Български език English
Забравена парола    


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


 

GSM и GPS заглушители

Когато търсите спокойствие и уединение, нашите висококачествени и удобни GSM и GPS заглушители ще ви дадат нужното. С широк обсег на действие и лесен начин на манипулация, тези технически средства са вашето решение при напрегнатото ви ежедневие с много шум и досада.

Подреди по
Калъф - заглушител   Ако имате съмнения, че Вашия мобилен телефон се подслушва или следи можете бързо да прекъснете всеки сигнал само с поставянето на апарата в този калъф.
По този начин ще прекъснете връзката, независимо от мобилния оператор, работната честота или силата на сигнала.
Калъфа изглежда като обикновен калъф за телефон и можете да предприемете предпазни мерки пред погледите на всички, без да бъдете заподозрени.
Количество:
Цена: 19.00лв.
Широколентов стационарен заглушител   Заглушителя излъчва в следните честотни диапазони:

CDMA: 850-894MHz
GSM: 930-960MHz
Количество:
Цена: 311.00лв.
GSM Заглушител   Можете да използвате това устройство за да заглушите GSM сигнала в конферентни зали, музеи, галерии, театри, концертни зали, ресторанти, класни стаи, спортни зали, производствени помещения, банки, влакове, автобуси и т.н.

При използване в някои специални помещения като болници, газ станции и др. преди да го използвате се убедете, че няма да навреди на нормалната работа на намиращата се там апаратура.
GSM заглушителя е лесен за инсталиране и експлоатация.
Количество:
Цена: 198.00лв.
Стационарен заглушител на 8 диапазона   С този заглушител успешно можете да заглушите осем честотни диапазона. Устройството работи с захранване от електрическата мрежа и може да работи непрекъснато. Заглушаваните честоти са:

CDMA 850-894MHz
GSM 930-960MHz
Количество:
Цена: 385.00лв.
GSM заглушител с дистанционно управление   Това е мощен GSM заглушител, който може лесно да пускате и спирате от разстояние с помоща на дистанционно управление. Подходящ е за използване в конферентни зали, музеи, галерии, театри, концертни зали, ресторанти, класни стаи, спортни зали, производствени помещения, банки, влакове, автобуси и т.н.

При използване в някои специални помещения като болници, газ станции и др. преди да го използвате се убедете, че няма да навреди на нормалната работа на намиращата се там апаратура.
Количество:
Цена: 239.00лв.
Портативен GSM заглушител   Препоръчително време на работа без прекъсване до 40 мин.


Малък по размери и изключително лек портативен GSM заглушител. Успешно заглушава CDMA/GSM:860-970 MHz, 3G:2110-2170 MHz и DCS/PHS:1805-1930 MHz в рамките на 10 метра (периметъра на заглушаване зависи от силата на GSM сигнала в района).
Количество:
Цена: 82.00лв.
Универсален заглушител   Препоръчително време на работа без прекъсване до 40 мин.

С този заглушител успешно можете да заглушите всички честоти, използвани от мобилните оператори (CDMA/GSM, DCS/PHS, 3G), можете да възпрепятствате работата на GPS устройствата и да попречите на устройствата (безжични камери, рутери и т.н), работещи на 2.4 GHz. Всеки един от петте обхвата има самостоятелна антена за излъчване, а с мини ключетата можете да включвате и изключвате желаната честота. Заглушителят има диоди, които показват работещите честоти.
Количество:
Цена: 390.00лв.
GPS заглушител за автомобил   Този заглушител на GPS сигнал е предназначен за ползване в автомобил. Захранва се с 12V, като директно се поставя в гнездото за запалката. По този начин Вашия автомобил по всяко време ще бъде надеждно защитен от GPS проследяване. GPS заглушителя влияе само на Системата за глобално позициониране и не пречи на работата на другите устройства, като мобилни телефони, радио-апарати и т.н. Снабден е с удобен бутон за включване и изключване и светлинна индикация, показваща кога устройството работи. С това устройство имате сигурна защита за Вашия автомобил от GPS проследяване.
Количество:
Цена: 79.00лв.
Портативен заглушител на GPS сигнал   Препоръчително време на работа без прекъсване до 40 мин.

Този заглушител влияе на Глобалната система за позициониране (GPS) без да пречи на нормалната работа на мобилните телефони. С вградена презареждаема литиево-йонна батерия можете да го ползвате над 4 часа. Когато батерията се изхаби можете да заредите или да използвате заглушителя с включения в комплекта кабел за зареждане от запалката на автомобил. С изключително малките си размери (95x45x20 мм), ниското тегло и удобния за носене дизайн това устройство е най-удачната защита на личния Ви живот от GPS проследяване.
Количество:
Цена: 99.00лв.
Мощен стационарен заглушител
  Заглушителят е подходящ за големи зали, работни халета, театри или други помещения.
Заглушава шест честоти, като всяка една от тях може да бъде включвана, изключвана и да бъда плавно регулирана силата на заглушаване.
Радиуса на заглушаване е 30 метра.
Заглушавани честоти:
Цена: 869.00лв. Очаква се

Заглушител на безжични мрежи
  Препоръчително време на работа без прекъсване до 40 мин.

Портативният заглушител на безжични мрежи дава възможност да противодействате на всички устройства, излъчващи в диапазона 2.4 GHz. Това са освен рутерите за безжичен Интернет, но и камери и подслушватели, излъчващи на тези честоти. Устройството е изключително компактно, леко и лесно за употреба. Достатъчно е да включите бутона и имате ефективна защита в диаметър 15 метра. Заглушителя е оборудван с презареждаема батерия с капацитет 1100 mAh, теглото му е само 100 грама, а габаритните размери са 97х46х18 мм.
Цена: 99.00лв. Очаква се

Комбиниран GSM/GPS заглушител
  Препоръчително време на работа без прекъсване до 40 мин.

С този портативен комбиниран заглушител можете успешно за заглушавате честотите на GSM мрежата и едновременно с това да попречите на позиционирането на устройствата за глобално позициониране (GPS). Ефекта от използването на това устройство е пълно заглушаване на работата на GPS устройствата. GPS няма да може нито да определи местоположението си, нито ще може да изпраща някакви данни.
Изключително лек (180 г.) и удобен за работа, с ниска консумация и презареждаема батерия, която дава до 4 часа непрекъсната работа.
Цена: 120.00лв. Очаква сеТози сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2014 Spy.bg
VIVACOM 0876 761 254
GLOBUL 0898 312 055
MTEL 0884 063 301