CCTV камери

Има случаи в които размерите са обратно пропорционални на надеждността, по-простичко казано, колкото по-малки са едни камери, толкова по-функционални може да се окажат те за вас.

Големият избор при устройствата и системите за видеонаблюдение не е случаен. Той е плод на разнообразието от потребности при различните хора и ситуации.

Ако се сблъсквате за първи път със ССТV камерите, подгответе се да бъдете приятно изненадани.

ССТV камерата с висока резолюция и звук, дава възможност да получите много от едно устройство с внушително малки размери. Монтирайте я на желаното място и бъдете сигурни, че с този ваш избор няма да се разочаровате и при екстремни температури. Вашата камера ще издържи както на -20, така и на +60 градуса по Целзий.

Камерата с инфрачервени диоди е лесна за поставяне по дрехи или вертикални повърхности. Тя е шампион в снимането на тъмно, а цената на която се предлага е меко казано нищожна за получените резултати.

С размерите на монета от един лев, камерата без звук е ням, но достоен претендент в категорията на добрите ССТV камери. Друга нейна разновидност, която ще позволи и „чутото“ от нея да достигне до вас, дава една по-пълна възможност нищо да не се пропусне в обсега на наблюдението.

За детайлите около различните модели ССТV камери, не се колебайте да потърсите вещите съвети на специалистите в сайта или в някой от реалните ни магазини.

Можете да се насочите към покупка убедени какво ви трябва – камера със звук или без, но също така и може да разчитате на професионалните насоки за да решите след направената консултация.

Не е рядко срещано явление, клиенти, които са съвсем наясно с това, което желаят, да чакат за да се зареди камера от точно определен вид и модел. Чакането си заслужава!

Заслужава си и да заложите на широкоъгълен обектив за да имате видимост в максимална степен. 170 градусов ъгъл на видимост, може само да събуди интерес и да докаже още веднъж, че е имало защо да инвестирате в него.

Добавянето на трансмитер към вашата CCTV камера ще я направи по-високо ефективна и ще допринесе за по-лесното достигане на сигнала от нея до вас.

Икономичността на ССТV камерите ще допълни приятната изненада за всеки, който си избере тях като вариант за видеонаблюдение.

Със или без звук, вашето устройство за наблюдение ще свърши добра работа без значение в каква ситуация го ползвате. Моделите сред тези камери, които поддържат звук са така устроени, че фоновият шум да е сведен до минимум и да не оказва голямо влияние върху това, което държите да чуете.

Беззвучните CCTV камери ще са ефективни във всяко малко ъгълче и ще останат напълно невидими за да направят наблюдението ви невидимо, но напълно ефективно.

Виж повече