Виж по категория:

Подслушватели

Подслушвателни устройства от шпионски магазин SPY.BG

Представяте ли си по-добра охранителна система от тази, която е свързана пряко с вас 24 часа в денонощието и вие я ръководите лично?

Живеем в ерата на нужда от информация и непрестанен стремеж към осигуряването на повече защита. Използването на подслушвателни устройства с лекота може да ни помогне и при двата случая. Шпионски магазин SPY.BG с удоволствие предоставя на вниманието ви широк набор от наблюдателна, подслушвателна и разузнавателна техника с отлично качество и повече от добри цени.

Подслушвателните устройства, които откривате в нашата продуктова гама, отговарят на последните технологични тенденции – гарантирано ще се сдобиете с високофункционално устройство, което ще остави всички грижи зад гърба ви!

Най-добрите подслушвателни устройства

Технологиите са напреднали дотолкова, че е напълно възможно едно устройство да изпълнява редица функции, които се смятат за особено полезни и ефективни. Подслушвателните устройства не правят изключение: високата конкуренция и нестихващият потребителски интерес са основните двигатели в световен мащаб да срещаме все по-големи подобрения в технологията на управление.

Избирайки подслушвател с камера и възможност за запис, вие можете да настроите така вашето устройство, че то да подаде сигнал към вас чрез СМС или даже да ви набере, за да чуете веднага какво се случва в обсега му. С батерия, която издържа до няколко дни, и предупредително кратко съобщение можете да поддържате своята мини система за охрана в постоянна готовност и да се чувствате защитени на много достъпна цена.

Погрижете се за вашите възрастни близки чрез подслушвател за стационарен телефон - така ще можете да запишете всеки проведен разговор и да сте сигурни, че никой телефонен измамник няма да се измъкне, без да остави следи. За максимална ефективност, батерията се презарежда автоматично от провеждането на разговорите по телефона.

Искате да проследите разговор от подходяща дистанция? Снабдяването с МР3 плеър и вграденото в него подслушвателно устройство ще ви даде възможност да чувате кристално даже на 500 метра от мястото на събитието.

Ако имате нужда от сигурно „ухо“ в автомобила, то малкият, но надежден подслушвател за кола ще свърши цялата работа.

Подслушвателите-аларми са много надеждни при охраната на дом или превозно средство. Възможността за подаване на сигнал към вас или получаване на точни координати за местоположения чрез GPS ще ви оставят напълно убедени в сигурността на вашето имущество.

GSM подслушвателите с режим на изчакване от 2-3 дни са надеждно и достъпно средство за контрол на различни ситуации.

За какво се използват подслушватели

• Необходимост от информация – снабдявайки се с подходящото подслушвателно устройство, вече никоя важна и съществена за вас информация няма да ви убегне;

• Проследяване и получаване на координати – голяма част от подслушвателните устройства са снабдени с GPS тракери;

• Осигуряване на защита, сигурност и безопасност – с лекота можете да използвате подслушвателното устройство в качеството му на охранителна система за дома или офиса;

Как да изберем подслушвателно устройство

Правилният избор на подслушвателно устройство е от ключово значение за последващите добри и успешни резултати. Ак осте решили да си закупите подслушвател, доверете се на специализиран магазин, в който се продава шпионска техника. Съобразете предлаганите от конкретния модел функции и екстри спрямо собствените си нужди и цели. Потърсете професионален съвет от специалист в областта, който ще ви насочи кое устройство най-добре би паснало на изискванията ви, както и ще ви консултира относно работата с него.

Защо да изберете SPY.BG при покупка на подслушвател

SPY.BG е специализиран магазин за шпионска техника с дългогодишен опит зад гърба си. Тук е мястото, където ще откриете всичко, което бихте могли да търсите в сферата на видеонаблюдението, подслушването, проследяването, скритите камери, детекторите за движение и др.

Гарантираме за високото качество на предлаганите от нас устройства. Пазарувайки онлайн, вие се възползвате от постоянните ни промоции и актуални оферти, както и на големите намаления и отстъпки. Доставяме бързо и поддържаме огромен асортимент от продукти в наличност. Предлагаме консултации с нашите специалисти в областта на шпионската техника и държим на качественото обслужване. При нас категорично ще откриете устройството, което търсите!

Виж повече