HD видеорегистратор   (Номер: MC27)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: MC27

149.00лв.

Няма наличност
HD видеорегистратор

HD видеорегистратор   (Номер: MC27)

149.00лв.

Тази камера с инфрачервена подсветка и висока резолюция е подходяща за заснемане на пътувания, майсторски шофирания, както и за ежедневна употреба. Въртящата се глава на камерата Ви дава възможност бързо да промените гледната точка от пътя в купето на автомобила.Записите в AVI формат се записват върху microSD карта (няма в комплекта) и можете да ги гледате както на екрана на камерата, така и на персоналния си компютър.

Характеристики:
Резолюция - 720х480 или 1280х720 (превключват се с бутон)
Видео формат - AVI
Кадри - 30 fps
Формат снимки - JPEG
Максимална резолюция на снимките - 4032х3024
Звук - синхронизиран аудио-видео запис
Памет - microSD с максимален капаците 32 GB (няма в комплекта)
Ъгъл на видимост - 130 градуса
Батерия - литиево-йонна 1800 mAh
Време за зареждане - около 5 часа

HD видеорегистратор

Видео инструкции на: HD видеорегистратор

Виж повече

I. Представяне на продукта: Това е практична и малка качествена автомобилна камера, която ще заснеме вашето видео или снимка по един невероятен начин, за да ви даде възможност да се насладите на техниката от последно поколение. Може да се използва и като уеб камера и като фотоапарат. С възможност за използване навсякъде, по време на път или у дома, давайки ви едно невероятно цветно усещане. II. Структурна диаграма на камерата:

III. Описание на частите на устройството: 1. ON/OFF, меню 2. Снимки 3. Избор на файл, преглед 4. Възпроизвеждане и OK 5. Ресет 6. Превключвател за VGA-HD режими 7. USB интерфейс 8. Слот за TF карта 9. Светлинен индикатор за статус на устройството 10. Индикатор, показващ зреждането на батерията 11. Микрофон 12. Екран 13. Лещи 14. Рамка на лещите 15. Слот за скоба за захващане 16. Свръхчувствително устройство 17. Инфрачервена лампа за нощно виждане 18. Избор на леща 19. Говорители IV. Главно меню – преглед: Включете устройството посредством копчето за ОN/OFF и синият индикатор ще светне продължително време. За да направите снимка, натиснете два пъти същото копче. V. Избор: Под режим Pick-up, натиснете кратко бутона за ON/OFF, за да влезете в менюто на режима, както е показано долу:

За да изберете тема от менюто, натиснете Playback, а за да излезете от менюто – копчето ON/OFF. От режима на правене на снимки, натиснете кратко бутона Pick-up, за да влезете в този режим и да направите качествено видео на вашият маршрут например. Когато искате да спрете видеото и да запишете, пак натиснете кратко същият бутон, и вашето видео ще се запише автоматично. Имате възможност да избирате измежду две резолюции за снимане на видео: VGA и HD. Избора става от ключ 6, като избирате между VGA (720x480) и HD (1280x720). VI. Снимки: Когато сте в режим на правене на снимки, натиснете кратко ON/OFF, за да влезете в менюто, както е показано на снимката:

Правете снимка с кратко натискане на бутона Playback. Записът на файла става автоматично. VII. Възпроизвеждане и управление на файлове: За да влезете в режима на възпроизвеждане на файлове, натиснете за около три секунди бутона Playback, и за кратко бутона ON/OFF, за да влезете в менюто, както е показано:

Натиснете кратко Playback, за да се появи менюто на този режим, а за да излезете от режима, само кратко натискане на ON/OFF бутона, след като сте избрали файл, прегледали сте го и сте го затворили с бутона ОК. За да видите предишния файл, натиснете кратко бутона Photographing, а за следващият – Pick-up. За да видите направени снимки, натиснете и изберете Select Review, след което кратко Playback, за да уголемите снимката. За да движите снимките, натиснете копчето Function. За да прегледате видео, селектирайте и натиснете Playback, за да стартирате. ON/OFF бутона, за да прехвърлите на друга скорост – 1Х, 2Х, 4Х, 8Х. За да излезете от този режим, отново натискате продължително около 3 секунди бутона Playback. VIII. Зареждане: Зарежда се в запалката на колата, като когато двигателя работи – се зарежда, а ако спре, спира и зареждането. По време на зареждането можете да работите с камерата безпроблемно. IX. USB памет и прехвърляне на файловете: Натиснете копчето под номер 6, за да преминете на VGA режим и свържете камерата с вашият компютър, посредством USB кабела. Ще видите на вашият десктоп, в левия долен ъгъл на лентата за състояния, че устройството се е свързало с него и е в режим USB преносима флаш памет. Сега вече можете да прехвърлите всички файлове, които ви трябват. X. Режим PC камера За да използвате вашата спортна камера, като уеб камера, е необходимо да качите драйверите, които се намират на диска, част от комплекта. След което вече ще можете да водите видео разговори с приятели и роднини.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти