Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB   (Номер: HD96)

94.50 лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD96
- +
Няма наличност
Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB

Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB   (Номер: HD96)

94.50лв.

Датчика, в който е монтирана камерата е напълно реалистичен и няма да събуди никакво съмнение, когато го монтирате на тавана на помещението.
Работата с устройството е лесна и удобна, благодарение на дистанционното управление. С него можете да контролирате от разстояние всички функции на скритата камера.
Монтажа и демонтажа на датчика е само с едно завъртане и така лесно можете да го свалите и да запишете файловете на компютъра си.
С камерата можете да правите снимки, аудио-видео записи, както и да използвате софтуерен датчик за движение.

- Снимките са JPEG с резолюция 2560х1920,
- Видеото - AVI, с 1280х720 пиксела.
- Устройството работи само включено в ел. мрежата.

Бутони 1. USB 2. Ресет 3. Вкл/изкл. 4. Включване на детектор на движение 5.Светлинен индикатор 6.Лещи Инструкции за операциите:
1.За да включите устройството, просто натиснете копчето за вкл/изкл от самия детектор и го установете в положение ON.
2.След това с дистанционното натиснете копчето с изображението на включване/изключване на продукта. В този момент синият и червеният светлинни детектори ще светнат едновременно. След първоначалната инициализация, синият ще угасне, а червеният ще продължи да свети. Продуктът е в режим на готовност.
3.Снимка: За да направите снимка с тази камера в димен детектор, от режим на готовност натиснете просто копченцето, на което има нарисуван фотоапарат. Червеният индикатор ще примигне един път, значи снимката е направена.
4.Видео: За да направите видео от режим на изчакване просто натиснете копчето с камера на него и червеният индикатор ще примигне три пъти и ще угасне. Камерата записва. За да я спрете, просто отново натиснете копчето и устройството ще запише файла и отново ще се установи в режим на готовност за работа.
5.Детектор на движение: Може да правите клипове само, когато пред камерата се установи движение. Това става, като програмирате самата камера. За да направите това, просто от режим на готовност за работа от дистанционното натиснете копчето, на което има изобрезен човек. И двата индикатора – червения и синия ще примигнат четири пъти и ще угаснат. Сега детектора е включен и когато някой мине, той ще включи камерата. За да го изключите отново натиснете същото копче.
6.Изключване: Натиснете копчето за изключване от дистанционното.
7.Ресет: Ако поради някаква причина вашата камера започне да се държи странно или не отговаря на командите ви, натиснете копчето Ресет, за да го рестартирате, или натиснете и задръжте копчето за изключване, докато угасне. След това включете и продължете работата си, откъдето е прекъснала.


Ръководство за експлоатация: Свали
 Технически характеристики
Видео формат AVI
Резолюция видео 1280х720
Кадри в секунда 30
Съотношение 4:3
Снимки JPEG
Резолюция снимки 2560х1920
Детектор на движение Да
Поддържани операционни системи Windows
Захранващо напрежение 5V DC
Интерфейс mini USB
Размери 100мм/47мм

 

Подобни продукти