Air mouse и безжичнa мини клавиатура RC11   (Номер: PC03)

-40% 24.00лв. 40.00лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: PC03
- +
КУПИ
Air mouse и безжичнa мини клавиатура RC11

Air mouse и безжичнa мини клавиатура RC11   (Номер: PC03)

24.00лв.

Безжичните клавиатури са много полезно и практично техническо средство. Удобни, леки и прилягащи в ръцете, тези клавиатури може да се използват във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много.

Характеристики:
1. Клавиатурата работи със стандартни ААА батерии, които може да си закупите на всяко едно място, по цял свят, което няма да възпрепятства работата ви. Няма нужда да презареждате вградена батерия, зарядното за която може и да не е съвместимо във всяка страна.
2. Невероятен и компактен дизайн, който предотвратява плъзгането и изтърването.
3. На клавиатурата има приемник и за безжична мишка, което елиминира опасността от загуба на сигнала в даден момент и даден район, в който се намирате.
4. Хуманния дизайн на всеки един механизъм от клавиатурата, позволява на всеки да работи лесно, бързо и удобно с нея.
5. С вградена специална технология, която спестява захранване и по този начин увеличава живота на батериите. Това става благодарение на факта, че след като две минути не е имало активност, батериите и клавиатурата преминават в латентно състояние. За да я активирате след това, просто натиснете който и да е бутон.
6. Няма нужда от инсталиране на драйвери, за да работи, plugNplay устройство, съвместимо с интерфейсите USB 1.1 и USB 2.0
7. Лесно се свързва с всяко едно устройство, няма нужда от допълнителни кабели. Само когато се използва дистанционно с батерии, е добре да поставите и приемника за мишката в USB интерфейса, за да използвате и двете устройства.
8. Поддържа се от следните операционни системи: Windows XP/Vista/7, също така поддържа и Android 2.2/2.3/2.4/4.0/5.0, което го прави идеалното средство за комуникация и с всеки таблет или смартфон с някоя от версиите.
9. Може да използвате с всеки настолен компютър, лаптоп, таблет, проектори, смартфон, смарт ТВ за дневна, HDTC, таблет с Андроид и др.


Бутони – функции:Останалите копчета имат абсолютно същите функции като на всяка стандартна клавиатура.


Инициализиране на настройките:

Когато курсора на вградената ви мишка започне да се придвижва твърде бавно и накрая спре, така че да не можете да направите никакво движение, тогва направете следното:
1. Поставете устройството на работен плот, на някаква равна повърхност, и натиснете и задръжте едновременно копчетата със стрелките нагоре, надолу и ентер бутона. Задържайки така трите копчета за около минута, LED индикатора на клавиатурата започва да мига, който индикатор е за настоящето състояние на радио мишката.2.Отпуснете копчетата, когато LED индикатора започне да мига, и включете USB приемника в интерфейса, за да започне радио мишката да инициализира кода си. Когато светлинният индикатор спре да мига и остане да свети постоянно, значи мишката успешно е инициализирала настройките.Функционални копчета:
1. Заключващ бутон: Натискайки този бутон, вие фиксирате курсора на мишката и не му позволявате да се движи. С още едно натискане, го отключвате. Копчето е с логото на Андроид.
2. Ляв бутон на мишката: Изпълнява същите функции, като левият бутон на стандартната мишка.
3. Десен бутон на мишката: Същите функции, както и при десния бутон на обикновената мишка.

Инсталация и свързване:
1. Отворете задния капак на радио мишката-клавиатура, поставете три батерии ААА, като се съобразите с поляритета, след това затворете капачето с леко щракване.
2. Поставете USB приемника в USB слота на компютъра или таблета.

Употреба:
1. Според посоката, в която е отпечатан зеленият робот на бранда Андроид, с една ръка можете да манипулирате радио мишката, работейки с китката, като само движите наляво надясно, нагоре надолу, за да движите свободно курсора на мишката.
2. Управление на радио клавиатурата: Докато движите курсора на мишката, натискайки главното копче може да заключите курсора. Обръщайки мишката на деветдесет градуса обратно на часовниковата стрелка и държейки и двата края на мишката с ръка, можете да използвате клавиатурата, за да въведете всеки желан от вас символ. В този случай мишката се заключва. Когато приключите с въвеждането и искате да използвате мишката, отново натиснете копчето със символ на Андроид.

Какво показват различните състояния на LED индикатора:
1. Когато индикатора на мишката постоянно мига, това означава, че връзката не се е осъществила и няма мишка в момента.
2. Когато индикатора си свети постоянно без прекъсване, тогава връзката е стабилна и устройството си работи нормално.
3. Ако натиснете който и да е бутон, ще видите как индикатора мигва веднъж.

Намалението важи до изчерпване на количествата

Air mouse и безжичнa мини клавиатура RC11

Видео инструкции на: Air mouse и безжичнa мини клавиатура RC11

Виж повече

Подобни продукти