IP камери | WiFi камери

Мини WiFi камера

Мини WiFi камера

(38 отзивa)

59.00 лв.

IP04
Виж повече

Видео: 640x480

Ъгъл на видимост: 60

Захранване: 5VDC/2A

Консумация: 5W (Max.)

Детектор за движение: Да

Съдържание:

1. WiFi камера на страхотна цена в шпионски магазин SPY.BG

2. Как да изберем IP / WiFi камера

3. Характеристики на IP / WiFi камерите

4. WiFi камера за видеонаблюдение

5. LAN + WiFi IP камери

6. Контролирайте IP камерите със смартфон или таблет

7. Защо да изберем SPY.BG при покупка на IP / WiFi камера?

8. Често задавани въпроси

WiFi камера на страхотна цена в шпионски магазин SPY.BG

SPY.BG е специализиран магазин за шпионска техника, който определено ще удовлетвори всичките ви клиентски изисквания и желания. Ако винаги сте искали да имате възможността да се радвате на качествено видеонаблюдение от разстояние в реално време, то сте попаднали на правилното място.

Предлаганите от нас WiFi камери се характеризират с безупречна ефективност и позволяват на клиентите в реално време посредством WiFi връзка да наблюдават заснеманите обекти. Устройствата са идеални за случаите, в които нямате време да гледате записи на по-късен етап – възползвайте се още сега от неустоимите ни оферти и оборудвайте дома или офиса си.

⭐ Рейтинг: 5.0 / 5.0
✅ Какво предлагаме: IP WiFi камери
▶️ Видове: За вънешн и вътрешен монтаж
✔️ Цени: Най-добрата цена в SPY.BG
☑️ Доставка и Гаранция: Бърза доставка до твоята врата!
➡️ Вижте още: Мини камери

Как да изберем IP / WiFi камера

Всеизвестен факт е, че закупуването на устройство следва да бъде добре премислено и съобразено с личните изисквания на всеки клиент. Съвсем същите условия важат и за IP камерите.

Най-важната ви опорна точка следва да бъде потреблението. Установете с каква цел искате да използвате устройството – така ще имате идея към какви функционалности да се насочите, както и към какви ценови клас. Важно е да заложите на високото качество, за да сте удовлетворени от избора си – винаги е препоръчително да тествате WiFi камерата, която възнамерявате да закупите. Уверете се, че качеството на записите е достатъчно високо и резолюцията е добра. Тествайте дали камерата успява да осъществи връзка с Интернет, тъй като това е основното преимущество на този тип устройства.

Характеристики на IP / WiFi камерите

Основният критерий, по който IP камерите се различават от останалите устройства за видеонаблюдение, е фактът, че те могат да предават в реално време онова, което записват, осъществявайки връзка с Интернет. Безспорно се характеризират с отлична функционалност и множество екстри:

• WiFi безжична връзка;

Камера с ъзможност за вграждане;

• Опция за използване както навън, така и вътре;

• Възможност за видеонаблюдение през нощта;

• Малки размери за допълнителна дискретност;

• Достъпни цени;

WiFi камера за видеонаблюдение

В онлайн магазина на SPY.BG откривате богато разнообразие от модели, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Възможностите за качествено наблюдение както денем, така и нощем, са сред основните предимства на доста модели. Отделно бихте могли да се спрете на камери за външен, вътрешен монтаж или да комбинирате двете разновидности.

Куполни, с вградено инфраред осветление, мегапикселови, управляеми, подвижни са само малка част от предлаганите варианти.

Мини, с карта памет или безжична е въпрос на лични предпочитания на всеки отделен клиент. Има случаи, в които е достатъчно да си вземете мини камера и да сте напълно незабележими, нищо, че тя не е скрита или за вграждане.

IP камерите могат да бъдат и скрити в обичайни за бита предмети – стенен или настолен часовник, будилник, адаптер, пауър банк, лампа. Ако тези възможности не са ви достатъчни, то тогава можете да изберете сами къде и в какво да бъде вградена скритата камера с директна връзка към вас по всяко време.

Панорамните камери с техните възможности за откриване на лица и различни изгледи, предлагат всичко, което бихте се сетили да поискате от едно видеонаблюдение.

Безспорна звезда сред тези камери е едно мултифункционално устройство – Wi-Fi IP камерата-домофон. Тя дава възможност да проследите всички посетители във вашия дом.

LAN + WiFi IP камери

WiFi IP камерите са безжични камери , които можете лесно да свържете към вашата wifi мрежа. Можете да инсталирате ip камери без кабели, просто включете захранващия адаптер. За да използвате тези wifi камери, трябва просто да ги свържете към домашната си wifi мрежа и да свържете камерата посредством приложение като ycc365 plus.

