Ловни камери

-45%
HD ловна камера

HD ловна камера

(18 отзивa)

344.00 лв. 189.20лв.

HD143
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 12 МР

Детектор за движение: Да

Звукова аларма: Да

Съдържание:

1. Ловни камери | Фотокапан на супер изгодна цена от SPY.BG

2. Как да изберете камера за лов?

3. Какви характеристики трябва да притежават ловните камери?

4. Кои са основните спецификации на ловните камери?

5. Фотокапан – какво е това?

6. Защо да изберете SPY.BG при покупка на ловни камери?

Ловни камери | Фотокапан на супер изгодна цена от SPY.BG

Ловът и риболовът не са само хобита – за много любители на спорта те са начин на живот! Като всяка важна част от ежедневието ни, и те се нуждаят от висококачествено оборудване, гарантиращо добри и високи резултати!

В онлайн шпионски магазин SPY.BG откривате богато разнообразие от ловни камери, които бързо ще се превърнат във вашите верни спътници следващия път, когато посветите свой уикенд на лов или риболов. Не пропускайте възможността да се снабдите с висококачествена техника от последен модел, снабдена с какви ли не екстри и допълнителни функционалности. Гарантираме, че ще съберете всички погледи и бързо ще се издигнете в йерархията на ловната дружинка!

За хората, които обичат да ловуват, ловните камери могат да ви дадат огромна огромно предимство и опит. Камерите за лов са чудесен инструмент за документиране на диви животни, които се срещат в природата. Те ви позволяват да наблюдавате видовете и пътя на дивите животни в определени райони.

SPY.BG предлага ловни камери на изключително добри цени и с бърза доставка, за да се впуснете в любимото си начинание, без да губите и минута време.

⭐ Рейтинг: 5.0 / 5.0
✅ Какво предлагаме: Ловни камери
▶️ Видове: HD, 4K Високо качество
✔️ Цени: Най-добрата цена в SPY.BG
☑️ Доставка и Гаранция: Бърза доставка до твоята врата!
➡️ Вижте още: Карти памет за ловни камери

Как да изберете камера за лов?

След като вече сте убедени, че закупуването на висококачествена ловна камера е задължително за провеждането на успешен лов, то следва и логичният въпрос: на какъв тип устройство да спрем избора си?

4К ловните камери определено заемат първите места по клиентски предпочитания. Ключовото при тях, разбира се, е възможността за заснемане на видео файлове в 4К резолюция. Потребителите имат опция да избират измежду още доста видове резолюции, що се отнася до направата на снимки и видеа. Устройството е разработено да заснема в най-често използваните формати, а вградените диодни инфрачервени светлини позволяват направата на висококачествени записи и през нощта. Удобният LCD дисплей дава възможност видеата да се гледат директно на устройството или да ги прехвърлите на по-късен етап на лаптоп или персонален компютър.

Мини ловните камери по никакъв начин не отстъпват по функционалности от по-големите си събратя. Разбира се, тук е от значение дребният размер, който дава възможност на устройството да бъде лесно преносимо и да се монтира на скришни места. Сработва с батерии, характеризиращи се с дълга издръжливост.

При всички случаи следва да вземете предвид още много функционалности на устройствата, избирайки най-подходящото такова за вашите цели. Предвид факта, че ловните камери са предназначени за външна работа, е задължително условие да се снабдите с устройство, издържащо на сурови и екстремни температури. Водоустойчивостта е също важен момент – не бихте искали камерата ви да е неизползваема, когато навън завали.

Широкият обхват е също от определящо значение, тъй като той ще ви позволи наблюдение и заснемане на възможно най-голям периметър от територията.

Какви характеристики трябва да притежават ловните камери?

И така, какво трябва да търсите, ако искате най-добрата камера за лов? Първо, трябва да разгледате по-отблизо качеството на видеото. Повечето от най-добрите видеокамери за лов ще ви дадат поне 1080p резолюция. Но за тези, които не искат да се занимават с големи файлове, някои камери за лов все още имат 720p резолюция. След това трябва да вземете предвид издръжливостта на камерата, тоест влиянието на атмосферните условия и батерията.

Повечето ловджии се нуждаят от камера, за да документират следите на животните. Някои използват тези камери не за лов, а за наблюдение на дивата природа.

Разнообразието от ловни камери може да ви помогне по различни начини. Уверете се, че знаете точно от какво имате нужда и за какво ще я използвате, преди да изберете която и да е камера.

Кои са основните спецификации на ловните камери?

Първо, трябва да разберете техническите термини и спецификациите, които производителите на ловни камери използват. Този списък с технически характеристики, ще ви помогне да изберете правилната ловна камера за вашите нужди. Докато се изкачвате по ценовата стълба, започвате да виждате по-мощни функции и възможности. Помислете какво смятате да правите с камерата за лов и ако не се нуждаете от определени функции от висок клас, можете да спестите пари, като вземете модел от по-нисък клас.

     MP (мегапиксели) – Това е броят на пикселите на сензора на камерата. Колкото по-висок MP има, толкова по-качествена снимка е способна да направи. Мегапикселите не са всичко, що се отнася до качеството на изображението.

     Обхват на откриване – на какво разстояние камерата засича движение и задейства снимка или видео. Ъгълът на засичане се различава при различните марки и модели. По-широк ъгъл ще улови повече движение, по-рано.

     Скорост на задействане – Колко бързо камерата прави снимка след откриване на животното. Изберете камера с бърза скорост на задействане, за да заснемете животни, които се движат бързо през зоната.

     Време за възстановяване – След като камерата направи снимка, колко бързо може да направи друга.

     Обхват на светкавицата – полезен обхват на светкавицата. Малък обхват означава, че целта трябва да е близо през нощта, за да получите добра картина.

     Нощно виждане - Възможността за заснемане на видеоклипове и изображения през нощта може да бъде основна функция за вас, особено ако предпочитате да ловувате през нощта или при условия на слаба светлина.

     Батерия – Колкото по-дълъг е животът на батерията, толкова по-добре. Повечето камери разполагат с литиеви батерии, което им позволява много по-дълъг живот.

     Аудио запис – Записването на аудио може да не е толкова важно за ловците, освен ако не възнамерявате да разберете и имитирате конкретните повиквания и звуци на животното. Въпреки това, за разбиране на дивата природа или сигурността, ловната камера, която записва аудио, е от решаващо значение.

     Водоустойчивост - Освен ако не живеете в пустинята, трябва да очаквате дъжд през цялата година, дори тогава вашата ловна камера ще срещне вода в някакъв момент и водоустойчивостта е задължителна

Фотокапан – какво е това?

Ловните камери са известни сред ловджиите и рибарите и с името си „фотокапан“. Повече от добра идея е да се оборудвате с такова устройство, тъй като използването му значително ще улесни практикуването на любимото ви хоби.

Фотокапаните са висококачествени камери, характеризиращи се с висока издръжливост – не представлява никакъв проблем за устройството да функционира както при много горещо, така и при наистина мразовито време. Компактни са по размер, което е от определящо значение за лесното им пренасяне от място на място в гората. Дъждът също не представлява проблем за видеонаблюдението, тъй като повечето устройства са водоустойчиви. Работят със собствени батерии, които лесно биха могли да бъдат сменени при нужда – тази опция лишава камерата от нуждата за кабелно захранване.

Разбира се, най-търсената и желана функция на фотокапаните е високата резолюция на заснеманите образи. С помощта на такава ловна камера ще имате възможността да се снабдите с наистина красиви снимки и видеа, към които винаги ще можете да се връщате в спомените си.

Защо да изберете SPY.BG при покупка на ловни камери?

Закупуването на видеонаблюдателна, проследяваща или подслушвателна техника е обвързано с добро познаване на техническите характеристики и възможности на устройствата.

Пазарувайки при нас, не сте длъжни да бъдете технологични специалисти – онлайн шпионски магазин SPY.BG специализира в предлагането на професионална техника. Насреща за вас са опитните ни специалисти в сферата на шпионажа, които бързо и лесно могат да ви ориентират при покупката на подходящото устройство. Честите промоции, актуалните оферти, бързата доставка и богатата наличност на склад са само част от причините да се обърнете към нашите професионалисти!

Виж повече