Камера в дим детектор с детектор за движение   (Номер: HD97)

Добави продукт:

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD97

104.00лв.

Няма наличност
Камера в дим детектор с детектор за движение

Камера в дим детектор с детектор за движение   (Номер: HD97)

104.00лв.

Детекторът за дим е напълно реалистичен и никой няма да заподозре, че в него е скрита камера с висока резолюция.
С тази камера можете да записвате и през нощта, защото има инфрачервени диоди за нощно виждане.
Устройството е оборудвано и с детектор за движение и така можете да пестите памет и батерия, като записвате само когато е нужно-когато има движение пред камерата.
За да можете лесно и удобно да контролирате всички функции разполагате с дистанционно управление, с чиято помощ можете да управлявате устройството на разстояние до 10 метра.
Видео записите на камерата са в AVI формат с резолюция 720х480 и снимки с резолюция 1280х1024. Също така може да записвате само аудио 256kbps.
Работата на устройството се осигурява от акумулаторна батерия с капацитет 1000 mAh. При напълно заредена батерия може да направи 4 часа видео запис разделен на клипове по 10 мин. с размер на файла около 260MB или общо около 6,46GB. Има слот за microSD карта, в който можете да поставите до 32 GB.

1.Включване: За да включите устройството, просто поставете ключа за включване на ON и натиснете копчето А от дистанционното управление, което идва с устройството. Двете светлини – синята и червената ще светнат и ще постоят така за около пет секунди, след което червената угасва. Устройството е в режим на изчакване.
2.Нощно виждане: От режим на готовност за работа, натиснете копчето В от дистанционното упраление, синята лампичка мига три пъти, когато се мръкне след което камерата започва да снима. За да го деактивирате, просто натиснете отново копчето В от дистанционното, синията светлина мига шест пъти и се установява в първоначалното си състояние.
3.Камера: От състояние в режим за работа, натиснете копчето С от дистанционното управление, след което синята лампичка ще примигне три пъти и ще спре. Това означава, че в момента камерата записва. За да я спрете, отново натиснете С, камерата ще спре записа, ще го съхрани синята лампичка ще примигне отново три пъти и ще се установи в старото си състояние.
4.Камера със сензор за движение: От режим за готовност на работа, натиснете бутона D от дистанционното управление, след което червената лампа ще примигне три пъти и ще светне постоянно. В момента, в който пред камерата премине човек, сензорът ще се задейства и ще включи камерата. Когато движението се преустанови и няма такова за около три минути, камерата автоматично спира сама.
5.Запис по време на зареждане батерия: Когато се налага да заредите батерията на камерата, но трябва и да снимате, може да бъдете сигурни, че ще получите качествена картина и видео запис, докато в същото време батерията се зарежда. За целта просто свържете кабела, който ще зареди камерата със самата камера, от другата страна към контакт, и натиснете бутона В от дистанционното управление. Синият индикатор ще примигне три пъти и ще спре, а червеният ще остане да свети, което значи, че батерията се зарежда. И в същото време камерата прави запис. 
6.Циклична камера: Устройството разполага с автоматичната опция да трие по-стари видео файлове. Поради, което ако държите да запазите нещо важно е добре да свалите файла от картата памет.
7.Изключване: От който и да е режим, натискайки копчето А от дистанционното управление ще накара синият индикатор да примигне шест пъти, след което устройството се изключва. След това премествате ключа на положение OFF и няма да има никакво захранване вече.
8.Свързване към компютър: Това става посредством USB порта на компютъра и USB слота, който се намира на самото устройство. Включва се от изключено положение на камерата. След това може да се разчете като обикновена флаш памет.
9.Зареждане: Свържете през USB порта към компютъра си, за да заредите камерата.
 


Ръководство за експлоатация: Свали

 Технически характеристики

Видео формат AVI
Резолюция видео 720х480
Кадри в секунда 30
Съотношение 4:3
Снимки 1280х1024
Аудио 256kbps
Детектор на движение Да
Инфрачервени диоди Да
Поддържани операционни системи Windows
Захранващо напрежение 5V DC
Интерфейс USB 2.0
Батерия 1000 mAh
Време на запис 4 часа
Размери 105мм/44мм

 


Техническа спецификация: Свали

Подобни продукти