Скрита камера в ръчен часовник, с детектор за движение 4GB   (Номер: HD90)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD90

137.00лв.

Няма наличност
Скрита камера в ръчен часовник, с детектор за движение 4GB

Скрита камера в ръчен часовник, с детектор за движение 4GB   (Номер: HD90)

137.00лв.

Камерата в ръчен часовник Ви дава възможност да правите снимки и да заснемате аудио-видео файлове на 4GB карта памет. Видеото записа може да се стартира ръчно или с детектор за движение.
Снимките са с резолюция 4032х3024 пиксела, в JPEG формат.
Аудио-видео файла е AVI с 1280х720 пиксела и 26 fps.
Часовника е водоустойчив, но трябва да завиете на микрофона плътната тапа.

Скрита камера в ръчен часовник, с детектор за движение 4GB

Видео инструкции на: Скрита камера в ръчен часовник, с детектор за движение 4GB

Това е висококачествен, водоустойчив часовник, в който има и камера, снимаща във fullHD качество, която може да ползвате за подводни снимки, но не и за гмуркане. Така че знайте, че не може да се потопите под вода и да снимате дълбоководните риби. Има тапи, които се поставят, за да може да се защити микрофона от водата. Когато това се поставя, не можете да правите видео със звук.

А: С това копче се превключва между различните режими – видео, камера и възпроизвеждане В: Интерфейс, с който се включва часовника към компютъра С: Включва устройството, изключва, включва видео или оставя на пауза. D: Леща Е: Време и ресет

Операции: 1.Включване: Натиснете копчето С за около две секунди, при което двата индикатора ще светнат. Когато само синият остане да свети, значи камерата е в режим на готовност. 2.Изключване: В какъвто и да е режим, натиснете отново копчето С за две секунди, при което камерата ще се изключи след като червеният индикатор примигне три пъти. 3.Видео: От режим на изчакване, натиснете еднократно копчето С, при което синият индикатор ще примигне. И ще угасне. Това значи, че камерата снима видео. Ако искате да спрете записа повторете същото действие и камерата ще съхрани направения видео запис. 4.Детектор на движение: От режим на изчакване натиснете еднократно копчето А и червеният индикатор ще светне, което значи, че камерата е в режим детекция на движение. 5.Камера: В състояние на режим на изчакване, натиснете еднократно копчето А, синият и червеният индикатори ще светнат, което значи, че устройството е в режим на правене на снимки. Сега може да натиснете еднократно копчето С и да запишете снимката, която искате. Снимката се записва в JPG формат. 6.Преносим диск: Можете да използвате този часовник камера и като флашка, като за целта поставите от изключено или режим на изчакване устройството в компютъра. Операционната система ще го разпознае като памет. 7.Зареждане: Зареждането става или през USB порта на компютъра или чрез адаптера. Докато се зарежда червеният индикатор свети, след което угасва.


Ръководство за експлоатация: Свали
  Технически характеристики
Видео формат AVI H.624
Резолюция видео 1280х720
Формат на снимките JPG
Резолюция снимки 4032х3024
Поддържани операционни системи Windows
Детектор за движение Да
Водоустойчив Да
Захранващо напрежение 5V DC
Интерфейс Mini USB
Батерия Литиево-полимерна
Време на запис 1 час
Размери 52мм/17мм

 


Техническа спецификация: Свали

Подобни продукти