Безжични камери

Те нямат нужда от кабели и постоянно захранване, което да идва от ел мрежата. Въпреки това са надеждни, функционални и с много компактни размери.

Лутали ли сте се сред огромния избор от камери и различни устройства за видеонаблюдение?

Безжичните камери са добър отговор за много молитви и дават възможност с тях да се охраняват различни по размери обекти. Единственото, което е необходимо да направите е да изберете правилно в унисон с вашите потребности. Те са подходящи за различни ваши екстериорни или интериорни хрумвания.

Безжичните комплекти като този, който работи на 1.2 гигахерца ще ви осигурят възможност за настройване на 16 различни канала, така доброто качество на изображението без смущения е гарантирано. Устройството осъществява връзка между предавател и приемник на разстояние до 500 метра. Работи успешно и при екстремни температури между -20 и +60 градуса.

Безжичната камера е способна да спечели всеки със своите размери на кибритена кутийка. Тя предава както видео, така и аудио сигнал с голямо качество. Работи в автоматичен режим на компенсация при по-голяма осветеност на фона зад нея.

Малките безжични камери са уайърлес устройства, които ви осигуряват цялото необходимо заснемане без да имат натрапчиви размери или ненужно окабеляване по тях. Комплектите с приемник ще са напълно готови за работа след лесното поставяне и свързване.

Покупката на комбиниран комплект, който съдържа в себе си приемник и предавател, може да осъществи връзката с камери или други устройства на разстояние около 150 метра. Позволява излъчването на аудио-видео сигнал.

Видимостта не трябва да е проблем и са ви необходими около 300 метра отстояние? Тогава за вас са подходящи безжичните предавател и приемник от 2 W. предлагат се в комплект за по-голямо удобство и атрактивност на цената.

Ако сте решили, че готовите комплекти не са съвместими с вашите условия и изисквания, може да си поръчате отделно предавател и да го съчетаете с желаната от вас камера. Комбинацията с безжична мини WiFi камера или такава с диоди, може да отговори на различни ваши потребности по най-добрият възможен начин.

Ако заложите на камерата с диоди, то може да бъдете сигурни в доброто заснемане и при пълна тъмнина. Освен светодиодите и заснемането на разстояние до 15 метра, тази камера е също и водоустойчива, което предполага безпроблемното й външно ползване.

Ако трябва да обобщим, това което получавате от безжичните камери и устройства е: малки размери, но добро качество на заснемането, спестявате си висящите кабели и то не само за самата камера, всички необходими полезни функции и екстри, достъпни цени, лесен монтаж и употреба.

Цялостната организация по процеса на наблюдение е много отговорна, бъдете убедени, когато го поверявате в нечии ръце, че сте заложили на най-доброто и то при най-надеждните професионалисти.

Виж повече