vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеБезжичнa мини клавиатура RC11

(Номер: PC03)
Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11
4.8/5 (5 гласа)
Количество:
Цена: 69.00лв.
Промоция:-20%
Нова цена: 55.20 лв.


Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеТози модел безжична клавиатура е много полезно и практично техническо средство, тъй като съчетава функциите и на клавиатура, и на мишка. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много.

Характеристики:
1. Клавиатурата работи със стандартни ААА батерии, които може да си закупите на всяко едно място, по цял свят, което няма да възпрепятства работата ви. Няма нужда да презареждате вградена батерия, зарядното за която може и да не е съвместимо във всяка страна.
2. Невероятен и компактен дизайн, който предотвратява плъзгането и изтърването.
3. На клавиатурата има приемник и за безжична мишка, което елиминира опасността от загуба на сигнала в даден момент и даден район, в който се намирате.
4. Хуманния дизайн на всеки един механизъм от клавиатурата, позволява на всеки да работи лесно, бързо и удобно с нея.
5. С вградена специална технология, която спестява захранване и по този начин увеличава живота на батериите. Това става благодарение на факта, че след като две минути не е имало активност, батериите и клавиатурата преминават в латентно състояние. За да я активирате след това, просто натиснете който и да е бутон.
6. Няма нужда от инсталиране на драйвери, за да работи, plugNplay устройство, съвместимо с интерфейсите USB 1.1 и USB 2.0
7. Лесно се свързва с всяко едно устройство, няма нужда от допълнителни кабели. Само когато се използва дистанционно с батерии, е добре да поставите и приемника за мишката в USB интерфейса, за да използвате и двете устройства.
8. Поддържа се от следните операционни системи: Windows XP/Vista/7, също така поддържа и Android 2.2/2.3/2.4/4.0/5.0, което го прави идеалното средство за комуникация и с всеки таблет или смартфон с някоя от версиите.
9. Може да използвате с всеки настолен компютър, лаптоп, таблет, проектори, смартфон, смарт ТВ за дневна, HDTC, таблет с Андроид и др.


Бутони – функции:Останалите копчета имат абсолютно същите функции като на всяка стандартна клавиатура.


Инициализиране на настройките:

Когато курсора на вградената ви мишка започне да се придвижва твърде бавно и накрая спре, така че да не можете да направите никакво движение, тогва направете следното:
1. Поставете устройството на работен плот, на някаква равна повърхност, и натиснете и задръжте едновременно копчетата със стрелките нагоре, надолу и ентер бутона. Задържайки така трите копчета за около минута, LED индикатора на клавиатурата започва да мига, който индикатор е за настоящето състояние на радио мишката.2.Отпуснете копчетата, когато LED индикатора започне да мига, и включете USB приемника в интерфейса, за да започне радио мишката да инициализира кода си. Когато светлинният индикатор спре да мига и остане да свети постоянно, значи мишката успешно е инициализирала настройките.Функционални копчета:
1. Заключващ бутон: Натискайки този бутон, вие фиксирате курсора на мишката и не му позволявате да се движи. С още едно натискане, го отключвате. Копчето е с логото на Андроид.
2. Ляв бутон на мишката: Изпълнява същите функции, като левият бутон на стандартната мишка.
3. Десен бутон на мишката: Същите функции, както и при десния бутон на обикновената мишка.

Инсталация и свързване:
1. Отворете задния капак на радио мишката-клавиатура, поставете три батерии ААА, като се съобразите с поляритета, след това затворете капачето с леко щракване.
2. Поставете USB приемника в USB слота на компютъра или таблета.

Употреба:
1. Според посоката, в която е отпечатан зеленият робот на бранда Андроид, с една ръка можете да манипулирате радио мишката, работейки с китката, като само движите наляво надясно, нагоре надолу, за да движите свободно курсора на мишката.
2. Управление на радио клавиатурата: Докато движите курсора на мишката, натискайки главното копче може да заключите курсора. Обръщайки мишката на деветдесет градуса обратно на часовниковата стрелка и държейки и двата края на мишката с ръка, можете да използвате клавиатурата, за да въведете всеки желан от вас символ. В този случай мишката се заключва. Когато приключите с въвеждането и искате да използвате мишката, отново натиснете копчето със символ на Андроид.

Какво показват различните състояния на LED индикатора:
1. Когато индикатора на мишката постоянно мига, това означава, че връзката не се е осъществила и няма мишка в момента.
2. Когато индикатора си свети постоянно без прекъсване, тогава връзката е стабилна и устройството си работи нормално.
3. Ако натиснете който и да е бутон, ще видите как индикатора мигва веднъж.

 Снимки на продукта
Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11
Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11
Безжичнa мини клавиатура RC11 Безжичнa мини клавиатура RC11

Безжичнa мини клавиатура RC11

Loading the player...
Видео инструкции на: Безжичнa мини клавиатура RC11
« Обратно към категория За дома


Вижте още шпионски продукти


Безжичнa мини клавиатура RC11

Loading the player...
Видео инструкции на: Безжичнa мини клавиатура RC11

Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!