IP камери

Видео: 1080Р

Карта памет: 8GB

Приложение: iMiniCam

Детектор за движение: Да

Видео: 1080Р

Батерия: 90 мин

Ъгъл на видимост: 100

Размер: 97х54х15 мм

Видео: 1080Р

Ъгъл на видимост: 140

Батерия: 4 часа

Видео: 1080Р

IR диодi: 4

Приложение: BVCAM

Поддържа: 32GB

Видео: 1080Р

Ъгъл на видимост: 90

Батерията издържа: 5 час

Детектор за движение: Да

Видео: HD 720Р

Захранване: 12 V DC

Размери: 42х42х37 мм

Видео AP: 640х480

Видео WiFI: 320х240

Батерия: 90мин

Батерия: 90мин

Видео: 640х480

Батерията издържа: 30 мин

Детектор за движение: Да

Видео: 1280x720

Захранване: DC5V/2A

Консумация: <5W

Видео: 1080P

Снимки: 1080P

Батерия: 3 час

Детектор за движение: Да

Видео: 640x480

Ъгъл на видимост: 120

Захранване: DC5V

Аудио Компресия: ADPCM

Видео: 640x480

Ъгъл на видимост: 60

Захранване: 5VDC/2A

Консумация: 5W (Max.)

Детектор за движение: Да

Видео: 1280х720

Снимки: 1280х720

Детектор за движение: Да

Батерия: 150 минути

WIFI/IP: Да

Видео: 0.3 МР

Ъгъл на видимост: 92

Захранване: 5 V DC/ 1A

Консумация: 5 м2

Детектор за движение: Да

Нямате търпение или възможност да гледате записите от охранителните камери на по-късен етап?

Това не е никакъв проблем, ако заложите на система за наблюдение или даже само на една IP камера.

IP камерите са тези дискретни устройства, които ще предават за вас в реално време където и да се намирате. Само с помощта на Интернет и компютър или мобилно устройство, вие ще сте на произволно място, но погледът ви ще достига до желаните обекти за наблюдение.

Огромното разнообразие от устройства, може да ви обърка в началото, но за сметка на това е гаранция, че ще откриете всичко, което ви е необходимо в един малък уред.

За привържениците на изпитани марки като: Samsung, BOSCH, Panasonic, Hikvision, EasyN, се предлага богат набор от IP мери.

Възможностите за качество наблюдение както денем, така и нощем са сред основните предимства на доста модели. Отделно бихте могли да се спрете на камери за външен, вътрешен монтаж или да комбинирате двете разновидности.

Куполни, с вградено инфра ред осветление, мегапикселови, управляеми, подвижни са само малка част от предлаганите разновидности.

Мини, с карта памет или безжична е въпрос на лични предпочитания на всеки отделен клиент. Има случаи в които е достатъчно да си вземете мини камера и да сте напълно незабележими, нищо, че тя не е скрита или за вграждане.

IP камерите могат да бъдат и скрити в обичайни за бита предмети – стенен или настолен часовник, будилник, адаптер, пауър банк, лампа. Ако тези възможности не са ви достатъчни, то тогава можете да изберете сами къде и в какво да бъде вградена скрита камера с директна връзка към вас по всяко време.

Панорамните камери с техните възможности за откриване на лица и различни изгледи, предлагат всичко, което бихте се сетили да поискате от едно видеонаблюдение.

Уайърлес камерите са създадени за да спестят свързването с кабел към Интернет, но в същото време да не ви лишават от нито един заснет кадър.

Безспорна звезда сред тези камери е едно мултифункционално устройство – Wi-Fi IP камерата-домофон. Тя дава възможност да проследите всички посетители във вашия дом. Нещо повече, вие ще имате директна връзка с тях и бихте могли да им отворите без значение вътре ли се намирате или на 1000 километра от там. По този начин и то само с една камера се съчетават наблюдателна, охранителна функция и възможност за реагиране в спешни ситуации. Даването на ключ у съседи е отживелица, а неловката ситуация да си го искате някога обратно, вече съвсем отпада. Допускате само желани посетители и документирате нежеланите в реално време. Напълно достъпната цена е само едно от големите предимства на този уред.

Връзката посредством Интернет е неограничена, възползвайте се максимално от тази възможност като я допълните с подходящи IP камери и си осигурите пълен контрол над всяка ситуация, независимо от разстоянието между вас и наблюдаваните места.

Виж повече