Мини камери

Мини камера копче с детектор за движение, без батерия

Мини камера копче с детектор за движение, без батерия

(58 отзивa)

79.00 лв.

MC78
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 2560х1440

Детектор за движение: Да

Батерия: Не

Работа на ток: Да

Мини камера с IR диоди

Мини камера с IR диоди

(67 отзивa)

74.00 лв.

MC75
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Детектор за движение: Да

Батерия: 40мин

Размер: 22х22х19 мм.

Мини камера с пет диода

Мини камера с пет диода

(14 отзивa)

86.00 лв.

MC65
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 70 минути

Мини камера с IR диоди

Мини камера с IR диоди

(20 отзивa)

121.00 лв.

MC62
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 12 MP

Батерията : 100 мин.

Един малък, но незаменим помощник в наблюденията ви очаква.

След покупката на мини камера ще осъзнаете, че освен деликатните размерите и незначителната цена, всички други възможности и функции са налице в пълните си размери.

Основното при тези камери е, че заедно с малките размери, те са лишени от допълнителни кабели за захранване, рекордери, мултифункционални са и могат да послужат също за други дейности, които са доста различни от шпионирането.

Една разновидност на мини камера, която се монтира в номерата на автомобилите, би могла да изиграе перфектно ролята на парктроник.

Лесни и удобни за монтиране, без допълнително утежняване по самото устройство, мини камерите са уред, който може да бъде прикрит даже зад копчето на дреха.

Повечето от устройствата са направени с детектори за движения в тях, това дава възможност да се пести батерия и памет като не се правят записи в ненужни моменти. Устройството реагира и снима или записва, когато тази дейност е необходима.

Макар да става въпрос за камери, не би следвало да се пропуска и записването на звук като тяхна функция. Видеата няма да са само с изображения, а ще добивате една наистина пълна представа за ситуацията, след като тя е допълнена от качествен звук. Някои от предлаганите модели са с опцията да се използват и само като диктофон за запис на аудио файлове.

Скритото или явно наблюдение не са единствените полета за изява на малките камери. С тях ще документирате също своите спортни постижения или хобита. Датчиците за движение са практични в подобни случаи и задействат работен режим само в необходимите моменти. Има устройства, който са снабдени с функция за гласов контрол, това означава, че се задействат при шум с определена сила и преустановяват работата си в тиха среда.

Бинокълът с вградена мини камера е с компактни размери и дисплей за незабавен преглед на записи и снимки. Възможността да увеличите дванадесетократно дадено изображение, позволява да стоите необезпокоявано на достатъчно голямо разстояние от наблюдаваните хора и обекти.

Инфрачервените диоди при камерата-копче или друга мини камера са съюзник при правенето на видеа и снимки в тъмното.

Сред предлаганите камери, има модели, които са подходящи за екстремни ситуации - подводни снимки или за ежедневна употреба като web камера. Тази многофункционалност ще ви даде възможност да си възвърнете всеки вложен лев с честа и разнообразна употреба на вашето мини устройство.

Възползвайте се максимално от всички възможности и изберете устройство с дистанционно управление, такова, което използва уайърлес за връзка с Интернет или друго с няколко различни допълнителни функции в него.

След подробното представяне, няма какво друго да се добави, освен че малка означава в по-компактни размери, но не и лишена от всички необходими екстри за добро видеонаблюдение или ежедневна употреба.

Документирането на екстремно хоби и/или заснемането на компрометиращи факти, никога не е било по-лесно за осъществяване, после използвайте вашата мини камера за видео чат и така до следващото предизвикателство.

Виж повече