Усилватели за GSM / Wi-Fi

Често губите обхват на мобилният си телефон или той е толкова слаб, че батерията ви буквално изчезва в опитите телефонът да си набави достатъчно покритие. Безжичният интернет „куца“, въпреки, че вече няколко пъти сте сменили рутера безуспешно.

Това са често срещани и безкрайно неприятни проблеми. За радост се решават бързо и лесно, стига да си запознат с възможностите и да имаш необходимата техника.

Усилвателите за GSM и WiFi са тези полезни допълнителни устройства, които могат да решат веднъж завинаги тези казуси. Само с едно подобно устройство ще си спестите много главоболия и харченето на излишни пари.

Различните усилватели за GSM, които се предлагат, без проблем биха могли да покрият 50, 200 и даже 2000 квадратни метра като площ. След свързване, вече няма да има притеснения в този периметър на обхват на устройството. Осигурете максимален комфорт на гостите в хотела ви, създайте точната продуктивна работна среда за вашите служители, обезпечете с добро покритие вашият дом или усамотена вила. Може да пренасяте устройството с вас, ако това е необходимо, то е достатъчно компактно за да ви служи и при чести пътувания. Без значение от поставените цели, резултатите винаги ще са мигновени и удовлетворяващи.

Устройствата работят чрез две антени, които се свързват с тях. Едната улавя сигнала, а другата го разпръсква с повишена интензивност и качество.

Усилвателят за WiFi сигнал ще спре порочният кръг от смяната на скъпи рутери и то без особен успех в начинанието. Изключително лесно за работа и свързване устройство, без необходимост от специализиран софтуер или професионален монтаж, съвместимост с всички модели рутери, които се предлагат на пазара. Отново намира широко приложение за бизнес цели (хотели, заведения, офиси и други) или за лично ползване (слаб сигнал в стандартно жилище, по-добро покритие на голяма къща, нужда от добър сигнал и в двора на имота).

Предлаганите отделно антени и аксесоари, допълват чудесно усилвателите, нещо повече, те са ръцете без които няма как да прихванете сигнала за да го подсилите. Двупътният сплитер е този аксесоар, които ще направи поставянето на две изходни антени възможно. С негова помощ ще постигнете още по-добро покритие на разпръскваният сигнал. Обичайно се прилага при усилвателите за мобилни телефони.

Когато рутерите не дават всичко необходимо по някаква причина, това, което можем да направим е да улесним поне малко живота си и да забравим веднъж завинаги за този проблем.

Търсенето на обхват и обикалянето до прозорци с мобилен телефон в ръката е част от миналото, нека това си остане там завинаги.

Виж повече