Подслушвател-аларма  (Номер: B31)

94.00 лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: B31
- +
КУПИ

Поръчай за 10 секунди

или
Добави в количката и пазарувай още

Остава ви сумата от 6 лева, за да се възползвате от офертата ни за безплатна доставка при поръчка от над 100лв до офис на Еконт или Спиди.

Подслушвател-аларма

Подслушвател-аларма  (Номер: B31)

94.00лв.

Това е многофункционално устройство, което освен че Ви позволява да слушате разговорите около него, но и може да Ви информира за нежелано проникване в дома Ви. То има два датчика, които могат да се контролират чрез изпращане на SMS-и. Гласовия сензор ще набере номера Ви или ще Ви изпрати SMS, когато звука около него надвиши 65 dB.
По същия начин ще реагира подслушвателя, ако се отдели от него магнитния датчик. Можете да поставите двете части - магнит и подслушвател на касата и на вратата и когато те се раздалечат при нейното отваряне, устройството ще сигнализира. За лесното закрепване разполагате с двойно лепяща лепенка.
Ако поставите подслушвателя на движещ се обект можете да получавате линк с местоположението му, с помощта на aGPS системата.
ВАЖНО: За предпочитане е да не се използват предплатени карти.

Произход: КНР

Когато използвате устройството за първи път поставете SIM карта и го оставете включено в зарядното за около 3-4 часа. След това настройте желаните от Вас функции, чрез изпращане на SMS към картата, поставена в устройството. Командите са следните:


Изпратете SMS password,sos1,08********# (например 123456,sos1,0884063301#) за да зададете главен контролиращ телефонен номер на, който след това устройството да реагира. Можете да зададете и още четири допълнителни номера със sos2, sos3, sos4, sos5. don# - включва сензора на вратата doff# - изключва сензора на вратата von,1# - включва и задава чувствителността на вибрационния датчик. 1 е най-чувствителен, 4 най-слабо чувствителен. voff# - изключва вибро датчика non# - включва акустичния сензор noff# - изключва акустичния сензор ntim,ss# - задава време в секунди на забавяне на позвъняване след задействане на аларма mod,1# - задава режим на работа. 1 - позвъняване и SMS, 2 - само позвъняване, 3 - само SMS dw# - запитване за позиционирането на устройството lag,1# - сменя езика: 1-китайски, 2-английски, 3-френски password,t,new password# - смяна на паролата за контрол над устройството. Фабричната парола е 123456.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти