Микрослушалки

Всеки би могъл да преписва, но с необходимия подход и усет, това се превръща в своеобразно изкуство.

Старите средства са отживелица, вече никой не разчита на дребни листчета, които са скрити по дрехите, а съвсем скоро т.н. „царски пищов“ ще остане част от изпитното минало.

Защо да рискувате своя успех, когато може да се заложи на сигурно средство?

Микрослушалката за преписване ще гарантира високи резултати на ключов изпит или ще ви помогне да не забравяте това, което е толкова важно да кажете без пропуски.

Този път ключът към успехите е слушалка – миниатюрна, ефективна и напълно достъпна. Тя се поставя без специални умения и може да бъде напълно незабележима за околните.

Микрослушалката е една разновидност на хендсфритата, която се свързва с мобилен телефон и ви позволява по дискретен начин да получите необходимата информация с която да издържите успешно всеки изпит.

Не се заблуждавайте, че този тип устройства са създадени само за преписване. Те могат да бъдат изключително полезни като хендсфри към всеки телефон.

От какво се състои един пълен комплект с микрослушалка?

На първо място получавате самата слушалка, която има разновидности – обикновена или магнитна. Обикновената се предлага в черен или телесен цвят, тя е с много компактни размери и се доближава до слушалките за музика тип тапички. В зависимост от вашите цели, комфорт при поставяне и колко трябва да е прикрита, може да решите да се спрете на стандартен тип или на магнитна микрослушалка.

Магнитната слушалка е създадена от специални магнити, които са с миниатюрен размер и обла форма. Характерно при нея е, че се разделя на части, едната влиза изцяло навътре в ухото, а другата част се залепя зад ушната мида. Магнитните слушалки са буквално невидими и това ги прави максимално надеждни за преписване. Единствения им недостатък е по-тихия звук в сравнение с активните (с батерия) микрослушалки.

Следващият задължителен елемент е т.н. „примка“, която представлява индукционен приемник и осъществява връзката с телефона. Тя може да се свързва към мобилното устройство жично или чрез блутут, имате възможност да избирате също между „примки“ с усилвател или без. Тя е много важен елемент от конфигурацията, защото без нея, слушалката би била „глуха“ и няма как да се свърже с устройството от което идва звукът.

За магнитните слушалки е необходимо и приспособление за вадене от ухото, то върви винаги в комплект с тях.

Различните слушалки, могат да се използват не само с мобилни телефони, те се свързват успешно с плеъри или други мобилни устройства, които да са източник на сигнала.

Възможна е покупката както на цялостен комплект с микрослушалка, така и на отделни елементи, които са ви необходими. Имайте предвид, че магнитните микрослушалки работят само с „примки“, които имат аудио усилвател в тях.

Без значение на каква конфигурация залагате, кристалният звук и резултатите от използването на това средство няма да ви разочароват.

Виж повече