Водоустойчив часовник с Full HD камера 4GB  (Номер: HD100)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD100

105.00лв.

Няма наличност
Водоустойчив часовник с Full HD камера 4GB

Водоустойчив часовник с Full HD камера 4GB  (Номер: HD100)

105.00лв.

Камерата, скрита в този часовник може да запише аудио-видео файл в AVI с резолюция 1920 x 1080, да направи снимка в JPEG с 4032 х 3024 и аудио запис в WAV със 128 kbps.
За снимане при пълна тъмнина можете да включвате петте инфрачервени диода.
Часовника може да бъде мокрен, като трябва да завиете на микрофона плътната "тапа".
При включване в компютъра устройството автоматично се разпознава от всички операционни системи и можете да прехвърляте направените записи или да го използвате като преносима памет.
Вградената памет от 4GB позволява да се съхрани около 40мин. запис.

Водоустойчив часовник с Full HD камера 4GB

Видео инструкции на: Водоустойчив часовник с Full HD камера 4GB

1.Видео запис - Включвате камерата от бутон А, премига синята светлина три пъти, което означава, че записа стартира. Ако желаете да спрете видео натискате пак бутон А. Така видеото е спряно, но часовника остава в готовност. 2.Снимки - От режим на очакване натискате бутон С , червения индикатор светва и след това изгасва, това означава, че снимката е готова. При всяко натискане на същия бутон правите нова снимка. 3.Аудио запис - От режим на очакване натиснете бутон С, бързо два пъти след което светва синя и червена светлина едновременно. От тази позиция натискате еднократно бутон А за да стартирате аудио записа. 4.Дата и Час - В основната директория създавате текстов документ (Notepad) с име TIME.txt по следния начин: 2011.05.03 15:50:00 (година.месец.дата час:минути:секунди)


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти