HD камера в ръчен часовник с детектор за движение  (Номер: HD82)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD82

129.90лв.

Няма наличност
HD камера в ръчен часовник с детектор за движение

HD камера в ръчен часовник с детектор за движение  (Номер: HD82)

129.90лв.

С този ръчен часовник ще можете да правите аудио-видео записи, снимки, запис само на звук. Освен това има детектор за движение и IR диоди за снимане при по-тъмна обстановка.
Часовника е водоустойчив, като за снимане при наличие на вода трябва да завиете плътната тапа (тази без отвор) и в този случай звука ще бъде приглушен.
Видеозаписите са в AVI формат с резолюция 1920х1080 пиксела, снимките - в JPG, 2560х1920, а аудиозаписите във WAV с 128 kbps.
Устройството се разпознава автоматично от всички операционни системи и можете без да е нужно да инсталирате драйвери да разглеждате, копирате или да изтривате направените записи.
Акумулаторната батерия позволява около един час работа.
Памет - вградена 4 GB.

HD камера в ръчен часовник с детектор за движение

Видео инструкции на: HD камера в ръчен часовник с детектор за движение

Виж повече

Това е един невероятен ръчен часовник, който освен че ще ви покаже колко е часа, ви дава възможност и да направите незабравими снимки или клипове за спомен. Или да проведете свое собствено проучване. Може да правите видео, да снимате снимки, да запишете нечий разговор и да се възползвате от детектора за движение, който ще включи камерата по всяко време. Разполага със светодиоди и може да бъде ползвана и като уеб камера. Освен това камерата разполага с водоустойчив корпус, което дава възможност да направите висококачествени клипове и под вода. Преди това обаче ще трябва да защитите своята камера или някои нейни приложни части

Вижте диаграмата по-долу, за да различите капачката на микрофона от тази на USB порта. Ако не поставите правилните тапи, има голяма вероятност да се стигне до непоправима повреда на тези елементи.

- И MIC1, и MIC2 са капачки на микрофони - MIC1 има отвор в центъра, който позволява да се записва звук при нормални обстоятелства, но под вода трябва да се постави тапата, за да не се повреди микрофона. - MIC2 е капачка, която няма отвор по средата и се ползва в случаи на снимане при лоши атмосферни влияния или под водата. Когато е поставена тази тапа, няма да може да се запише аудио. - Преди употреба затегнете хубаво всички тапи за водоустойчивост.

Операции: 1.Включване/Изключване: За да включите вашият ръчен часовник камера, просто натиснете и задръжте за 2-3 секунди копчето за ON/OFF до 2-та на часовника. При включване синият индикатор ще светне, което значи че часовникът в режим на изчакване. 2.Видео запис: От режим на изчакване, натиснете еднократно копчето за вкл/изкл., при което двата индикатора ще светнат и после ще угаснат. Камерата прави видеозапис. За да я спрете, натиснете и задръжте същото копче. 3.Снимки: Под режим на изчакване, натиснете еднократно копчето до 10-та на часовника, при което червеният индикатор угасва, а синият остава да свети. След това отново натискате еднократно и устройството прави снимката и я записва. 4.Инфрачервени диоди вкл/изкл.: Под режим на изчакване натиснете и задръжте за дълго време отново копчето до 10. Двата индикатора ще примигнат три пъти и ще угаснат. Инфрачервените диоди са включени, а за да ги спрете, отново натиснете същото копче. 5.Аудио запис: От положение на изчакване, натиснете копчето до 8 и сният индикатор ще присветне един път, докато червеният индикатор ще угасне, след него и синият. Устройството започва да записва аудио. За да спрете и съхраните записа, просто натиснете и задръжте известно време копчето 2. След което се връщате в режим на готовност. 6.Детектор на движение: Под режим на изчакване, натиснете и задръжте за дълго време копчето до числото осем, при което двата индикатора ще мигнат два пъти, след което ще угаснат. Сега устройството е в режим детекция на движение и когато се установи някакво движение, сензорът ще включи камерата, която ще запише всичко, което се случва около него. Ако след спиране на движението, не се установи ново такова до една минута, устройството влиза отново в режим на изчакване. 7.Свързване с компютър: От изключено положение, свържете устройството с USB порта на компютъра си със съответния кабел, след което операционната система ще го разпознае като преносим диск. Сега може да прехвърляте данни или да ги четете. 8.Ресет: Когато по някаква причина устройството „зависне“ натиснете едновременно копчетата до 2 и 10 и задръжте, докато спре. 9.Зареждане: Устройството се зарежда през компютър. За целта свържете USB кабела към камерата и след това към компютъра. Докато се зарежда, двата индокатора мигат бавно, а когато е напълно заредено, синият само свети


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти

Коментари

Ревю добавно от:
aker55

2013-08-14 22:49:36

po kakav nachin stava snimaneto v kakvo polojeniye se snima