Опростете сигурността си, като оборудвате дома или офиса си с нашите Wi-Fi камери и системи. Нашата гама от Wi-Fi камери ви дава гъвкавостта да ги инсталирате навсякъде във вашия имот, където можете да се свържете с Wi-Fi. Това разширява възможностите ви за настройка и ви позволява да покриете повече пространство, без да се притеснявате за свързване на кабели към вашия NVR.

Открийте предимствата на безжичното IP видеонаблюдение IP технологията предлага няколко предимства в сравнение с традиционните аналогови CCTV (в днешно време AHD). Едно от най-важните предимства е възможността за свързване на безжични wifi камери. С тези WiFi IP камери можете да създадете напълно безжична система за видеонаблюдение или хибридна система, с няколко кабелни и няколко wifi камери. Видео сигналът на нашите WiFi камери е идеално стабилен и надежден. След като вашата система е инсталирана, няма да можете да забележите разлика между камерите с кабел и безжичните.

WiFi IP камерите се предлагат с вградени инфрачервени светодиоди, които осигуряват невидимо нощно осветление до 30 или 60 метра , в зависимост от модела. Благодарение на Smart IR технологията, светодиодът се адаптира към разстоянието на обекта, като избягва преекспонирането при близки планове. Камерите от тази гама са оборудвани с високопроизводителни светодиоди, които осигуряват силно осветление, като същевременно поддържат относително ниска консумация на енергия. Светодиодите се включват автоматично. В нощен режим камерата работи в черно бяло благодарение на ICR механизъм (Infrared Cut-Filter Removable).

Контролирайте IP камерите със смартфон или таблет

Чрез безплатни приложения за Android и iOS като ycc365 plus можете да управлявате своите IP камери с мобилен телефон или таблет. Можете да гледате до няколко камери на екрана. Можете да записвате , да правите моментни снимки и да увеличавате с класическия жест с два пръста. Можете също да завъртате wifi камерата (ако е куполна и позволява) до 360 градуса. Имате възможност да гледате видеоклиповете, които са записани в паметта на камерата, като търсите дата и час по времевата линия. Ако активирате откриването на движение, можете да получавате известие на мобилния си телефон при всяко събитие. Повечето WiFi IP камери имат вграден слот за micro SD карта. Можете да поставите микро SD памет до 64 GB и да записвате видеоклипове направо на камерата.

Защо да изберем SPY.BG при покупка на IP / WiFi камера?

Напредъкът на технологиите позволи на голям брой хора да се възползват от множеството ползи на видеонаблюдението. Наличието на висококачествени IP камери допълнително улеснява процеса, тъй като позволява свързването на устройството с интернет.

Екипът на Spy.bg е висококвалифициран екип от експерти в областта на шпионската техника и видеонаблюдението. Предлаганите от нас артикули са с гаранция за качество и добра технологичност. Клиентите ни разполагат с богат избор измежду камери с много функции и екстри. Стремим се регулярно да обновяваме наличностите си, за да можем да удовлетворим исканията на всеки клиент. Устройствата ни са на достъпни и добри цени с чести промоции и актуални оферти. Избирайки SPY.BG, вие сте доверявате на качественото обслужване и на последните новости от областта на видеонаблюдението, подслушването и проследяването.

Често задавани въпроси

Как се инсталира WiFi камера?

IP или WiFi камерите се характеризират с изключително голямо удобство на използване, тъй като работят чрез свързване с интернет. Това ги прави особено предпочитани, а клиентите често се интересуват от различните начини за монтаж. Видът на самата WiFi камера предопределя и начина на монтиране. Камерите за вътрешно ползване биха могли да бъдат закрепени както на тавана, така и на стената. На пазара се предлагат и свободностоящи камери, които могат да бъдат разположени навсякъде. IP камерите с дребни размери могат да се вградят в други предмети, за да осъществяват дискретно видеонаблюдение.

Как се свързва WiFi камера?

WiFi камерите използват интернет връзка, за да предават в реално време заснеманите от тях кадри. За да се осъществи този безжичен контакт, за удобство на потребителите са създадени мобилни приложения за най-масовите операционни системи. Инсталираното приложение осъществява връзка с устройството посредством интернет и Bluetooth. Така бързо и лесно можете да свържете камерата си към мрежата.

Колко време се пазят записи от WiFi камери?

Една голяма част от приложението на WiFi камери е свързана с целите на охранителната дейност, осигуряваща безопасност и защита. Ето защо от решаващо значение е способността на IP камерите да запазват направените от тях записи за достатъчно дълъг период от време. Разбира се, този срок може да варира в голям диапазон в зависимост от естеството на устройството и целите на неговата употреба. Стандартно повечето камери запазват записи за срок от 30 до 90 дни, но, ако биват използвани в банкови или финансови институции, този срок може да бъде удължен между три и шест месеца.

Виж повече