Подслушвател-аларма  (Номер: B31)

-37% 55.80лв. 89.00лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

- +
КУПИ

Поръчай за 10 секунди

или
Добави в количката и пазарувай още

Подслушвател-аларма

Подслушвател-аларма  (Номер: B31)

55.80лв.

Това е многофункционално устройство, което освен че Ви позволява да слушате разговорите около него, но и може да Ви информира за нежелано проникване в дома Ви. То има два датчика, които могат да се контролират чрез изпращане на SMS-и. Гласовия сензор ще набере номера Ви или ще Ви изпрати SMS, когато звука около него надвиши 65 dB.
По същия начин ще реагира подслушвателя, ако се отдели от него магнитния датчик. Можете да поставите двете части - магнит и подслушвател на касата и на вратата и когато те се раздалечат при нейното отваряне, устройството ще сигнализира. За лесното закрепване разполагате с двойно лепяща лепенка.
Ако поставите подслушвателя на движещ се обект можете да получавате линк с местоположението му, с помощта на aGPS системата.
ВАЖНО: За предпочитане е да не се използват предплатени карти.

Когато използвате устройството за първи път поставете SIM карта и го оставете включено в зарядното за около 3-4 часа. След това настройте желаните от Вас функции, чрез изпращане на SMS към картата, поставена в устройството. Командите са следните:


HM1(2,3,4,5) – задаване на основен номер. Изпратете SMS с HM1 от мобилния си телефон, за да зададете основен номер. Само основен номер може да се свързва с устройството и да слуша звука от помещението, където е поставено. Можете да зададете до 5 основни номера, като от всеки телефон изпращате SMS съответно HM2, HM3 и т.н. При задействане на някой от сензорите основните номера ще бъдат алармирани.
LAG1 – превключване на езика на китайски.
LAG2 – превключване на английски език.
LAG3 – превключване на руски.
GDM1 – включва звуковия сензор. Когато шума надвиши 60 dB устройството алармира основните номера.
GDM2 – спира звуковия сензор.
GDM5 – включва магнитния сензор. Когато вратата, на която е поставен магнитния сензор се отвори или затвори, устройството алармира основните номера.
GDM6 – изключва магнитния сензор.
TIM** - задава интервал, през който звуковия сензор няма да се задейства, след като вече веднъж е реагирал. Например TIM05 означава, че 5 минути след като се е появил шум няма да получавате алармено съобщение.
LBS – връща местоположението на устройството.
MOD1 – определя начина на алармиране. MOD1 означава, че първо ще получите SMS, след което ще има и обаждане при задействане на сензор.
MOD2 – получаване само на обаждане.
MOD3 – получаване само на SMS.
DSP – устройството връща SMS с текущото си състояние.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти

Добави своя коментар