Безжична клавиатура с TouchPad  (Номер: PC09)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: PC09

39.00лв.

Няма наличност
Безжична клавиатура с TouchPad

Безжична клавиатура с TouchPad  (Номер: PC09)

39.00лв.

Безжичната клавиатура, работеща в диапазона 2.4 GHz, позволява лесно управление на Вашия компютър или телевизор.
Стандартната QWERTY клавиатура има допълнителни клавиши за управление на мултимедийни приложения. Има и бързи бутони за достъп до браузър, електронна поща, медиа плеър и т.н.
С помощта на интегрирания в клавиатурата TouchPad можете да управлявате бързо компютъра си.
Клавиатурата е с презареждаема литиево-йонна батерия. За пестене на енергия устройството има sleep режим. Ако не се използва клавиатурата автоматично се изключва и може да бъде пусната отново с натискането на произволен клавиш.

Размери: 147х97х19 мм
Тегло: 110 г
Обхват: до 10 метра
Мощност на излъчване: +5 db

Безжична клавиатура с TouchPad

Видео инструкции на: Безжична клавиатура с TouchPad

Представяме ви едно практично устройство, което ще ви помогне в командата на вашите електронни мобилни устройства: смартфони, мобилни телефони, iPod, iPad, XBOX и други.

Тъчпад: Това устройство има възможност да се използва с функцията тъчпад, която предлага един вид вградена мишка под формата на колело или Fn в средата на устройството, по подобие на лаптопите. Лесна манипулация и достигане до всички функции на устройството, към което е прикачена клавиатурата с функцията тъчпад. Свързване с приемника: Извадете приемника и го включете в USB порта на даденото устройство. След което обърнете ключето на ON. Така клавиатурата ще получи сигнал от приемника и ще работи по всяко време. Функция за автоматично заспиване и събуждане: С цел по-голямо удобство на потребителя, а и защита на устройството от неправомерни действия, клавиатурата разполага с автоматична функция за заспиване и събуждане. Ако дълго време не се засича никаква активност на самата клавиатура, тя ще влезе в състояние на автоматично заспиване. От което потребителя може да я извади, като натисне което и да е нейно копче. Изключване на клавиатурата след употреба: След като сте си свършили работата с клавиатурата, можете да я изключите, като предварително обърнете ключето на OFF на приемника. След това извадете приемника от USB порта на устройството.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти