vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блогаВидеодомофони И Шпионки

Подсигурете си комфорт и дискретност при наблюдението на човека, застанал пред вашата входна врата. С някой от прецизно избраните видеодомофони и шпионки, вие ще можете да наблюдавате хората, които се спират пред входната ви врата, без да сте задължение да отваряте. Всички видеодомофони и шпионки притежават функцията “записано съобщение”, с което ще ви е възможно да чуете, освен да видите, човека, който е преминал през дома. Напълно в крак с мотерните технологии, това средство за дома осигурява комфорт и удобство.

Подреди по
Wi-Fi IP камера и домофон Wi-Fi IP камера и домофон

Видео: 0.3 МР

Ъгъл на видимост: 92

Захранване: 5 V DC/ 1A

Консумация: 5 м2

Детектор за движение: Да

 

С тази камера ще имате видео изображение и двупосочна връзка с посетителите пред вратата Ви. Устройството може да управлява електрическа брава и да отваряте вратата на гостите си. Разговора осъществявате направо от мобилния си телефон или таблет чрез безжична връзка. Ако свържете камерата с Интернет ще знаете за всеки, позвънил на вратата Ви където и да се намирате. Можете да използвате безжична или кабелна връзка с мрежата. От всяка точка с Интернет можете да разговаряте или да допускате посетители в дома си. Можете да използвате и детектора за движение и да записвате не само позвънилите, но и тези, които само са се доближили до вратата.Можете да виждате и при пълна тъмнина благодарение на шестте инфрачервени диода.

Цена: 229.00лв.

Електронна шпионка, златиста Електронна шпионка, златиста  

С електронната шпионка ще имате снимка на всеки посетител. Когато гостите звъннат на вратата натиснете бутона за включване и на екрана ще се види кой стой пред вратата. Едновременно с това в паметта ще се запише снимка с дата и час.

Шпионката има слот за microSD карта, в който можете да поставите до 32 GB.

Цена: 140.00лв.

-20%
Шпионка с 2.8 инчов дисплей Шпионка с 2.8 инчов дисплей
 
Тази шпионка автоматично записва върху microSD карта снимка на всеки, натиснал бутона за звънене. Камерата има обектив с 120 градуса ъгъл на видимост и инфрачервени диоди за нощно виждане.
Освен снимки устройството може да заснема и видео само с едно натискане на бутона. Така можете да имате запис на всеки преминал пред Вашата врата.
Може да се монтира на всички видове врати, като можете лесно да поставяте и сваляте монитора, за по-голямо удобство при преглеждане на записите.
Шпионката работи с акумулаторна батерия.
Цена: 175.00лв.
Виж още
Промоция:-20%
Нова цена: 140.00лв.

Шпионка с детектор за движение и тъчскрийн Шпионка с детектор за движение и тъчскрийн  

Широкоъгълния обектив на тази шпионка Ви дава възможност да обхванете максимално голяма площ пред Вашата входна врата. Ъгъла на видимост е 120 градуса, а 3.2 инчовия дисплей позволява да разгледате в детайли човека пред вратата. Дисплея е чувствителен на допир и от него контролирате и настройвате устройството.

Когато посетител звънне на входната врата, шпионката автоматично записва снимка на 2GB microSD карта (която е включена в комплекта) и така можете да видите кой е звънял, когато не сте си били вкъщи. Освен това има детектор за движение и шпионката ще запише видео на всеки преминал покрай вратата, дори и да не е позвънил.

Цена: 257.00лв.

-21%
Жична мини камера Жична мини камера
 

Подходяща е за монтиране във входни врати на мястото на шпионката, но заради херметично затворения корпус може да намери по-разнообразно приложение като например в бронята на автомобила, за да се използва като камера за обратно виждане. Захранването на камерата е с постоянно напрежение от 8 до 12 волта. Става за врати с дебелина от 3,5 см до 5,6 см. В комплекта няма включен адаптер за захранване. Камерата излъчва само видео сигнал по кабел. Няма аудио.
Цена: 49.00лв.
Виж още
Промоция:-21%
Нова цена: 38.89лв.

-15%
Електронна шпионка камера с LCD Дисплей 2.5 Електронна шпионка камера с LCD Дисплей 2.5
 

С електронната шпионка ще можете да видите на LCD дисплей кой стои пред вашата врата. Съобразена е с различните дебелини на вратите и има включени подходящи елементи за монтаж.

С това устройство освен с шпионка ще разполагате и със звънец. Когато някой отвън натисне бутона на шпионката се включва звуков сигнал.

Цена: 155.00лв.
Виж още
Промоция:-15%
Нова цена: 131.75лв.

Шпионка с LCD дисплей Шпионка с LCD дисплей
 

Устройството комбинира в себе си електронен звънец и пулт за наблюдение и запис. С натискане на бутон можете да включите екрана и да наблюдавате движението пред вратата. Освен това можете да правите ръчно снимки или видео на посетителите. От външната страна на вратата разполагате с камера с инфрачервени диоди и бутон за звънене. Всеки, натиснал бутона ще бъде записан на снимка върху паметта на шпионката. Имате слот за microSD карти в който да поставите карта. Можете да прегледате записите направо на дисплея на устройството.

Цена: 143.00лв.
Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!