Видеодомофони и шпионки

Колебанието да отвориш или не вратата си за някого, вече никога няма да бъде същото.

Стандартните шпионки изглеждат като тотална отживелица в сравнение с модерните си събратя, които предлагат много повече от това просто да погледнеш през вратата.

Снабдени с множество функции и възможности, видеодомофоните и шпионките няма как да бъдат нещо различно от едно по-светло технологично бъдеще. Те могат да бъдат част от пълната ви система за видеонаблюдение или да действат самостоятелно като нещо, което прави входната врата по-сигурна.

Получавате една добре замислена система с лесен монтаж, безжично свързване, преносим малък монитор за домашна употреба и запис на всичко важно, когато ви няма. Устройствата, които са съвместими с различни мобилни телефони, могат да предложат поглед пред вашата врата в реално време.

С избора на Андроид шпионка с GSM модул, вие вече винаги ще бъдете с едно око пред вашата врата и няма значение реално вкъщи ли се намирате или на друг континент. Разполагате с пълен контрол и възможности като: директна телефонна връзка с вашите посетители, независимо къде сте всъщност, не сте зависими от ползването на интернет, но шпионката може да се свърже безжично и към мрежа при необходимост, добра видимост без оглед на осветеността, запис на снимки и видеа след задействане от детектор на движение.

Ако се спрете на шпионка с LCD дисплей, то вие ще имате възможност за наблюдение, ръчно командване на заснимането, запис на всичко необходимо върху карта с памет в шпионката.

Устройството, което е WiFi камера и домофон, не само снима и запазва всичко нужната информация, но и осигурява двупосочна връзка, също може да задейства електрическа брава и по този начин да допуснете посетител без значение на дивана ли сте в момента или в Тайланд. Ръководите я изцяло от вашият мобилен телефон.

Електронната шпионка и жичната мини камера са сред другите хитови предложения на достъпни цени. Приложението на камерата от този вид е почти неограничено и надхвърля опцията шпионка.

Шпионката с 2.8 инчов дисплей е сред устройствата, които си заслужават очакването и са страхотна инвестиция в сигурността ви. С нея ще направите снимки или видео на всеки преминаващ пред вратата и/или задействал звънецът ви.

Тъчскрийн шпионката е оборудвана с подходящ дисплей и сензори за движение, всеки преминаващ ще бъде сниман и не е необходимо изобщо да е звънял на вашата врата.

Електронната шпионка-камера е достатъчно функционална за да бъде снабдена със звънец, а на дисплея й, се поглежда кой стои от другата страна на вратата. Автоматичното изключване след 10 секунди с цел пестене на енергия и адаптивността на уреда спрямо различни видове врати, правят тази шпионка още по-атрактивна.

Едно стана ясно, сигурен и оборудван дом е нещо немислимо без подходящата шпионка. Без значение каква инвестиция в оборудване на системите за видеоконтрол сте направили, нещата биха били недовършени, ако нямате доверено око на входа на жилището.

Виж повече