Камера в химикалка с 1080P резолюция   (Номер: HD128)

Добави продукт:

29.40 лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD128
- +
КУПИ
Камера в химикалка с 1080P резолюция

Камера в химикалка с 1080P резолюция   (Номер: HD128)

29.40лв.

Стилна функционираща химикалка, с която можете да правите аудио-видео записи, снимки или аудио записи. Също така можете да я използвате като преносима памет.

След като развиете химикала през средата, за да поставите картата памет трябва да преместите щифта в желаната от вас позиция:

Позиция 1 - Аудио запис и Снимки
Позиция 2 - Видео запис

Преместването трябва да стане с помощта пинсета или кламер, не го правете с пръст.

- Резолюцията на видеото е 1920х1080 пиксела, AVI, 30 кадъра в секунда.
- Резолюцията на снимките е 2560х1440 пиксела, JPEG формат

В слота на устройството можете да поставите карта памет от 16 GB до 32 GB (не е включена в комплекта). Моделът работи и включен в тока.

Батерия на устройството позволява около 60 минути запис разделен на файлове по 10 минути. Може да работи и включена в захранване.

------
Скрита камера в химикалка – развитието на технологиите определено е впечатляващо

Безспорно една от характеристиките на всяка скрита камера е нейната дискретност и възможността да заснема наистина необезпокоявано. Е, екипът на Spy.bg е повече от щастлив да ви уведоми, че в продуктовия си асортимент притежаваме може би едно от най-добрите устройства, срещащи се на пазара.

Да притежаваш скрита камера в предмет, който широко се използва в ежедневието, какъвто е химикалката, определено отнася тайното видеонаблюдение на едно съвсем друго ниво. Вече изобщо няма да е необходимо да се тревожите, че някой ще открие или намери камерата ви – всъщност ще имате ексклузивната възможност да я носите навсякъде със себе си, без риск да събудите каквото и да е съмнение. Сред множеството ползи и предимства на скритата камера в химикалка откриваме:

    Компактност и лесна преносимост;
    Възможност за оборудване с допълнителна памет;
    Висококачествени видеа и снимки с кристална резолюция;
    Опция за удължен режим на работа;

Никога не е било по-лесно и достъпно да се сдобиеш с шпионска камера

До преди години може и да ни се е струвало невероятно толкова лесно да можем да се сдобием с шпионска камера, но ето че настъпиха времената, в които без никакви затруднения можем да си закупим всичко, от което имаме нужда.

В шпионския магазин на SPY.BG откривате шпионската камера в химикалка на повече от атрактивна цена и с бърза доставка. Високото качество на продукта е гарантирано, както и консултациите със специалист, ако от такива имате нужда. Не се колебайте да се свържете с екипа ни за всякакви допълнителни въпроси и разяснения.

Виж повече

Видео запис - От позиция 2 натискате бутона, намиращ се в горната част на химикала и светва синьо-жълта светлина след което премигва само синя и изгасва. Това значи, че видео записа е стартиран. Ако желаете да го спрете натискате същият бутон и светва постоянна синя светлина, което значи, че сте в режим на очакване за следваща команда.

Аудио запис - Ако сте на позиция 2 и в режим на очакване (свети син диод) и желаете да запишете Аудио премествате бутона на позиция 1 пресветва жълт диод след което угасва и записа е стартиран. За да го спрете натискате отново бутона в горния край на химикала. Ако при първоначалното пускане на химикала сте на позиция 1 аудио записа стартира автоматично след премигване на жълтия диод.

Снимки - От позиция 1 и режим на очакване (постоянна жълта светлина) натискате 2пъти бързо бутона на върха на химикала, пресветва синьо-жълта светлина и след това отново постоянна жълта. Снимката е направена.

Дата - На картата памет, която сте поставили в химикала ще има текстов файл с име time.txt Датата трябва да е в следния формат:

година-месец-дата час:минути:секунди Y (Y-да се показва датата/ N-да не се показва датата)

2021-11-17 23:59:59 Y

 


Ръководство за експлоатация: Свали

Технически характеристики

Видео формат AVI
Резолюция видео 1920х1080
Формат на снимки JPEG
Резолюция снимки 2560х1440
Поддържани операционни системи Windows
Време на запис 60 минути
Захранващо напрежение DC-5V
Батерия Литиево-йонна
Размери 142мм/15мм