цвят с
 
За слушалката:

MS10 е проектирана и разработена така, че да бъде незабележима заради малките си размери и телесния си цвят и да има изключително силен и чист звук.
Със своя чувствителен електромагнитен приемник е подходяща за използване с всички предлагани "примки" и bluetooth приемници.
Цена: 139.00лв.
Виж още
Промоция:-21%
Нова цена: 110.00лв.

-7%
Микрослушалка с телесен цвят и \ Микрослушалка с телесен цвят и \
 

За слушалката:


Цена: 159.00лв.
Виж още
Промоция:-7%
Нова цена: 148.00лв.

-10%
Микрослушалка с телесен цвят и bluetooth приемник Микрослушалка с телесен цвят и bluetooth приемник
 
За слушалката:

MS10 е проектирана и разработена така, че да бъде незабележима заради малките си размери и телесния си цвят и да има изключително силен и чист звук.
Със своя чувствителен електромагнитен приемник е подходяща за използване с всички предлагани "примки" и bluetooth приемници.
Цена: 209.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 189.00лв.

-56%
Скрита камера в химикал Скрита камера в химикал

Видео: 720x480

Снимки: 1280x1024

Батерия: 60 мин.

 

Камерата, скрита в напълно функционираща и не будеща подозрение химикалка, Ви дава възможност да записвате аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720x480 пиксела и 30 кадъра в секунда. Освен видео имате възможност да правите и снимки с резолюция 1280х1024. За да прехвърлите направените записи на компютъра си не е необходимо да инсталирате никакви драйвери. Устройството се разпознава автоматично от всички операционни системи от Windows 2000 нагоре. По този начин можете да използвате химикалката като флашка. Максималния размер на картата, която можете да поставите е 16 GB (не е включена в комплекта). Презареждаемата литиево-йонна батерия дава около час непрекъсната работа на скритата камера.


Цена: 42.00лв.
Виж още
Промоция:-56%
Нова цена: 18.60лв.

-20%
Жична мини камера Жична мини камера
 

Подходяща е за монтиране във входни врати на мястото на шпионката, но заради херметично затворения корпус може да намери по-разнообразно приложение като например в бронята на автомобила, за да се използва като камера за обратно виждане. Захранването на камерата е с постоянно напрежение от 8 до 12 волта. В комплекта няма включен адаптер за захранване. Камерата излъчва само видео сигнал по кабел. Няма аудио.


Цена: 49.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 39.00лв.

-11%
Bluetooth аудио рекордер Bluetooth аудио рекордер

Батерия: 15 часа

Bluetooth : Да

 

С този портативен аудио рекордер можете да записвате и разговори по мобилен телефон, като използвате безжична bluetooth връзка. Рекордера Ви позволява да контролирате приемането и приключването на разговора по телефона, както и набиране на последния номер. Освен това можете да записвате аудио чрез вградения микрофон, с включения в комплекта външен микрофон, можете да записвате и разговорите по стационарен телефон.

Устройството е с вградена памет от 4 GB и възможност за добавяне на допълнителна microSD карта до 8 GB. Върху тази памет можете да записвате файлове в четири различни формата, от което зависи качеството и големината на записите.

Цена: 140.00лв.
Виж още
Промоция:-11%
Нова цена: 124.50лв.

-6%
GSM подслушвател с AGPS функция GSM подслушвател с AGPS функция
 

Това устройство комбинира в себе си подслушвател и тракер. Вибрационният датчик и гласовата активация го превръщат в надеждна охранителна система на Вашия дом, автомобил и имущество. Подслушвателят има програмируем SOS бутон, който може да набира предварително зададен номер и така може да се използва и като паник бутон, а със слушалките от комплекта можете да го ползвате като мобилен телефон.

Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps.

Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-6%
Нова цена: 93.10лв.

-30%
Безжична IP камера Безжична IP камера

Видео: 640x480

Ъгъл на видимост: 60

Захранване: 5VDC/2A

Консумация: 5W (Max.)

Детектор за движение: Да

 

IP камера с възможност за свързване към Интернет с кабел или безжично. Камерата е снабдена с високоскоростен видео процесор. Има 1/4" CMOS сензор и оптимизирана MJPEG компресия за предаване на сигнала.

Сигнала от камерата можете да наблюдавате на смартфон или на компютъра си, като се поддържат най-разпространените браузъри - IE, Firefox, Safari, Chrome и т.н.

Цена: 139.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 97.00лв.

-41%
Подвижна IP камера Подвижна IP камера

Видео: 640х480

Сензор: 1/4" CMOS

Обектив: 6 мм, F 2.8

Захранване: 5 V DC

 

Камерата има двупосочна аудио връзка и има възможност да бъде движена от разстояние хоризонтално и вертикално. Има 6 мм, F 2.8 обектив с 1/4" CMOS сензор. Видео компресията е MJPEG, а резолюцията 640х480/15 fps или 320х240/30 fps. Има инфрачервени диоди за нощно виждане и възможност за работа без тях при минимална осветеност 0.5 Lux.

Можете да наблюдавате сигнала от камерата на мобилния си телефон или на компютър през всеки от най-разпространените браузъри. Работи с безжични мрежи. Захранване 5 V DC. Има възможност за аларма при движение (външна или на e-mail).

Цена: 169.00лв.
Виж още
Промоция:-41%
Нова цена: 99.00лв.

-26%
Екшън камера Екшън камера

Видео: 640х480

Сензор : 1.3 МР

 

С тази спортна камера можете да записвате аудио-видео файлове от Вашите екстремни спортни преживявания. Закрепването е бързо и надеждно с помощта на широк ластик и камерата може да бъде поставена на главата, на каска, през гърдите или на друго, желано от Вас място. Само с натискането на един бутон давате начало на записа, а когато искате да го спрете - натискате бутона отново. Камерата работи с 3 бр. батерии тип ААА.


Цена: 90.00лв.
Виж още
Промоция:-26%
Нова цена: 66.50лв.

-9%
Аларма за врата Аларма за врата
 
Това устройство ще осигури Вашето спокойствие у дома или в хотелската Ви стая. То се поставя под вратата и служи едновременно като спиращ клин и звукова аларма. Звукът със сила над 120 dB ще стресне всеки натрапник и едновременно с това ще привлече околните. Алармата работи с батерия от 9V и има тристепенен бутон за регулиране на чувствителността.
Цена: 11.00лв.
Виж още
Промоция:-9%
Нова цена: 10.00лв.

-10%
Камера - будилник с детектор за движение. Камера - будилник с детектор за движение.

Видео: 1280х720

Снимки: 2560х1920

Диктофон: Да

Детектор за движение: Да

Ъгъл на видимост: 140

Батерия: 4 часа

 

Освен стандартните функции на будилник - час, дата, температура, аларма, ще имате и шпионска камера с три режима. С камерата ще можете да правите снимки, аудио запис и аудио-видео запис. Камерата има презареждаема литиево-йонна батерия с капацитет 2400 mAh, но можете да ползвате часовника и постоянно включен в контакта или компютъра и така няма да се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато Ви трябва.

Всички функции на шпионската камера се контролират с дистанционно управление.

Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 89.00лв.

-35%
GPS тракер с контрол на автомобила GPS тракер с контрол на автомобила
 

С този компактен GPS тракер имате възможност да получавате информация за местоположението на превозното средство по няколко начина. Чрез SMS можете да получите или координатите или директен линк към Google Maps. Освен това можете да изпращате данни през GPRS към избран от Вас сървър и така да имате историята на маршрута. (с тракера не се предлага Интернет базирана платформа)

Устройството има четири бандов GPS модул - 850/900/1800/1900 MHz, вградени GPS и GSM антени и широк диапазон на захранващото напрежение - 9-36 V DC.

Цена: 199.00лв.
Виж още
Промоция:-35%
Нова цена: 129.00лв.

-12%
GPS тракер с магнити за закрепване GPS тракер с магнити за закрепване
 

Тракерът е във водоустойчив корпус със степен на защита IP56, който го защитава от влага и дъждовни пръски. С силните четири магнита можете надеждно да го закрепите върху купето на автомобила.

Устройството предава информация за местонахождението чрез SMS или към Интернет базирана платформа с помощта на мобилен Интернет (2G GPRS) http://www.999gps.net/ (потребител последните 7 цифри на номера на тракера, парола от 123456) Настройката на всички параметри за работата на тракера става с изпращането на SMS към картата, поставена в него. Имате възможност за задаване на оторизирани телефони, настройка на APN, часова зона, IP адрес на сървъра, включване и изключване на аларми и т.н.

Цена: 249.00лв.
Виж още
Промоция:-12%
Нова цена: 219.00лв.

-33%
Записваща камера за външен монтаж Записваща камера за външен монтаж

Видео: 640х480

Време на запис: 20 часа

 

Камерата е предназначена за монтаж на открито. Има водоустойчив корпус и стойка за монтаж с две степени на свобода.

Монтажа на камерата е лесен и не са необходими специални умения.

Цена: 103.00лв.
Виж още
Промоция:-33%
Нова цена: 69.00лв.

-22%
Приемник за безжични камери 2.3/2.4 GHz Приемник за безжични камери 2.3/2.4 GHz
 

Приемника е предназначен за приемането на стандартните канали в двата обхвата - 2.3 и 2.4 GHz. Превключването е лесно и удобно - с превключвател на предната страна на приемника. Уловения сигнал можете да наблюдавате на телевизионен монитор от стандартните аудио и видео изходи. Захранва се от адаптер 5V DC.


Цена: 88.00лв.
Виж още
Промоция:-22%
Нова цена: 69.00лв.

-33%
HD скрита камера в дистанционно за аларма HD скрита камера в дистанционно за аларма

Видео: 1280х720

Снимки: 2048х1536

Батерия: 60 мин

Диктофон: Да

 

С тази портативна камера, скрита в дистанционно от автомобилна аларма можете да правите аудио-видео записи в три различни резолюции, аудио записи в WAV формат и снимки с 8 МР.


Цена: 97.00лв.
Виж още
Промоция:-33%
Нова цена: 65.00лв.

-21%
Скрита камера във функционираща  запалка Скрита камера във функционираща  запалка

Видео: 1920x1080

Батерия: 90 мин

 

Скрита камера в напълно функционираща запалка, която може да прави аудио-видео записи с резолюция 1920x1080. Записите се съхраняват върху Micro SD карта. Камерата разполага и с фенерче, за по-голямо удобство.

Цена: 107.00лв.
Виж още
Промоция:-21%
Нова цена: 85.00лв.

-18%
HD камера, скрита в очила с детектор на движение HD камера, скрита в очила с детектор на движение

Видео: 1920х1080

Снимки: 2560х1920

Батерия: 40 мин

Детектор за движение: Да

 

С тези очила можете да извършвате няколко действия. Можете да записвате аудио-видео файлове в HD резолюция 1920х1080 или снимки с 2560х1920.

Със софтуерния детектор за движение можете да записвате само, когато има движение пред обектива на камерата и така да пестите батерията на устройството.

Цена: 145.00лв.
Виж още
Промоция:-18%
Нова цена: 119.00лв.

-23%
Камера-ключ с детектор за движение и IR диод Камера-ключ с детектор за движение и IR диод

Видео: 1920х1080

Снимки: 2560х1920

Батерия: 40 мин

Детектор за движение: Да

 

С тази камера ще можете да заснемате аудио-видео файлове с резолюция 1920х1080 и 30 кадъра в секунда. Устройството има софтуерен датчик за движение, с който ще можете да заснемате само, когато има някакво движение пред обектива и така да пестите батерия.

За снимане при абсолютна тъмнина имате IR диод, който можете да пускате и спирате при нужда.

Цена: 139.00лв.
Виж още
Промоция:-23%
Нова цена: 107.10лв.

-30%
Full HD камера в настолен часовник с датчик за движение Full HD камера в настолен часовник с датчик за движение

Видео: 1920х1080

Снимки: 2592х1944

Диктофон: Да

Детектор за движение: Да

Ъгъл на видимост: 160

Батерия: 3 часа

 

Видеото, което можете да направите с тази камера е с full HD параметри.

Часовника прави аудио-видео запис в AVI формат с резолюция 1920х1080 пиксела и 24 кадъра в секунда.

Цена: 163.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 114.00лв.

-6%
CCTV Бутафорна охранителна камера с диод CCTV Бутафорна охранителна камера с диод
 

Бутафорна охранителна камера, която се захранва от две батерии 1.5V тип ААА.Този модел разполага с LED диод, който на всеки 5 секунди дава светлинна идикация,че камерата работи.

 

Цена: 16.00лв.
Виж още
Промоция:-6%
Нова цена: 15.00лв.

-21%
Миниатюрен фотоапарат Миниатюрен фотоапарат

Видео: 640х480

Снимки: 1280х720

Батерия: 30 минути

 

С изключително малките си габарити този фотоапарат Ви дава възможност бързо да го скриете в ръката или джоба си. Размерите 25х25х27 мм го правят най-малкия фотоапарат в света.

Въпреки големината си той не отстъпва на другите фотоапарати.

Цена: 70.00лв.
Виж още
Промоция:-21%
Нова цена: 55.00лв.

-8%
Ключодържател с детектор за движение Ключодържател с детектор за движение

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032x3024

Батерия: 90 мин

Детектор за движение: Да

Диктофон: Да

 

Ключодържателят може да заснема аудио-видео файлове с fullHD резолюция, да прави снимки, да записва аудиофайлове. Освен това има софтуерен детектор за движение, който стартира видео записа при движение пред обектива. За да можете да снимате и при пълна тъмнина ключодържателя има инфрачервени диоди.

Устройството може да бъде използвано като web камера или като преносима памет.

Цена: 130.00лв.
Виж още
Промоция:-8%
Нова цена: 120.00лв.

-28%
Очила с fullHD камера Очила с fullHD камера

Видео: 1920х1080

Батерия: 40 мин

 

В тези очила има вградена скрита камера, която записва с fullHD качество. Аудио-видео записа е в AVI формат с резолюция 1920х1080. Очилата нямат вградена памет, а имат слот за microSD карта, като можете да поставите такава с 8GB максимален капацитет.

Работата с камерата е изключително лесно и удобно. С един единствен бутон се включва и изключва камерата, като със същия бутон се пуска и спира видео записа.

Цена: 160.00лв.
Виж още
Промоция:-28%
Нова цена: 115.00лв.

-1%
GPS тракер, без батерия GPS тракер, без батерия
 

Този тракер няма автономно захранване. За да работи е нужно да го свържете към акумулатора на автомобила. Работното му напрежение е от 9 до 24 V DC.

С него имате възможност да контролирате от разстояние едно от релетата на превозното средство (например това на бензиновата помпа). Когато подадете му команда със SMS тракера ще изключи захранването на бензиновата помпа и така ще спрете колата.

Цена: 96.00лв.
Виж още
Промоция:-1%
Нова цена: 95.00лв.

-5%
Подслушвател с PIR датчик Подслушвател с PIR датчик
 

Вградения в подслушвателя PIR датчик го превръща успешно в мини алармена система. Изключително малките му размери 48 x 32 x 14 mm дават възможност да остане незабележим в помещението. Когато в обсега на датчика (3-4 метра)се появи движение подслушвателя набира предварително зададен номер. Освен, че ще Ви алармира за движение той ще Ви позволи и да чувате какво се случва около него, кои са нарушителите и за какво разговарят в момента.

PIR датчика може да се изключва и тогава може да се използва само като GSM подслушвател - набирате номера на SIM картата и слушате.

Цена: 65.00лв.
Виж още
Промоция:-5%
Нова цена: 62.00лв.

-37%
Подслушвател-аларма Подслушвател-аларма
 

Това е многофункционално устройство, което освен че Ви позволява да слушате разговорите около него, но и може да Ви информира за нежелано проникване в дома Ви. То има два датчика, които могат да се контролират чрез изпращане на SMS-и. Гласовия сензор ще набере номера Ви или ще Ви изпрати SMS, когато звука около него надвиши 65 dB.

По същия начин ще реагира подслушвателя, ако се отдели от него магнитния датчик. Можете да поставите двете части - магнит и подслушвател на касата и на вратата и когато те се раздалечат при нейното отваряне, устройството ще сигнализира. За лесното закрепване разполагате с двойно лепяща лепенка.

Цена: 89.00лв.
Виж още
Промоция:-37%
Нова цена: 55.80лв.

-20%
Диско лампа Диско лампа
 

Въртяща се Диско лампа подходяща за семейни празници, дискотеки, зали за танци, нощни клубове, търговски център, сватби, караоке и много други поводи.

Цена: 14.90лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 11.90лв.

-17%
Ръчен монитор за камери Ръчен монитор за камери
 

С това устройство можете да проверявате и настройвате камерите за Вашето видео наблюдение. Камерата се свързва през BNC входа на монитора, като може и да се захранва от него. Така можете да я настроите прецизно в желаната от Вас посока. Освен това можете да запишете образа от камерата като видео файл или снимка и да ги сравнявате в бъдеще.

Устройството има 2.8 инчов LED дисплей, един видео вход (BNC), изход за захранване на камерите (поддържа CCD камери до 1А), вградена литиево-полимерна батерия 7.4V, 3700 mAh.

Цена: 115.00лв.
Виж още
Промоция:-17%
Нова цена: 95.00лв.

-25%
Скрита камера в ръчен часовник, с детектор за движение Скрита камера в ръчен часовник, с детектор за движение

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Батерия: 1 час

 

Камерата в ръчен часовник Ви дава възможност да правите снимки и да заснемате аудио-видео файлове. Видеото записа може да се стартира ръчно или с детектор за движение.

Снимките са с резолюция 4032х3024 пиксела, в JPEG формат.

Цена: 132.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 99.00лв.

-10%
Камера в часовник с гумена каишка 4GB Камера в часовник с гумена каишка 4GB

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 1 час

 

 Стилен ръчен часовник, с който можете да правите аудио записи, снимки или аудио-видео записи.

Часовника е можете да ползвате във вода, ако е с плътната тапа.

Цена: 126.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 113.25лв.

-6%
Водоустойчив часовник с Full HD камера - 4GB Водоустойчив часовник с Full HD камера - 4GB

Видео: 1920x1080

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 40 минути

 

Камерата, скрита в този часовник може да запише аудио-видео файл в AVI с резолюция 1920 x 1080, да направи снимка в JPEG с 4032 х 3024 и аудио запис в WAV със 128 kbps.

За снимане при пълна тъмнина можете да включвате петте инфрачервени диода.

Цена: 105.00лв.
Виж още
Промоция:-6%
Нова цена: 99.00лв.

-45%
Бутафорна камера с детектор за движение Бутафорна камера с детектор за движение
 

Камерата напълно наподобява истинска и е успешно средство за възпиране на нарушители.

Има детектор за движение, който задейства въртене на камерата и светлинна индикация.

Цена: 22.00лв.
Виж още
Промоция:-45%
Нова цена: 12.00лв.

-55%
Диско лампа Диско лампа
 

Пригответе се за щур купон с тази ефектна лампа.Не е необходимо да правите никакви предварителни подготовки. Трябва само да завиете лампата на мястото на всяко осветително тяло.

Цена: 24.00лв.
Виж още
Промоция:-55%
Нова цена: 10.90лв.

-2%
Миниатюрен тракер и GSM подслушвател Миниатюрен тракер и GSM подслушвател
 

Тракера работи с микро СИМ карта


Цена: 169.00лв.
Виж още
Промоция:-2%
Нова цена: 165.00лв.

-25%
Full HD камера в handsfree Full HD камера в handsfree

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Батерия: 20 мин

 

Лека и удобна камера, която по нищо не се различава от истинско handsfree.

С нея можете да правите аудио-видео записи в MOV формат с h.264 компресия и резолюция 1280х720 и 30 кадъра в секунда.

Цена: 159.00лв.
Виж още
Промоция:-25%
Нова цена: 119.00лв.

-17%
TFT LCD дисплей TFT LCD дисплей
 

С този 5 инчов LCD дисплей можете да имате поглед към всяка точка от Вашия автомобил.

Той работи с напрежение от 6 до 32 V DC и може да се монтира както на леки, така и на товарни автомобили.

Цена: 66.00лв.
Виж още
Промоция:-17%
Нова цена: 55.00лв.

-21%
Камера в будилник с диоди за нощно виждане Камера в будилник с диоди за нощно виждане

Видео: 1920х1080

Снимки: 2592х1944

Диктофон: Да

Детектор за движение: Да

Ъгъл на видимост: 90

Батерия: 3 часа

 

Будилника е с дистанционно управление, което контролира всички негови функции от разстояние до 10 метра.

Устройството има четири режима на работа.

Цена: 169.00лв.
Виж още
Промоция:-21%
Нова цена: 133.20лв.

-23%
Светодиодно фенерче Светодиодно фенерче
 

Макар и много малък по размери този фенер може да освети и най-тъмното място. Работи с една батерия тип ААА и дава 13 лумена максимална осветеност. Светлинния лъч, излъчван от него осветява обект на разстояние до 21 метра.

Фенерчето позволява непрекъсната работа до 16 часа с една батерия.

Цена: 26.00лв.
Виж още
Промоция:-23%
Нова цена: 20.00лв.

-29%
HD спортна камера HD спортна камера

Видео: 1920х1080

Снимки: 3 МР

Ъгъл на видимост: 140

Дисплей: 1.5 инча

 

Тази HD камера е поставена в херметически затворен кожух, който позволява и подводни снимки до 30 метра дълбочина. Освен за гмуркане камерата е подходяща за всички водни и зимни спортове, но може да се използва и у дома, в автомобила, с велосипеда и т.н.

Разполага с богат набор от стойки и колани, които ще Ви позволят да закрепите надеждно камерата към всякакви повърхности.

Цена: 189.00лв.
Виж още
Промоция:-29%
Нова цена: 135.00лв.

-2%
Флашка-камера с IR диоди Флашка-камера с IR диоди

Видео: 1280х720

Снимки: 1280х720

Батерия: 60 мин

 

Купувайки тази флашка ще разполагате с камера с висока резолюция. С нея можете да правите аудио-видео записи или само снимки.За да снимате при пълна тъмнина имате два инфрачервени диода. Флашката има слот за microSD карта.


Цена: 94.00лв.
Виж още
Промоция:-2%
Нова цена: 92.25лв.

-6%
Мини IP камера Мини IP камера

Захранване: DC12V

Звук: Не

Детектор за движение: Да

Размери: 40х40х31

 

С малките си размери 40х40х31 мм тази IP камера може да бъде успешно прикрита. Независимо от размерите си с нея ще имате видео сигнал Интернет.

С включения в комплекта софтуер ще можете да наблюдавате до 64 камери, да настройвате мястото, на което да се съхраняват записите, непрекъснат или запис при движение. Можете да задавате потребители и настройвате нива на достъп.

Цена: 133.00лв.
Виж още
Промоция:-6%
Нова цена: 125.00лв.

-16%
Химикалка с 720P резолюция Химикалка с 720P резолюция

Видео: 1280х720

Снимки: 2560x1440

Батерия: 60 мин.

 

Резолюцията на тази химикалка е 1280х720 пиксела. Тя записва AVI файл, който се съхранява на microSD карта. (в комплекта няма включена карта) В слота на устройството можете да поставите карта памет до 32 GB.

Чрез превключване на режима с бутон до слота за паметта ще можете да правите снимки в JPEG с резолюция 2560х1440.

Цена: 58.00лв.
Виж още
Промоция:-16%
Нова цена: 48.60лв.

-26%
Запалка-камера без карта памет Запалка-камера без карта памет

Видео: 720х480

Снимки: 1280х960

Батерия: 90 мин

Диктофон: Да

 

Запалката е един от предметите, които ще събудят най-малко подозрение. Така Вие ще можете необезпокоявани да правите тайни записи. Управлението е изключително лесно и удобно - само с един бутон.

С камерата можете да правите аудио-видео записи с резолюция 720х480 пиксела в AVI формат.

Цена: 39.00лв.
Виж още
Промоция:-26%
Нова цена: 29.00лв.

-31%
Мини h.264 камера Мини h.264 камера

Видео: 1280х720

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 2 часа

 

С камерата, поставена в джоба на сакото или да друго подходящо място, ще можете да правите скрити записи.

Камерата има слот за катра, в който можете да поставите microSD карта с капацитет до 32 GB (не е включена в комплекта).

Цена: 155.00лв.
Виж още
Промоция:-31%
Нова цена: 107.25лв.

-23%
Часовник с IR диоди и детектор за движение Часовник с IR диоди и детектор за движение

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Детектор за движение: Да

Батерия: 1 час

 

Във водоустойчив ръчен часовник е скрита камера с HD резолюция.

С тази камера ще имате възможност да правите снимки в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.

Цена: 128.00лв.
Виж още
Промоция:-23%
Нова цена: 99.00лв.

-40%
Камера с детектор за движение Камера с детектор за движение

Аудио: Да

Видео: 720х480

Снимки: 720х480

Батерия: 90 мин

Детектор за движение: Да

 

В ключа за автомобил е скрита миниатюрна камера с която ще можете да правите аудио-видео записи или само снимки.

Видеото е с резолюция 720х480, с 30 кадъра в секунда, в AVI формат.

Цена: 56.00лв.
Виж още
Промоция:-40%
Нова цена: 33.60лв.

-47%
Bluetooth статив за селфи Bluetooth статив за селфи
 

С този статив ще имате перфектното селфи при всяка ситуация.

Лек стоманен телескопичен статив завършва с универсална стойка за мобилен телефон.

Цена: 34.00лв.
Виж още
Промоция:-47%
Нова цена: 17.99лв.

-13%
Камера, скрита в захранващ адаптер с 4GB Камера, скрита в захранващ адаптер с 4GB

Видео: 720х480

Карта памет: 4GB

Батерия: 2 час

 

Камерата заснема аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720х480 и 30 кадъра в секунда.

Има вградена памет от 4 GB, на която да се съхраняват направените записи. При включването в компютър се разпознава автоматично от операционната система.

Цена: 102.00лв.
Виж още
Промоция:-13%
Нова цена: 89.00лв.

-1%
IP камера за вграждане с 3 резолюции IP камера за вграждане с 3 резолюции

Видео: 1080P

Снимки: 1080P

Батерия: 3 час

Детектор за движение: Да

 

Камера с fullHD резолюция може да бъде скрита в предмет по Ваше желание.

Има слот за microSD карта, на която да записвате при регистриране на движение или непрекъснато. Можете да зададете режим на цикличен запис, при който при запълване на паметта да се изтриват най-старите файлове. Батерията издържа 3 часа запис разделен на 3мин. на най-високата резолюция, като 1 час е около 1GB. На 8GB карта памет на средна резолюция включен в захранване събира 13 часа видео.

Цена: 196.00лв.
Виж още
Промоция:-1%
Нова цена: 195.00лв.

-20%
Скрита камера в слънчеви очила Скрита камера в слънчеви очила

Видео: 1280х720

Батерия: 60 мин

 

С тази скрита камера можете да записвате аудио-видео файлове.

Видеото е в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30 кадъра в секунда.

Цена: 144.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 115.00лв.

-10%
Батерия със соларен панел за ловна камера HD49 Батерия със соларен панел за ловна камера HD49
 

Батерията с капацитет 1500 mAh е подходяща за захранване на ловна камера HD49 (http://spy.bg/lovni-kameri/590/) или други устройства, захранвани с 7V DC напрежение и до 800 mA консумация.

Соларния панел с мощност 0.4 W гарантира зареждане на батерията през светлата част на деня, за да може да се използва през нощта. Така ще бъдете сигурни, че камерата ще работи през много дълъг период от време.

Цена: 89.00лв.
Виж още
Промоция:-10%
Нова цена: 80.00лв.

-30%
Аудио рекордер в спортна гривна Аудио рекордер в спортна гривна

Батерия: 15 часа

Капацитет: 8 GB

 

В гривна, имитация на кардио монитор е монтирано аудио записващо устройство. Управлението му е изключително лесно - само с един бутон пускате и спирате записа.

Вградената презареждаема батерия позволява над 15 часа непрекъснат запис. Стартирането му започва с приплъзване на кръглия бутон в посока към надписа ON след което светва червена лампичка и след това зелена, което значи, че записа е стартиран. Ако желаете да спрете аудиото приплъзвате бутона към надписа OFF.

Цена: 69.00лв.
Виж още
Промоция:-30%
Нова цена: 48.00лв.

-17%
Спортна херметична FullHD камера - розова Спортна херметична FullHD камера - розова

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Батерия: 120 мин

Детектор за движение: Да

Ъгъл на видимост: 170

 

Камерата е в херметичен пластмасов кожух, позволяващ дори подводни снимки.

Сензора е 12 MP CMOS и гарантира снимки с резолюция 4032х3024, 3648х2736, 3264х2448, 2592х1944, 2048х1536, 1920х1080, 1280х960 и 640х480.

Цена: 179.00лв.
Виж още
Промоция:-17%
Нова цена: 149.00лв.

-9%
Мини камера с широкоъгълен обектив Мини камера с широкоъгълен обектив

Видео: 1280X720P HD

Снимки: 4032Х3024

Батерия: 90 минути

Детектор за движение: Да

Ъгъл на видимост: 170

 

С изключително големия ъгъл на видимост от 170 градуса, тази камера Ви гарантира, че няма да остане нещо не заснето, дори и от минимално разстояние.

Камерата има слот за microSD карта (можете да поставите до 32GB), на която да записвате аудио-видео файлове в две резолюции и снимки в JPEG формат.

Цена: 95.00лв.
Виж още
Промоция:-9%
Нова цена: 86.00лв.

-6%
Подслушвател в ел. разклонител Подслушвател в ел. разклонител
 

Този подслушвател работи чрез мрежата на мобилните оператори. Той е монтиран в напълно функциониращ електрически разклонител. Трябва само да поставите SIM карта на избран от Вас мобилен оператор, да наберете GSM номера от Вашия телефон и да слушате какво се говори. Подслушвателя се захранва направо от електрическата мрежа и не трябва да се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато ви е необходима. Устройството ще работи дори и когато тока угасне или някой изключи разклонителя. В тези случай можете да разчитате на акумулаторната батерия, която позволява около 2 часа в режим на слушане.

Важно!!

Цена: 99.00лв.
Виж още
Промоция:-6%
Нова цена: 93.00лв.

 1  2 


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!