Български език English
Забравена парола    


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


 

GSM и GPS заглушители

Когато търсите спокойствие и уединение, нашите висококачествени и удобни GSM и GPS заглушители ще ви дадат нужното. С широк обсег на действие и лесен начин на манипулация, тези технически средства са вашето решение при напрегнатото ви ежедневие с много шум и досада.

Подреди по
Калъф - заглушител   Ако имате съмнения, че Вашия мобилен телефон се подслушва или следи можете бързо да прекъснете всеки сигнал само с поставянето на апарата в този калъф.
По този начин ще прекъснете връзката, независимо от мобилния оператор, работната честота или силата на сигнала.
Калъфа изглежда като обикновен калъф за телефон и можете да предприемете предпазни мерки пред погледите на всички, без да бъдете заподозрени.
Количество:
Цена: 19.00лв.
Широколентов стационарен заглушител
  Заглушителя излъчва в следните честотни диапазони:

CDMA: 850-894MHz
GSM: 930-960MHz
Цена: 373.00лв. Очаква се

GPS заглушител за автомобил
  Този заглушител на GPS сигнал е предназначен за ползване в автомобил. Захранва се с 12V, като директно се поставя в гнездото за запалката. По този начин Вашия автомобил по всяко време ще бъде надеждно защитен от GPS проследяване. GPS заглушителя влияе само на Системата за глобално позициониране и не пречи на работата на другите устройства, като мобилни телефони, радио-апарати и т.н. Снабден е с удобен бутон за включване и изключване и светлинна индикация, показваща кога устройството работи. С това устройство имате сигурна защита за Вашия автомобил от GPS проследяване.
Цена: 94.00лв. Очаква сеТози сайт е собственост на Интернет Трейдърс Груп ЕООД
Copyright 2009 - 2014 Spy.bg
VIVACOM 0876 761 254
GLOBUL 0898 312 055
MTEL 0884 063 301