Камера в часовник с гумена каишка 4GB  (Номер: HD91)

126.00 лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

- +
КУПИ

Поръчай за 10 секунди

или
Добави в количката и пазарувай още

Камера в часовник с гумена каишка 4GB

Камера в часовник с гумена каишка 4GB  (Номер: HD91)

126.00лв.

 Стилен ръчен часовник, с който можете да правите аудио записи, снимки или аудио-видео записи.
Часовника е можете да ползвате във вода, ако е с плътната тапа.
Разпознава се автоматично от всички операционни системи и можете да го използвате като преносима памет или да презаписвате файловете от паметта му на компютъра.
Снимките, направени с устройтвото са 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.
Видеото е AVI с 1280х720 пиксела и 26 fps.
Аудио - WAV с 128 kbps.

 Може да гледате примерно видео тук.

Камера в часовник с гумена каишка 4GB

Видео инструкции на: Камера в часовник с гумена каишка 4GB

Това е висококачествен, водоустойчив часовник, в който има и камера, снимаща във fullHD качество, която може да ползвате за подводни снимки, но не и за гмуркане. Така че знайте, че не може да се потопите под вода и да снимате дълбоководните риби. Има тапи, които се поставят, за да може да се защити микрофона от водата. Когато това се поставя, не можете да правите видео със звук.

А: С това копче се превключва между различните режими – видео, камера и възпроизвеждане В: Интерфейс, с който се включва часовника към компютъра С: Включва устройството, изключва, включва видео или оставя на пауза. D: Леща Е: Време и ресет

Операции: 1.Включване: Натиснете копчето С за около две секунди, при което двата индикатора ще светнат. Когато само синият остане да свети, значи камерата е в режим на готовност. 2.Изключване: В какъвто и да е режим, натиснете отново копчето С за две секунди, при което камерата ще се изключи след като червеният индикатор примигне три пъти. 3.Видео: От режим на изчакване, натиснете еднократно копчето С, при което синият индикатор ще примигне. И ще угасне. Това значи, че камерата снима видео. Ако искате да спрете записа повторете същото действие и камерата ще съхрани направения видео запис. 4.Аудио: От режим на изчакване натиснете два пъти копчето А и червеният индикатор ще светне, след което с еднократно натискане на копче С стартира аудио записа. 5.Камера: В състояние на режим на изчакване, натиснете еднократно копчето А, синият и червеният индикатори ще светнат, което значи, че устройството е в режим на правене на снимки. Сега може да натиснете еднократно копчето С и да запишете снимката, която искате. Снимката се записва в JPG формат. 6.Преносим диск: Можете да използвате този часовник камера и като флашка, като за целта поставите от изключено или режим на изчакване устройството в компютъра. Операционната система ще го разпознае като памет. 7.Зареждане: Зареждането става или през USB порта на компютъра или чрез адаптера. Докато се зарежда червеният индикатор свети, след което угасва.


Ръководство за експлоатация: Свали

Технически характеристики

Видео формат AVI
Резолюция видео
1280х720
Съотношение 4:3
Формат на снимките JPG
Резолюция снимки
4032х3024
Формат аудио
WAV
Резолюция аудио
128 kbps
Поддържани операционни системи Windows, MAC OS, Linux
Захранващо напрежение 5V DC
Интерфейс Mini USB
Батерия Акумулаторна батерия
Време на запис 1 час
Размери 47мм/17ммТехническа спецификация: Свали

Подобни продукти

Добави своя коментар

Ревю добавно от:
Димитър

2013-08-16 05:31:05

Часовникът много ми харесва мисля да си го взема,но първо искам да знам каква точно марка е или дали е добър като цяло, защото по-принцип искам да си взема скъп и як часовник това че този може да снима прави видеота HD и да се използва като USB е плюс ако някой може да ми каже дали е добър часовника да ми пише на имайла huntedkid@abv.bg