Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB  (Номер: HD47)

Цена с ДДС

Безплатна доставка до офис на Еконт

Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD47

149.00лв.

Няма наличност
Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB  (Номер: HD47)

149.00лв.

Този часовник Ви дава възможност да правите подводни записи на дълбочина от около 2-3 метра. С него ще можете да правите снимки и видео дори и при ниска осветеност, като използвате инфрачервената подсветка.
Часовника има три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps.
Когато използвате часовника за подводни снимки трябва да сложите плътното капаче на микрофона (долу, в ляво) в противен случай часовника ще се намокри. В този случай не можете да правите аудио записи, а видеото ще е без звук.
Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.

ВНИМАНИЕ

Часовника е снабден с две "тапи", които се завиват на отвора с микрофона (долу, в ляво). Когато снимате под вода трябва да е завита "тапата" без отвор. Ако е завита "тапата" с отвор часовника ще се напълни с вода. Моля спазвайте това изискване, защото в противен случай гаранцията Ви няма да бъде уважена.

Произход: КНР

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB

Видео инструкции на: Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB

Виж повече

Управлението на часовника става с помощта на два бутона. Първият е горе в дясно (срещу 2 часа) е бутона за включване, изключване и управление- бутон А. Вторият (бутон Б) е горе отляво срещу 10 часа и това е бутона за смяна на режима. 1.Включване. При включването на камерата автоматично се стартира видео записа. Натиснете и задръжте бутон А. Синия диод светва, премигва три пъти и угасва. Камерата е в режим на видео запис. За да проверите дали камерата записва натиснете отново бутон А. Диода премигва три пъти и отново угасва. Това е индикация за течащ видео запис. 2.Спиране на записа. Докато тече видео записа натиснете бутон А и когато синия диод започне да мига го натиснете отново. Синия диод светва постоянно, което означава, че записа е спрян и файла е записан в паметта. 3. Повторно стартиране на видео запис. Когато синия диод свети постоянно натиснете кратко бутон А. Диодът светва три пъти и угасва - записа е стартиран. 4. Включване и изключване на IR подсветката. Докато тече видео записа натиснете и задръжте за около 2 сек. бутон Б. Червения диод мигва три пъти и угасва - IR диодите са включени. За да ги изключите натиснете отново и задръжте 2 сек. бутон Б. 5. Снимки. Когато синия диод свети непрекъснато натиснете кратко бутон Б. Синия диод угасва и светва червения. Това означава, че камерата е в режим на снимки. В този режим натиснете кратко бутон А, червения диод угасва и отново светва - снимката е направена и съхранена в паметта на часовника. 6. Аудио запис. От режим на снимки натиснете бутон Б. Светват едновременно синия и червения диод. Часовника е в режим на аудио запис. Старта и спирането на записа става с кратко натискане на бутон А. По време на записа диодите мигат. С натискане на бутон Б минавате отново в режим на видео и така с всяко натискане минавате на следващия режим. 7. Спиране. Натиснете и задръжте бутон А. Червения диод светва и угасва - камерата е изключена.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти

Коментари

Ревю добавно от:
Sherlock Holmes

2011-09-02 21:02:16

колко е водоустойчивостта на този часовник?


Моля формулирайте си въпроса.

Ревю добавно от:
Цветан

2011-08-31 19:02:44

колко е водоустойчивостта на този часовник?

Ревю добавно от:
Sherlock Holmes

2011-08-15 19:29:48

а самият часовник работи ли сиДа. Часовника е напълно функциониращ.

Ревю добавно от:
Симеон Цветанов

2011-08-11 15:31:51

а самият часовник работи ли си