HD камера с рекордер за автомобил  (Номер: MC13)

Цена с ДДС Безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: MC13

104.00лв.

Няма наличност
HD камера с рекордер за автомобил

HD камера с рекордер за автомобил  (Номер: MC13)

104.00лв.

Тази камера с висока резолюция Ви позволява да запишете с голяма детайлност всичко, случващо се на пътя докато шофирате. За да можете максимално добре да позиционирате камерата разполага с 2.5" TFT LCD дисплей, на който освен това можете да разглеждате и заснетите кадри. Разполагате с удобна стойка за поставяне на стъклото и зарядно устройство за включване в запалката, което работи на 12 и 24V.

Можете да избирате между три размера на записваното видео - 1280х960, 720х480 и 640х480. Имате възможност да включвате и изключвате датата и часа върху записа, както и да избирате дали да записвате със звук или не.

Камерата разполага и с детектор за движение което я превръща в охранителна камера за Вашия автомобил. Направените снимки и видео се записват върху SD карта, която не е включена в комплекта, като максималния размер е 32 GB. Можете да определяте големината на отделните видео-файлове като изберете между 2,5 или 15 минути. При запълване на паметта камерата автоматично записва върху най-старите записи. Направените записи можете да прехвърлите на Вашия компютър от картата или да ги изтеглите от камерата с помощта на включения в комплекта USB кабел.Произход: КНР

Подобни продукти