Условия за доставка

Когато изпратите поръчката си, до няколко часа ние ще ви се обадим по телефона, за да уточним детайлите (ако е вечер късно или през уикенда, ще се свържем с вас на следващия работен ден).

Поръчки направени до 15:00ч. се изпращат на същия ден.

Поръчки направени след 15:00ч. се изпращат на следващият ден.

Стоките, поръчани в spy.bg се доставят от 1 до 3 работни дни от получаване на поръчката. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. Spy.bg не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства.

Куриерските услуги се извършват от Еконт Експрес (www.econt.com). Доставките се осъществяват между 09:30 и 18:00 часа в официалните работни дни. Стойността на доставката се заплаща от клиента с наложен платеж на куриера.

При невъзможност за връчване на пратката (в случай, че няма никой на адреса и др.) същата се връща в офиса на Еконт и клиента трябва да отиде да си я вземе лично от там в рамките на 7 работни дни.

Отказът да се приеме продукта от куриерската служба, се счита за неизпълнение на договора, като в този случай имаме право да отказваме следващи поръчки на клиента.

Ако не получите поръчката си до посочения срок, моля свържете се с нас. Ние ще проверим какъв е статуса на поръчката и ще ви уведомим. Ако забавянето се дължи на куриерската фирма, ще ви дадем номера на пратката, за да се допитате до тях.