Безжичен видеодомофон  (Номер: VD06)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

698.00лв.

Няма наличност
Безжичен видеодомофон

Безжичен видеодомофон  (Номер: VD06)

698.00лв.

Видеодомофон с голям обхват (до 200 метра при пряка видимост) и широк спектър от услуги гарантирани от вътрешния монитор, който е със 7 инчов дисплей чувствителен на допир и разполагащ с дистанционно управление.

Външният модул е оборудван с литиево-йонна бекъп батерия, 1/4 CMOS камера, възможност за управление на електрическа брава.

Технически характеристики на външен модул:
- раборна честота: 2402-2483MHz
- мощност: 16-20dBm
- камера: 1/4 CMOS
- захранване: In 100-240V - Out 12V/1A
- батерия: 1350mA
- режим на изчакване: 48 часа
- размери: 175/110/60mm
- тегло: 313g

Вътрешният монитор разполага със 7 инчов тъч-скрийн и е оборудван с 2GB SD карта, която позволява да записвате видео или снимки. Може да бъде използван и като електронна рамка за снимки или MP3 плейър.

Технически характеристики на вътрешен модул:
- дисплей: 7 inch LCD touchscreen
- чувствителност приемане: -90dBm
- захранване: In 100-240V - Out 5V/1A
- батерия: 2600mA
- режим на изчакване: 72 часа
- мелодии: 12
- памет: 2GB micro SD
- размери: 200/125/25mm
- тегло: 430g
Една уникална по своя вид и функционалност домофонна система, която ще ви предостави сигурност и надеждност и не на последно място – комфорт да наблюдавате пространството пред входната ви врата. Комплекта включва следните части:

- Външно зарядно за камерата - Зарядно за вътрешния монитор - Външна камера - Вътрешен монитор - Дистанционно - Вътрешна скоба - SD карта 2GB - Закрепващ болт - Инструкции Опции: Камерата работи на честота от 2.4GHz и на каналите в диапазона от 2402 – 2483.5 MHz. Скоростта на предаване на сигнала става въздушно и достига до 2 M/Bit в секунда. Двупосочна комуникация, изпраща по едно и също време и аудио и видео сигнал. Вградена SD карта със съхранени функции за видео и снимки. Вътрешен монитор – изглед и функции: Отпред:

1. Червен индикатор: Този светлинен индикатор показва текущото състояние на захранването на батерията. Ако в момента монитора е в режим на изчакване и батерията е пълна, то индикатора просветва на всеки 4 секунди, но ако батерията трябва да се зареди – на всяка секунда. 2. Син индикатор: Когато имате пропуснати обаждания, синият индикатор на вътрешния монитор мига на всяка секунда. Когато няма никакви запис или вие сте ги прегледали, той спира да свети. 3. Бутон за менюто: С този бутон се влиза в специалното меню на тъчскрийна 4. Бутон за наблюдение: Бутон, с който включвате наблюдението отвън 5. Бутон отключване: С него отключвате вратата, докат сте в режим на разговор или наблюдение. 6. Бутон отговор: Когато имате посетител пред вратата, с натискането на този бутон може да разговаряте с него. Натискайки го отново приключвате разговора. 7. Говорител 8. Микрофон Отзад:

9. Наляво, или задаване на последната песен

10. Излизане/Връщане назад

11. Потвърждаващ бутон

12. Надясно/следваща песен

13. Надолу/намаление звук

14. Вкл/изкл. На монитора, натискайки го постоянно за 3 секунди спирате или съответно пускате устройството.

15. Нагоре/увеличаване звук

Отстрани:

1. Видео изход 2. Порт за зареждане/USB порт 3. SD карта 4. Инфрачервен приемник 5. Ресет бутон 6. Порт за слушалки Външна камера – изглед и функции: Отпред:

1. Микрофон 2. Инфрачервена светлина 3. Камера 4. Говорител 5. Бутон обаждане 6. Болтове Отзад

LCD дисплей:

1.Вътрешен монитор, номер на дисплея 1.1. Когато отворите вътрешният монитор ще чуете бипкащ сигнал и на дисплея ще се изпише 1. Това означава, че сега гледате сигнал на вътрешен монитор номер едно. 1.2. Когато отворите вътрешният монитор ще чуете два пъти бипкащ сигнал и на дисплея ще се изпише 2. Това означава, че сега гледате сигнал на вътрешен монитор номер едно. 1.3. Когато отворите вътрешният монитор ще чуете три пъти бипкащ сигнал и на дисплея ще се изпише 3. Това означава, че сега гледате сигнал на вътрешен монитор номер едно. 2.RF /радио предаване/ състояние – когато чертичките на този елемент са запълнени догоре, т.е. са 5, тогава предаването на радиосигнала е отличен. За средно добър говорим при 3-4 чертички, а за лош – при една. Когато няма нито една, тогава няма сигнал и не може да видите какво се случва пред вратата. 3.Батерия състояние – както при много други уреди с презареждаема батерия, и този монитор показва състояние на батерията посредством картинката. Когато е запълнена докрая имате на разположение за работа с устройството 4 часа постоянно и 72 часа в режим на изчакване. 4.Индикатори за дата и време. 5.Монитор – Когато натиснете това копче, ще виждате картина на вътрешния монитор от външната камера. И картината ще изглежда така:

Record: Когато докоснете на тъчскрийна този бутон, устройството стартира видео запис на картината отвън. Повторно докосване го спира и съхранява направеното видео в SD картата памет. Close-Open: Докосването му ще спре или съответно включи наблюдението Capture: С докосването на този сензитивен бутон, ще направите еднократна снимка на човека, стоящ пред вратата ви. 6. Menu – Влизате в главното меню щом го докоснете. 7. USB – Когато включите USB кабела в съответния порт, то на дисплея ще се появи диалогов прозорец “USB”, “POWER”.

Избирайте POWER вие може да промените или увеличите захранването на монитора. Ако изберете USB вътрешният монитор ще може да се свърже с компютър по всяко време, посредством добавения към комплекта USB кабел. Операции: - Вкл/изкл.: За да включите вашият домофон и по-точно вътрешният монитор, натиснете бутона за вкл./изкл. и ще се чуе звук. На вътрешния модул и екранчето ще светне, след което ще се изпише думата “OPIZ” и ще се чуе звук. Изключването става по аналогичен начин – натискате и задържате за секунди копчето за вкл/изкл., ще се изпише на екрана “Goodbye” и писукащ звук. Външната камера има възможност сама да прехвърля излъчването между повече от една. Ако гледате първа камера съответно ще чуете един път писукащ звук, а ако е втора – два пъти. Наблюдение: - С една външна камера: Когато разполагате само с една камера, вашият вътрешен монитор ще може да приема сигнал само от нея, съответно след като сте натиснали бутона монитор, то синият индикатор ще светне продължително време и ще се появи картина от камерата. - С повече от една камера: По принцип системата позволява работа с до три външни камери и един вътрешен монитор, който играе ролята на приемник. За да гледате картината от някоя от камерите, която желаете, трябва да влезете в менюто на вътрешния монитор, което става с бутона “monitor”, след което да изберете номера на външната камера, която искате да гледате. Синият индикатор светва, вече сте в режим на наблюдение. Когато сте в режим на наблюдение, вътрешния монитор е със звук, но не и камерата, която гледате. За да превключите на двупосочно говорене, натиснете бутона “answer”. Външната камера се обажда на вътрешния монитор: Ако има някой пред вашата входна врата и иска да привлече вниманието ви, той може да натисне бутона “Call”, намиращ се на камерата и така да включи режима. Съответно при това действие външната камера ще възпроизведе сигнал, а вътрешния монитор ще покаже картина и тон. Ако някой отговори, тогава синият индикатор ще започне да свети постоянно, и ще имате възможност да говорите с човека отсреща неповече от 90 секунди. Интеркома се изключва отново с натискането на бутона “answer”. Ако никой не отговори до 30 секунди, камерата автоматично излиза от режима. След отговора може да отключите вратата. Интеркома на монитора с външния интерком: Изберете монитора, с който искате да говорите, после натиснете ОК за потвърждение. Ако някой друг отговори, може да разговаряте с всеки един. Меню на тъчскрийна:

Меню настройки: Влезте в главното меню, за да направите желаните настройки. Това може да направите като натиснете бутона Menu от корпуса на монитора или направо кликнете върху дисплея. Видео: Ако не сте поставили SD карта преди да започнете работа с вашето устройство, то ще се изпише на дисплея - “No SD card”. И ще ви върне в главното меню. Ако сте поставили карта и има файлове за разглеждане, то след влизането във видео менюто ще можете да избирате измежду няколко опции или да разгледате файловете в него. Последното става със стрелките нагоре-надолу. Или кликнете на името на файла на дисплея. Може да изберете и измежду няколко опции в това меню, отнасящи видеофайловете – Play, Delete, Delete All. Избирате операцията с бутон нагоре-надолу или с пръст, след което натиската ОК за потвърждение. След като изгледате видеото, устройството автоматично ще ви върне в менюто или вие може да направите това с бутона “Back”. Снимки: Ако не сте поставили SD карта преди да започнете работа с вашето устройство, то ще се изпише на дисплея - “No SD card”. И ще ви върне в главното меню. Ако сте поставили карта и има файлове за разглеждане, то след влизането във фото менюто ще можете да избирате измежду няколко опции или да разгледате файловете в него. Последното става със стрелките нагоре-надолу. Или кликнете на името на файла на дисплея. Може да изберете и измежду няколко опции в това меню, отнасящи изображенията – View, Set as Wallpaper, Delete, Delete all. Избирате операцията с бутон нагоре-надолу или с пръст, след което натиската ОК за потвърждение. Пак с кликане нагоре-надолу можете да сменяте поредния ред на снимките, които гледате в момента – напред или назад. MP3: Кликнете на дисплея на MP3 бутона, след което ще се озовете в главното MP3 меню. Ако обаче забравите картата, отново ще получите предупреждение, че няма карта памет и ще бъдете пратени отново в главното меню. Ако имате карта, но не и файлове на нея, тогава плейъра ви казва, че няма файлове в картата. След като имате и карта, и файлове, тогава вече дисплея на вътрешния монитор на вашата домофонна система ще придобие изглед като музикален плейър.

Бутоните, с които може да манипулирате вашият плейър са стандартните за стоп, пауза, следващ и др. Единствено, новото тук е, че с хикса горе вдясно се излиза от този режим и отново отивате в режим на изчакване на устройството. MP3-NUM: показва пълният списък на музикалните файлове. Освен това имате и 4 режима, под които може да слушате вашата музика: only-one-C: върти една песен only-one: свири само една песен еднократно List-play: Свири целия лист с файлове List-play-C: Върти произволно файлове от целия лист с песни. Плейъра може да свири само музикални файлове във формат MP3. Файловете не трябва да са на китайски или да включват цифри и други знаци, освен латински букви. Запис: Кликнете на “record”, за да влезете в менюто с историята на обажданията. Ако нямате карта-памет, устройството ще ви прикани да поставите и ще ви върне обратно в главното меню. Ако имате карта, както и файлове с история на обаждания, то натиснете “record” и ще влезете в списъка с историята. Изберете желания от вас файл с движение нагоре-надолу с пръст по екрана или със съответните бутони. След като изберете файла, кликнете на ОК, за да потвърдите и да влезете в менюто с опции – Play и Delete. Изберете едно от двете. DV-photo: Кликнете на “DV-photo”, за да влезете в режима за заснемане на цифрови снимки с висока разделителна способност. На дисплея се изписва DV-photo. Сега можете да правите качествени снимки. За излезете от това меню, кликнете Back и ще отидете в режим на изчакване. Code: Кодът си е променен от производител, затова не го сменяйте, ако нямате спешна нужда. Тон /Tone/: Кликнете на Tone, за да влезете в менюто и да си изберете мелодия, според вашите предпочитания. Имате възможност да избирате измежду 12 фабрично запаметени мелодии. Изберете с нагоре-надолу бутона и ги прослушвайте. С DEC/ADD се увеличава или намалява звука, с ОК се потвърждава вашият избор на мелодия и тя се запаметява. С back се връщате назад. ID set: Добавете ID номера на всяка една външна камера, която сте свързали с вътрешния монитор, като влезете в главното меню с ID-set, изберете settings и с нагоре-надолу изберете мястото на всяка една камера. Добавете правилно номера на всяка камера. Може да добавяте до три камери. След това потвърдете с ОК. Bright: LCD яркост: За да настроите яркостта на монитора според вашите нужди, натиснете копчето на дисплея Bright, след което когато сте в менюто за яркостта, може да изберете едно от петте нива на яркост на дисплея. Изберете желаното с нагоре-надолу и потвърдете избора си с ОК. Color: Може да нагласите цветовата палитра на снимките или изображението, което виждате на дисплея на вашият вътрешен монитор, като използвате бутоните V+ и V-. Натиснете бутона Color, за да влезете в него, а с бутона monitor излизате от това меню. Standby: Изберете секундите, след които искате вашият монитор да “заспива”, за да не харчи много ток. Натиснете Standby и влезте в менюто. С нагоре-надолу изберете секундите от 10 до 60 макс и потвърдете избора си с ОК. С back се връщате назад. Volume: Имате осем нива на настройване на звука. Натиснете Volume и с нагоре-надолу стрелките изберете вашето ниво. ОК за потвърждение и back за излизане от менюто. Time: Натиснете time, влезте в менюто за настройка на времето, след което със стрелките нагоре-надолу изберете актуалното време. ОК за потвърждение и back за излизане. Password: Кликнете на password, след което с ляво-дясно изберете нова или старата парола, ако изберете нова я въведете с помощта на стрелките нагоре-надолу, след което натиснете ОК за потвърждение. Преди новата парола, ще трябва да въведете старата, при която ако въведете правилно цифрите ще се изпише Success, а ако я сбъркате: Failed. Тогава опитайте отново. След като успеете да смените паролата, излезте с back от менюто. Дистанционно управление:

1. Play: Възпроизвеждане 2. Stop: Спиране 3. Стрелка нагоре: избор нагоре/увеличаване звук 4. Стрелка надолу: избор надилу/намаляване 5. Наляво 6. Надясно 7. Потвърждение 8. INT: Интерком 9. DEL: Изтрий 10. BRI: Яркост 11. REC: Запис видео 12. CON: Контраст дисплей 13. SAT: Цветове на дисплея 14. Exit: Изход 15. MON: монитор 16. Unlock: отключване врата Монтиране на скобите на вратата:


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти