Система за наблюдение за жични камери   (Номер: DVR16)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: DVR16

92.00лв.

Няма наличност
Система за наблюдение за жични камери

Система за наблюдение за жични камери   (Номер: DVR16)

92.00лв.

Тази система за наблюдение Ви дава възможност да следите едновременно сигнала от четири различни камери. Има възможност за настройка на различни параметри от картината като Brightness, Contrast, Saturation и Sharpness от дистанционното управление. Високата резолюция на изходния сигнал:

NTSC:720*480pixels 60HZ

PAL: 720*576pixels 50HZ,

Ви дава възможност да водите ефективно видео наблюдение.
Можете да избирате между четири изгледа на екрана и да използвате цифрово увеличение на различни части от него. Цифровата стабилизация дава възможност за стабилни стоп кадри.
Всяка от камерите се показва с име, час, дата, съобщения за изчезнал сигнал или задействан детектор за движение.
Захранване - 12V/DC (няма включен адаптер за захранване)

Това е една висококачествена система за видеонаблюдение, която ви дава възможност да наблюдавате своя дом, офис или дори цял етаж на сграда, благодарение на факта, че тя може да се свърже към четири камери, които да предават в реално време картина на външен монитор, по едно и също време. Предава видео сигнала с висока резолюция и на две видео системи: NTSC:720*480pixels 60HZ PAL: 720*576pixels 50HZ Също така може да стопирате картината, която желаете за по-детайлен преглед, да увеличите даден кадър, да програмирате системата да стартира запис на камерите само при наличие на някакви движение покрай тях. Може да възпроизвеждате картината на половин или цял екран, а също така разполага и с удобна аларма, която да ви уведомява за някакво събитие. Съхранява в своята памет до 60 събития. Описание преден панел В следващата таблица са представени бутоните, с които се оперира с устройството. Всеки от тях отговаря за определена операция.

Под дълго и кратко натискане, се има предвид, че се натиска копчето и се задържа известно време. Кратко натискане е задържане за по-малко от секунда, докато при дългото натискане, трябва да натиснете и задържите копчето повече от 2-3 секунди. - Меню /Menu/: При натискането на бутона за менюто продължително време, устройството ще ви въведе в основното меню, от което да изберете опция, а при кратко натискане – превключва от А на В. - Ауто /Auto/: При продължително натискане на този бутон, устройството ви въвежда в режим на визуализиране на картина на цял екран, а при краткото – се стартира функцията за “замръзнал” екран, т.е. може да спрете картината на точно определен момент от нейния запис. - Увеличение /Zoom/: Продължителното натискане ви въвежда в режима за увеличение на картината и детайлите от нея, а краткото – от режим на цял екран може да влезете в такъв на половин и четвъртит, а повторно кратко натискане ви дава възможност да гледате предавания видео сигнал от камерите под формата на функция Картина в Картината. - Запис /VCR/: С продължително натискане влизате във функция за възпроизвеждане, с кратко – потвърждавате избор на меню. - /1/: Показва картина от камера едно или канал 1, на който е първата камера в режим цял екран. Притежава и функция “UP” /нагоре/, която се поддържа когато видеорекордера се намира в оперативното меню. - /2/: Показва картина от камера две или канал 2, на който се намира втората камера в режим цял екран. Притежава и функция “DOWN” /надолу/, която се поддържа когато видеорекордера се намира в оперативното меню. - /3/: Показва картина от камера три или канал 3, на който е първата камера в режим цял екран. Притежава и функция “LEFT” или “DECREASE” /наляво и свиване на картината/, която се поддържа когато видеорекордера се намира в оперативното меню. - /4/: Показва картина от камера четири или канал 4, на който е четвъртата камера в режим цял екран. Притежава и функция “RIGHT” и “INCREASE” /надясно и разпъване на картината/, която се поддържа когато видеорекордера се намира в оперативното меню. Описание заден панел:

1. Камера 1 вход. 2. Камера 2 вход. 3. Камера 3 вход. 4. Камера 4 вход. 5. Камера 5 вход. 6. Камера 6 вход. 7. Камера 7 вход. 8. Камера 8 вход. 9. VCR-IN: Вход за запис на видео на половин или четвъртит екран 10. VCR OUT: Изход за запис на видео на половин или четвъртит екран 11. MONITOR OUT: Изход за външен монитор 12. DC 12V/1A: вход за зарядно устройство за видеорекордера Главно меню: До главното меню имате достъп под всеки един режим, само с еднократното натискане на бутона MENU. След като се намирате вече в менюто, може да избирате различни опции, като натискате курсора със стрелките нагоре, надолу, след което натискате ENTER, за да потвърдите избора си. Съответно за местене на курсора наляво-надясно, оперирайте със стрелките наляво-надясно.

- System Setup: Преместете мигащият курсур до подменюто System Setup, след което натиснете Enter за потвърждение.

От това подменю можете да промените и настроите такива опции, като текущата дата, време, видео сигнала, езика, заключване на копчетата на предния панел и да рестартирате камерите и самото устройство. Ще намерите тези опции в следния списък от подменюта: Date, Time, Signal: PAL/NTSC, Language /Chinese and English/, Key Lock, Reset. - Display Setup: Преместете мигащият курсур до подменюто Display Setup, след което натиснете Enter за потвърждение.

- Autoseq Setup: Преместете мигащият курсур до подменюто Autoseq Setup, след което натиснете Enter за потвърждение..

- Channel Setup: Преместете мигащият курсур до подменюто Channel Setup, след което натиснете Enter за потвърждение.

- Motion Setup: Преместете мигащият курсур до подменюто Motion Setup, след което натиснете Enter за потвърждение. Тук може да нагласите самото устройство така, че да пусне камерите да предават и записват, само след като регистрират движение в своя периметър.

Event Setup: Преместете мигащият курсур до подменюто Event Setup, след което натиснете Enter за потвърждение. От тук променете такива неща, като аларма за включване на камерите, влезте в “замръзнала” картина, вижте дали детектора на движение е стартиран.

- Event Report: Преместете мигащият курсур до подменюто Event Report, след което натиснете Enter за потвърждение. Вижте коя камера кога и колко е записвала, коя е включена в момента и на кое събитие, коя какъв статус има.

Дистанционен контрол: Видеорекордера предлага възможност да се работи с него от разстояние с дистанционното управление, което е в ключено в комплекта.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти