Шпионка с голям екран   (Номер: VD04)

104.00 лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: VD04
- +
Няма наличност
Шпионка с голям екран

Шпионка с голям екран   (Номер: VD04)

104.00лв.

На 3.5 инчовия TFT дисплей ще можете да виждате посетителите пред входната Ви врата в детайли. Сензора на камерата е 300 000 пиксела и може да бъде монтирана във врати с дебелина от 35 до 90 мм. До обектива на камерата има монтиран бутон за звънеца, като от вътрешния модул можете да избирате между 16 мелодии и можете да контролирате силата на звънене. Шпионката се захранва от три батерии тип АА, като автоматично се изключва след 10 секунди, за да пести батериите. Ъгъла на видимост е 150 градуса.

Шпионка с голям екран

Видео инструкции на: Шпионка с голям екран

1. Лещи с ъгъл на видимост от 150 градуса 2. Червен светлинен индикатор, показващ на посетители, че не бива да ви безпокоят. Мига през няколко секунди. 3. Бутон-звънец. Вашите посетители могат да го използват, за да ви се “обадят”.

1. 3.5 инчов цветен TFT дисплей 2. Бутон, с който настройвате опцията “Не ме безпокой”, като натискате и задържате 10 секунди. 3. Червен светлинен индикатор, показващ на посетители, че не бива да ви безпокоят. Мига през няколко секунди. 4. Светлинен индикатор, показващ, когато батерията намалява захранването си. 5. Избор на музика за звънеца. 6. Говорител. 7. Сила на звънеца. Инсталация: Стъпка 1: Поставете лещата на шпионката през вратата от външната страна в отвора на старата ви шпионка.

Стъпка 2: Прекарайте кабела на шпионката през основната дупка, където от другата страна е фиксирана пластинка, за да държи външната част на шпионката.

Стъпка 3: Поставете три батерии от типа ААА, в специалния отвор на вътрешната част от комплекта на камерата шпионка и след това свържете 4P кабела и фиксирайте здраво с основния край. Готово!

Описание: 1. 3.5 инчов цветен TFT дисплей 2. Основна част на шпионката-камера, диаметър от 12 на 33 мм 3. Приляга на всяка една външна и входна врата – от 35 до 60 мм или от 60 до 90 мм. Преди да си закупите устройството измерете дебелината на вратата си, за да няма изненади. 4. Сензор – 300 000 пиксела 5. Може да наблюдавате какво се случва навън, пред вратата, всеки път щом натиснете специалния за целта бутон 6. След десет секунди, екрана автоматично влиза в спящ режим. За да го активирате, натиснете наблюдаващия бутон. 7. На долния край на вътрешната част с дисплея, ще намерите две копчета. Лявото настройва силата на звъна, а дясното – избира мелодия от вградения каталог. 8. Имате 16 мелодии измежду които да избирате. 9. Трите ААА батерии, с които се захранва комплекта, позволява да виждате какво се случва навън до 1500 пъти. 10. Функция “don't disturb (не безпокойте)”: Ако не искате да ви безпокоят, може да настроите вашата шпионка камера да не звъни и да показва на всеки посетител, че не е желан. За целта, в спящо състояние, просто натиснете и задръжте за 10 секунди бутона, с който пускате картина на дисплея, и червеният светлинен индикатор ще започне бавно да мига. След това в това състояние отново натиснете същият бутон и задръжте за 10 секунди, за да изключите звънеца и да не виждате картина навън. Вашата специална настройка е готова. За да я отмените, отново натиснете и задръжте бутона за 10 секунди, докато се появи картина на дисплея.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти