Камера в часовник с висока резолюция  (Номер: HD87)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD87

126.00лв.

Няма наличност
Камера в часовник с висока резолюция

Камера в часовник с висока резолюция  (Номер: HD87)

126.00лв.

С този стилен ръчен часовник можете да правите снимки, аудио-видео записи или само аудио.
Часовника е водоустойчив и можете да го ползвате във вода, ако е с плътната тапа.
Часовника се разпознава автоматично от всички операционни системи и можете да го използвате като преносима памет или да презаписвате файловете от паметта му на компютъра.
Снимките направени с тази камера са 12 МР (4032х3024) в JPEG формат.
Видеото е AVI с 1280х720 пиксела и 26 fps.
Аудио записите са WAV с 128 kbps.

Камера в часовник с висока резолюция

Видео инструкции на: Камера в часовник с висока резолюция

Това е висококачествен, водоустойчив часовник, в който има и камера, снимаща във fullHD качество, която може да ползвате за подводни снимки, но не и за гмуркане. Така че знайте, че не може да се потопите под вода и да снимате дълбоководните риби. Има тапи, които се поставят, за да може да се защити микрофона от водата. Когато това се поставя, не можете да правите видео със звук.

А: С това копче се превключва между различните режими – видео, камера и възпроизвеждане В: Интерфейс, с който се включва часовника към компютъра С: Включва устройството, изключва, включва видео или оставя на пауза. D: Леща Е: Време и ресет

Операции: 1.Включване: Натиснете копчето С за около две секунди, при което двата индикатора ще светнат. Когато само синият остане да свети, значи камерата е в режим на готовност. 2.Изключване: В какъвто и да е режим, натиснете отново копчето С за две секунди, при което камерата ще се изключи след като червеният индикатор примигне три пъти. 3.Видео: От режим на изчакване, натиснете еднократно копчето С, при което синият индикатор ще примигне. И ще угасне. Това значи, че камерата снима видео. Ако искате да спрете записа повторете същото действие и камерата ще съхрани направения видео запис. 4.Снимки: От режим на изчакване натиснете еднократно копчето А и червеният индикатор ще светне, което значи, че камерата е в режим на снимане. 5.Аудио: В състояние на режим на изчакване, натиснете еднократно копчето А, ще светне лилав индикатор, това означава че сте на режим за правене на аудио записи. 6.Преносим диск: Можете да използвате този часовник камера и като флашка, като за целта поставите от изключено или режим на изчакване устройството в компютъра. Операционната система ще го разпознае като памет. 7.Зареждане: Зареждането става или през USB порта на компютъра или чрез адаптера. Докато се зарежда червеният индикатор свети, след което угасва.


Ръководство за експлоатация: Свали

Технически характеристики

Видео формат AVI
Резолюция видео 1280х720
Съотношение 4:3
Формат на снимките JPG
Резолюция снимки 4032х3024
Формат аудио WAV
Резолюция аудио 128 kbps
Поддържани операционни системи Windows, MAC OS, Linux
Захранващо напрежение 5V DC
Интерфейс Mini USB
Батерия Акумулаторна батерия
Време на запис 1 час
Размери 47мм/17мм

 


Техническа спецификация: Свали

Подобни продукти