Ловни камери

Охраната и наблюдението на хора не са единствените места за приложение на камери.

За непосветените гората би била едно странно място за наблюдения и записи с камери, но ловците са наясно за ползите от тях.

Отдавайки се на едно приятно за много хора хоби, а именно лов, вие може да подсигурите успеха си с помощта на ловни камери. Те представляват устройства, които работят много добре при външни условия и записват или правят снимки на движението на животните в определен обсег.

Компактни по своите размери, захранвани от батерии и предлагащи различни допълнителни възможности освен запис и снимки, ловните камери са ваш личен асистент и наблюдател в гората. Те ще заснемат всички животни или преминаващи обекти за да предоставят необходимата информация за това какво се случва в техният обсег.

Ловът не е единственото хоби с приложение на ловните камери. Орнитолозите и любителите на животните, на природата, биха могли да се възползват от възможностите, които една добра ловна камера дава. Заснимане на клипове, снимки или комбинация от двете дейности, биха предоставили желаните кадри с животни за да се насладите на дивата природа в един пълен блясък. Денем или нощем, допълнени от ясен звук, вашите записи ще съхранят всичко важно, което се случва в обсега на вашите обективи.

Бракониерство или друго нарушаване на закона, биха могли да бъдат документирани и запазени с точна дата и час. Отлична за тази цел е така незабележимата мини ловна камера.

Работата на дневна и нощна светлина, възможността за допълване на паметта с карта до 32 МБ, изчакването в режим на готовност до 3 месеца са част от възможностите на тези устройства.

Детектори за движение, снимки в пълен мрак и то с HD качество са напълно реални възможности за една HD ловна камера. Прибавяйки водоустойчивост и възможността за изключително дълго време в режим на готовност (до 8 месеца), вие получавате един невероятен уред на свое разположение. Предлага се и в мини вариант за да снимате максимално дискретно.

Със своите снимки по 12 мега пиксела, изпращането им чрез ММS или по имейл, изключително краткото време на реакция от 1.2 секунди, аудио-видео файлове с високо качество, ММS ловната камера е истинско бижу в колекцията на всеки уважаващ себе си любител на лова.

Компактната ловна камера е истински повелител на екстремните условия, тя е в пълната си работна сила при температури между -30 и +70 градуса. Снимките с различна резолюция, цветен дисплей за моментален преглед на записаното, обхват на приблизително 120 градуса, уникален код на всяка снимка, защита с парола са само част от функциите на този прибор.

Всички предлагани уреди са внимателно подбрани така, че да дават най-доброто на оптимална цена. Асортимента се допълва и обновява постоянно за да сме в крак с търсенето и нововъведенията при ловното заснемане.

Виж повече