vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
mtel MTEL 0884 063 301


Продукти:  0
Сума:  0







cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:





cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога






Усилватели За Gsm / Wi-Fi

В някои региона на страната все още няма пълно покритие на мобилните мрежи. Това затруднява работата и комуникацията, но нашите мощни усилватели за GSM/Wi-Fi ще ви бъдат верни спътници във всяко едно пътуване, бизнес командировка или откъсване от шумния град. Осигурете си пълно покритие на всички мрежи само с едно от практичните и с малки размери устройства, които могат да работят във всяка част на страната.

Подреди по
Усилвател на GSM сигнал – 2000 кв. м Усилвател на GSM сигнал – 2000 кв. м  
С този усилвател на GSM сигнал имате възможност да покриете голяма площ със силен и качествен сигнал на мобилни услуги. Той може ефективно да покрие 2000 кв. м. Подходящ е за големи хотели, жилищни и офис сгради като увеличава силата на сигнала и по този начин удължава времето за работа на мобилните телефони и намалява вредното излъчване от тях. За включването му не са необходими никакви специални умения и познания. Трябва да се включат приемна и излъчвателна антена, да се включи захранването и усилвателя е готов за работа.

Технически характеристики:
Цена: 260.00лв.

Усилвател на GSM  сигнал – 200 кв. м. Усилвател на GSM  сигнал – 200 кв. м.  
Ако имате проблем със сигнала на мобилния оператор то имате нужда от усилвател на GSM сигнал. Усилвателите на GSM сигнали намират широко приложение в райони, в които покритието на мобилните оператори е слабо. Те повишават силата на сигнала и по този начин увеличават времето за работа на батериите на мобилните телефони и намаляват силата на излъчването на електромагнитни вълни от тях. Тези устройства са лесни за инсталация и работа. Достатъчно е да поставите антените, да включите захранването и усилвателя е готов за работа. С монтираните диоди лесно можете да се ориентирате дали захранването е включено и дали входната антена улавя сигнал. Подходящ е за жилищни сгради, офиси, хотели и т.н. Може ефективно на покрие площ от около 200 квадратни метра.

Технически характеристики:
Цена: 199.00лв.

-20%
DCS усилвател - 2000 кв.м. DCS усилвател - 2000 кв.м.
 
Този мощен усилвател на диапазона 1800 MHz е лесен за монтаж и обслужване. Необходимо е към него да се свържат приемна и предавателна антена с 50 омов кабел и да се включи в захранването.
Двете антени е задължително да нямат пряка видимост една с друга и да бъдат на различна хоризонтална плоскост.

Цена: 599.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 479.20лв.

Вътрешна антена за усилватели на GSM сигнал Вътрешна антена за усилватели на GSM сигнал  
При използване на усилвател на GSM сигнал в закрити помещения трябва да се поставят този тип антени. Могат да работят с всички видове усилватели.

Технически характеристики:
Цена: 60.00лв.

Антена за GSM усилвател (външна) Антена за GSM усилвател (външна)  
За ефективно покритие с GSM сигнал на желания район имате нужда от антена. Ако използвате усилвателя за открити пространства трябва да използвате антена за външен монтаж. Такава антена Ви е необходима и ако приемате сигнала на GSM оператора на открито.

Технически характеристики:
Цена: 65.00лв.

Насочена антена 2000 MHz Насочена антена 2000 MHz  
Тази антена служи за приемане на сигнали в честотния диапазон 1700-2000 MHz.

Характеристики:
Цена: 80.00лв.

Насочена антена 900 MHz Насочена антена 900 MHz  
Когато приемния сигнал не е достатъчно силен ще имате нужда от тази яги антена. Изработена е от алуминий и има стабилна скоба за захващане.

Характеристики:
Цена: 80.00лв.

Двупътен високочестотен сплитер Двупътен високочестотен сплитер  
Ако желаете да поставите две антени на изхода на Вашия усилвател на GSM сигнали, то имате нужда от този двупътен сплитер. С него можете да разделите изходния сигнал на две и чрез поставянето на две антени да покриете по-ефективно района.
Цена: 48.00лв.

Усилвател на Wi-Fi сигнал Усилвател на Wi-Fi сигнал
 
С този усилвател можете значително да увеличите покритието на Вашата безжична мрежа. Има изключително лесен монтаж, без никакъв софтуер - включвате приложения кабел на мястото на антената на Вашия безжичен рутер, а от другата страна на усилвателя включвате антенната от комплекта. По този начин вече имате по-голям обхват. Поддържа 802.11 b/g/n стандарт.

Технически характеристики:
Работна честота - 2400-2500 MHz
Цена: 99.00лв.




Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!