vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блогаУсилватели За Gsm / Wi-Fi

В някои региона на страната все още няма пълно покритие на мобилните мрежи. Това затруднява работата и комуникацията, но нашите мощни усилватели за GSM/Wi-Fi ще ви бъдат верни спътници във всяко едно пътуване, бизнес командировка или откъсване от шумния град. Осигурете си пълно покритие на всички мрежи само с едно от практичните и с малки размери устройства, които могат да работят във всяка част на страната.

Подреди по
-20%
DCS усилвател за 2000 кв.м. DCS усилвател за 2000 кв.м.
 

Този мощен усилвател на диапазона 1800 MHz е лесен за монтаж и обслужване. Необходимо е към него да се свържат приемна и предавателна антена с 50 омов кабел и да се включи в захранването.

Двете антени е задължително да нямат пряка видимост една с друга и да бъдат на различна хоризонтална плоскост.

Цена: 599.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 479.20лв.

Усилвател на WiFi сигнал Усилвател на WiFi сигнал  

С този усилвател можете значително да увеличите покритието на Вашата безжична мрежа. Има изключително лесен монтаж, без никакъв софтуер - включвате приложения кабел на мястото на антената на Вашия безжичен рутер, а от другата страна на усилвателя включвате антенната от комплекта. По този начин вече имате по-голям обхват. Поддържа 802.11 b/g/n стандарт.


Цена: 99.00лв.

Вътрешна антена за усилватели на GSM сигнал Вътрешна антена за усилватели на GSM сигнал  
При използване на усилвател на GSM сигнал в закрити помещения трябва да се поставят този тип антени. Могат да работят с всички видове усилватели.

Технически характеристики:
Цена: 60.00лв.

Антена за GSM усилвател (външна) Антена за GSM усилвател (външна)  
За ефективно покритие с GSM сигнал на желания район имате нужда от антена. Ако използвате усилвателя за открити пространства трябва да използвате антена за външен монтаж. Такава антена Ви е необходима и ако приемате сигнала на GSM оператора на открито.

Технически характеристики:
Цена: 65.00лв.

Насочена антена 2000 MHz Насочена антена 2000 MHz  
Тази антена служи за приемане на сигнали в честотния диапазон 1700-2000 MHz.

Характеристики:
Цена: 80.00лв.

Насочена антена 900 MHz Насочена антена 900 MHz  
Когато приемния сигнал не е достатъчно силен ще имате нужда от тази яги антена. Изработена е от алуминий и има стабилна скоба за захващане.

Характеристики:
Цена: 80.00лв.

Двупътен високочестотен сплитер Двупътен високочестотен сплитер  

Ако желаете да поставите две антени на изхода на Вашия усилвател на GSM сигнали, то имате нужда от този двупътен сплитер. С него можете да разделите изходния сигнал на две и чрез поставянето на две антени да покриете по-ефективно района.

Цена: 48.00лв.

-50%
Усилвател на GSM сигнал за 2000 кв. м Усилвател на GSM сигнал за 2000 кв. м
 

С този усилвател на GSM сигнал имате възможност да покриете голяма площ със силен и качествен сигнал на мобилни услуги. Той може ефективно да покрие 2000 кв. м. Подходящ е за големи хотели, жилищни и офис сгради като увеличава силата на сигнала и по този начин удължава времето за работа на мобилните телефони и намалява вредното излъчване от тях. За включването му не са необходими никакви специални умения и познания. Трябва да се включат приемна и излъчвателна антена, да се включи захранването и усилвателя е готов за работа.


Цена: 260.00лв. Очаква се
Промоция:-50%
Нова цена: 130.00лв.


-45%
Усилвател на GSM  сигнал за 200 кв. м. Усилвател на GSM  сигнал за 200 кв. м.
 

Ако имате проблем със сигнала на мобилния оператор то имате нужда от усилвател на GSM сигнал. Усилвателите на GSM сигнали намират широко приложение в райони, в които покритието на мобилните оператори е слабо. Те повишават силата на сигнала и по този начин увеличават времето за работа на батериите на мобилните телефони и намаляват силата на излъчването на електромагнитни вълни от тях. Тези устройства са лесни за инсталация и работа. Достатъчно е да поставите антените, да включите захранването и усилвателя е готов за работа. С монтираните диоди лесно можете да се ориентирате дали захранването е включено и дали входната антена улавя сигнал. Подходящ е за жилищни сгради, офиси, хотели и т.н. Може ефективно на покрие площ от около 200 квадратни метра.


Цена: 199.00лв. Очаква се
Промоция:-45%
Нова цена: 110.00лв.
Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!