Мини камери

-15%
Мини камера копче с детектор за движение, без батерия

Мини камера копче с детектор за движение, без батерия

(58 отзивa)

79.00 лв. 67.15лв.

MC78
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 2560х1440

Детектор за движение: Да

Батерия: Не

Работа на ток: Да

-10%
Мини камера с IR диоди

Мини камера с IR диоди

(67 отзивa)

74.00 лв. 66.60лв.

MC75
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Детектор за движение: Да

Батерия: 40мин

Размер: 22х22х19 мм.

-15%
Мини камера с пет диода

Мини камера с пет диода

(14 отзивa)

86.00 лв. 73.10лв.

MC65
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 4032х3024

Диктофон: Да

Батерия: 70 минути

-30%
Мини камера с IR диоди

Мини камера с IR диоди

(20 отзивa)

121.00 лв. 84.70лв.

MC62
Виж повече

Видео: 1920х1080

Снимки: 12 MP

Батерията : 100 мин.

Мини камери от шпионски магазин SPY.BG

Ако сте в търсене на устройство за видеонаблюдение, което, освен с безупречното си качество на заснемане, се характеризира и с дребни и дискретни размери, то сте попаднали на правилното място. В онлайн магазина на SPY.BG предлагаме богато разнообразие от мини камери, които несъмнено ще ви впечатлят с високата си ефективност.

Видеонаблюдението винаги се е разглеждало като крачка напред, заради допълнителната информация, която осигурява. Вече не е необходимо да се чудите как можете да заснемате някого дискретно – мини камерите от SPY.BG са тук, за да ви предложат изключителна ефективност на страхотни цени!

Най-добрите мини камери в SPY.BG

Що се отнася до висококачествените продукти, независимо от коя сфера са те, е изключително важно да разполагаме и с богат избор, освен с екстри.

Такъв е и случаят на предлаганите в нашия онлайн магазин мини камери. Разнообразието от модели и функционалности осигурява положителния краен резултат.

Повечето от устройствата са направени с детектори за движения в тях – това дава възможност да се пести батерия и памет като не се правят записи в ненужни моменти. Устройството реагира и снима или записва, когато тази дейност е необходима. Някои от предлаганите модели са с опцията да се използват и само като диктофон за запис на аудио файлове.

При нас откривате устройства, който са снабдени с функция за гласов контрол - това означава, че се задействат при шум с определена сила и преустановяват работата си в тиха среда.

Бинокълът с вградена мини камера е с компактни размери и дисплей за незабавен преглед на записи и снимки. Възможността да увеличите дванадесетократно дадено изображение позволява да стоите необезпокоявано на достатъчно голямо разстояние от наблюдаваните хора и обекти.

Инфрачервените диоди при мини камера са съюзник при правенето на видеа и снимки в тъмното.

Сред предлаганите камери има модели, които са подходящи за екстремни ситуации - подводни снимки или за ежедневна употреба като web камера.

Възползвайте се максимално от всички възможности и изберете устройство с дистанционно управление, такова, което използва уайърлес за връзка с Интернет или друго с няколко различни допълнителни функции в него.

Как да изберем подходяща мини камера

Изборът на мини камера е важно начинание и от изключително важно значение да се сдобиете с правилното за вас устройство. Предоставяме ви няколко насоки и съвети, които бихте могли да следвате, при направата на покупка: консултирайте се със специалист в сферата, тествайте предварително устройството, заложете на такова с wireless управление, запазете гаранционните си документи и закупете онази мини камера, която максимално ще отговаря на потребителските ви нужди.

Характеристики на различните мини камери

Безспорно мини камерите се характеризират с безброй предимства пред останалите устройства за видеонаблюдение:

• Малките им размери позволяват лесно пренасяне и незабележимо вграждане в други обекти;

• Сработват с автономни батерии, което прави излишна употребата на допълнително окабеляване;

• Могат да се употребяват както в статичен режим (монтирани някъде), така и като преносими джобни устройства;

• Притежават забележителна разделителна способност и висока резолюция на заснеманите снимки и видеозаписи;

• Някои модели мини камери са снабдени с детектори за движение, което ги превръща в чудесна охранителна система;

• Финансово достъпни са и всеки може лесно да се сдобие със свое устройство;

• Приложението им е далеч извън шпионската дейност – удобството на използване им позволява ежедневна употреба;

Защо да изберете SPY.BG при покупка на мини камери

Закупуването на техника винаги трябва да става от място, което е специализирано именно за нея. В случая, говорейки за покупка на мини камери, характеризираме SPY.BG като професионален магазин за шпионска техника.

При нас пазарувате с гаранция за качество и автентичност на предлаганите артикули. Богатото разнообразие от продукти от сферата на видеонаблюдението, подслушването и проследяването значително улеснява избора ви. Насреща за вас разполагаме с висококвалифициран екип, който е готов винаги да отговори на вашите въпроси и да проведе консултация. Доставяме до всяка точка на страната и се стремим винаги да поддържаме достъпни и разумни цени.

Виж повече