Подслушвател с PIR датчик  (Номер: B30)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

62.00лв.

Очаква се

Въведете E-mail, за да ви известим веднага щом продуктът е наличен.


Подслушвател с PIR датчик

Подслушвател с PIR датчик  (Номер: B30)

62.00лв.

Вградения в подслушвателя PIR датчик го превръща успешно в мини алармена система. Изключително малките му размери 48 x 32 x 14 mm дават възможност да остане незабележим в помещението. Когато в обсега на датчика (3-4 метра)се появи движение подслушвателя набира предварително зададен номер. Освен, че ще Ви алармира за движение той ще Ви позволи и да чувате какво се случва около него, кои са нарушителите и за какво разговарят в момента.
PIR датчика може да се изключва и тогава може да се използва само като GSM подслушвател - набирате номера на SIM картата и слушате.

ВАЖНО: За предпочитане е да не се използват предплатени карти.

1. Функция аларма посредством вградения безжичен обемен датчик. Когато някой се доближи на по-малко от 5 метра до устройството, то ще изпрати алармен сигнал до главния зададен телефон. Лесна настройка без необходимост от помощта на техник. - При поставяне на необходимата височина, устройството може да засече движещ се обект на 120 градуса наляво и надясно до 5 метра. 2. Функция подслушвател: След като вземете устройството, поставите SIM карта на която предварително сте махнали PIN и сте го заредили трябва да му позвъните. Това първоначално обаждане е за да разбере устройство на кой телефон в последствие трябва да звъни. - При изпращане на команда с текст "0000" устройството ще се изгаси - При изпращане на команда с текст " 1111" устройството ще се активира отново


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти