Виж по категория:

Подслушватели

С напредването на технологиите, вече не само стените, но даже и пепелниците имат уши!

Големият избор при подслушвателните устройства ще надхвърли границата на вашето въображение и ще ви даде нови, неподозирани възможности.

Подслушвателните устройства позволяват пряко достигане на разговорите до вас в реално време или запис по зададена команда. Работата на този тип техника със стандартна SIM карта и управлението чрез мобилен телефон, ги правят изключително лесни и удобни за ползване.

Информацията сама по себе си е изключително ценен ресурс, тя е най-логичната цел при търсенето на подслушватели. Допълнителната охранителна функция на голяма част от този тип устройства, дава възможност да защитите желано от вас пространство и в случай на нужда да реагирате по подходящ начин.

Представяте ли си по-добра охранителна система от тази, която е свързана пряко с вас 24 часа в денонощието и вие я ръководите лично?

Всичко е изключително опростено, но в същото време много ефективно. Избирайки подслушвател с камера и възможност за запис, вие можете да настроите така вашето устройство, че то да подаде сигнал към вас чрез СМС или даже да ви набере за да чуете веднага какво се случва в обсегът му. С батерия, която издържа няколко дни и предупредително кратко съобщение, може да поддържате вашата мини система за охрана в постоянна готовност и да се чувствате защитени на много достъпна цена.

Погрижете се за вашите възрастни близки чрез подслушвател за стационарен телефон, така ще можете да запишете всеки проведен разговор и да сте сигурни, че никой телефонен измамник няма да се измъкне без да остави следи. За максимална ефективност, батерията се презарежда автоматично от провеждането на разговорите по телефона.

Искате да проследите разговор от подходяща дистанция? Снабдяването с МР3 плеър и вграденото в него подслушвателно устройство ще ви даде възможност да чувате кристално даже на 500 метра от мястото на събитието. После може да управлявате записа по ваша преценка или да превключите устройството в режим на работа като реален МР3 пелър за да послушате музика от него.

Отдалечеността не е проблем за уредите, които позволяват запис на идеален звук при разстояние, което е по-голямо от 500 м.

Ако имате нужда от сигурно „ухо“ в автомобила, то малкият, но надежден подслушвател за кола ще свърши цялата работа.

Подслушвателите-аларми са много надеждни при охраната на дом или превозно средство. Възможността за подаване на сигнал към вас или получаване на точни координати за местоположения чрез GPS ще ви оставят напълно убедени в сигурността на вашето имущество.

GSM подслушвателите с режим на изчакване от 2-3 дни са надеждно и достъпно средство за контрол на различни ситуации.

Чувствителността по отношение на задействането, различните възможности за реакция и гласовият контрол са само част от предимствата, които могат да насочат изборът ви към мини тракер-аларма.

Без значение от целите на покупката, тяхното постигане е сигурно с изборът на правилните уреди.

Виж повече