Видеорегистратор с два обектива  (Номер: MC24)

Цена с ДДС

Безплатна доставка до офис на Еконт

Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: MC24

199.00лв.

Няма наличност
Видеорегистратор с два обектива

Видеорегистратор с два обектива  (Номер: MC24)

199.00лв.

За заснемане на Вашето майсторско шофиране разполагате с две камери, които могат да се завъртят хоризонтално на 180 градуса и имат ъгъл на видимост от 120 градуса. Едната от камерите е с цифрово увеличение. Сигналът от двете камери можете едновременно да наблюдавате на големия 2.7 инчов 16:9 екран. За снимане на тъмно всяка от камерите има по четири IR диода и активирането им става само с натискането на един бутон.
Можете да избирате между снимки в три резолюции - 1,2,3 МР или видео в н.264 mov файл с 1280x480, 1280x1440 или 1920x720 пиксела и 30 кадъра в секунда.
За лесен контрол над камерата разполагате с дистанционно управление.
Записите се съхраняват на microSD карта с максимум 32 GB.
През HDMI изхода можете да гледате направените записи с висока резолюция на телевизора си.
 

Произход: КНР

Видеорегистратор с два обектива

Видео инструкции на: Видеорегистратор с два обектива

Виж повече

Спортна с две камери Това е едно уникално устройство, което записва видео едновременно на двете си камери, като така се получава двуканален запис, търсещ да задоволи все по-нарастващите нужди на всички шофьори, които да се чувстват защитени и в безопасност на пътя. Притежава възможността да прави висококачествено видео със звук и ярки, изчистени снимки, с високоскоростен трансферен интерфейс USB 2.0. Спортната камера притежава и G сензор, както и много други технологични нововъведения, които го правят подходящ за използване не само в купето или шасито на автомобила, а и в много други и най-различни ситуации.

Възможности: Двуканален запис и едновременно снимане на видео, и възпроизвеждане в реално време на картината на дисплея.

G-сензор: Когато земното ускорение достигна 6g, което отговаря на 1g=9.8 m/sec на втора степен, камерата автоматично записва направеното видео до този момент, за да предотврати загуба на информацията.

SOS бутон: Този бутон действа по същия начин като G-сензора. Натиснат той записва всичко до този момент.

2.7-инчов дисплей с HD функции и възможност и двете камери да се завъртат на 180 градуса.

H.264 технология за компресия на клиповете Ден/Нощ режим на снимане: Сменете режимите с бутона за различните режими, за да преминете на Ден и Нощ и да заснемете нужната ви информация с подходяща резолюция и настройка на светлината. Камерата прави ясни и качествени клипове и на нощен режим на снимане. 30 или 60 кадъра в секунда, на клиповете, получавате висококачествена картина.

Цикличен видео запис /на определен период записва клип и продължава/.

Детектор на движение. Автоматично стартиране на видеозаписа, когато двигателя на автомобила се стартира.

HDMI и TV изходи.

Дистанционно управление.

Спецификации: Сензор 2643 CMOS WXGA HD сензор Видео резолюция 480p/720p/720p

Езици Традиционен и опростен Китайски, Английски, Руски, Японски, Корейски

LCD дисплей 2.7 инча, 16:9 TFT Памет TF карта, капацитет до 32 GB Фокус 12cm до безкрайност

Снимки формат JPG

Видео формат MOV

Аудио Вградени микрофон и говорител

Работна температура От 0 до +65 градуса по Целзий

Размери 135х63х28.5 мм Тегло 125 грама

Аксесоари USB кабел, TV кабел, дистанционно, зарядно за кола, HDMI кабел

Вкл/изкл. и скрийн сейвър:

1. Натиснете бутона POWER за около 3 секунди, за да вкл/изкл. вашата камера. Когато се извършва едно от двете действия, на дисплея на камерата се изписва текущото действие.

2. Ако в момента не използвате вашата камера, но имате нужда да остане включена, би било добре да спестите малко захранване. За целта натиснете бутона POWER еднократно и ще се стартира скрийн сейвъра на дисплея.

Настройка на дата и време: За да нагласите актуалното време и дата на вашата камера, трябва да влезете в менюто за време, като за целта натиснете бутона MODE. След това избирате подменюто Date/Time и с помощта на MODE, RIGHT, LEFT бутоните нагласяте времето, което желаете. След това натискате ОК, за да потвърдите току-що въведените настройки.

Режим на видео запис:

1. При включването си, камерата посочва в левия горен ъгъл иконка с малка камера, което значи, че е в режим на видео запис.

2. За да паузирате или продължите записа натиснете бутона REC.

3. Натиснете левия бутон, за да вкл или изкл. нощната визия с вградената инфрачервена подсветка.

4. С левия бутон се превключва и между двата основни режима на видео запис – дневен и нощен.

5. С десния бутон се превключва между двете различни камери, ако искате да го направите, натиснете еднократно. 6. Режима H_HD е в случаите, когато автомобила се движи с висока скорост и искате да направите качествен запис.

7. В случай, че стане нещо непредвидено и очаквате да стане презаписване, натиснете SOS бутона, за да предпазите данните си.

Режим снимки:

От режим на видео запис, натиснете един път бутона MODE, за да преминете към правене на фотографии. В горния ляв ъгъл трябва да се появи мигаща иконка под формата на фотоапарат. Имате възможност да избирате измежду три резолюции – 1М, 2М и 3М. След като сте записали своите видео клипове и снимки, е време да ги свалите. За целта използвайте USB кабела от комплекта и го включете към компютъра си. Ще може да изберете измежду три опции:


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти

Коментари

Ревю добавно от:
Дамян Петков

2012-08-11 15:11:46

Закупих този модел камера от Вас и съм много доволен до момента, не тръгвам на път ако не е пусната да заснема. Благодаря Ви също за експресното обслужване !!!