Часовник с IR диоди и детектор за движение  (Номер: HD133)

118.00лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD133
- +
Няма наличност
Часовник с IR диоди и детектор за движение

Часовник с IR диоди и детектор за движение  (Номер: HD133)

118.00лв.

Във водоустойчив ръчен часовник е скрита камера с HD резолюция.
С тази камера ще имате възможност да правите снимки в JPEG формат с резолюция 4032х3024 пиксела.
Освен снимки ще можете да правите аудио-видео записи с fullHD резолюция - 1920х1080 в AVI.
С часовника можете да записвате и само звук, да го ползвате като диктофон. В този тежим той прави аудио запис във wav с 128 kbps.
За видеозапис при пълна тъмнина имате четири инфрачервени светодиода, които можете да включвате и изключвате според обстоятелствата.
За да избегнете преглеждането на ненужни записи имате софтуерен детектор за движение, за да снима камерата само тогава, когато пред камерата има раздвижване.
Часовника има вградена памет от 8 GB.
Акумулаторната батерия дава около час непрекъсната работа на устройството.

Означаваме бутоните както следва:
Долу, в ляво - бутон А, горе в ляво - бутон B и горе в дясно - бутон С.

1. Включване/изключване. За да включите часовника натиснете и задръжте бутон С. Светлинната индикация се включва, което показва, че камерата е в режим на очакване. За да изгасите натиснете и задръжте същия бутон, докато всичко угасне.
2. Видео запис. От режим на очакване натиснете кратко бутон С. Индикацията ще премигне и угасне. Камерата е в режим на видео запис. За да спрете записа натиснете и задръжте същия бутон. Индикатора ще светне, което означава, че записа е спрян, файла е съхранен и камерата отново е в режим на очакване.
3. Снимка. От режим на очакване натиснете кратко бутон В. Индикатора ще премигне, снимката е направена и съхранена. Всяко следващо натискане на бутона преви нова снимка.
4. IR диоди. За да включите диодите за нощно виждане от тежим на очакване натиснете и задръжте бутон В. Индикатора ще премигне три пъти и диодите са включени. За да ги изключите натиснете и задръжте същия бутон. След премигване на индикатора диодите са изключени.
5. Аудио запис. От режим на очакване натиснете кратко бутон А. За да спрете записа натиснете и задръжте бутон С.
6. Детектор за движение. От режим на очакване натиснете и задръжте бутон А. Продължително натискане на бутон С връща камерата в режим на очакване.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти