Слушалки с радио и MP3 плеър   (Номер: D40)

Добави продукт:

28.60 лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: D40
- +
Няма наличност
Слушалки с радио и MP3 плеър

Слушалки с радио и MP3 плеър   (Номер: D40)

28.60лв.

Наличен цвят синьо бели

Това са висококачествени слушалки с възможност да възпроизвеждат аудио от различни източници. Можете да ги използвате като обикновени слушалки и да ги включите с кабел и 3,5 мм жак към компютър, стерео уредба или друг аудио източник.
С вградения в тях радио тунер можете да ги използвате като радио приемник. С едно натискане на бутона слушалките сканиран радио обхвата от 79 до 108 MHz, запаметяват откритите станции.
Слушалките могат да бъдат използвани и като MP3 плеър. Имат слот за SD карта, на която можете да запишете музика в MP3 или WMA формат и да я слушате на слушалките.
Снабдени са с LCD дисплей за да следите режима на работа и презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява над 5 часа работа.

Слушалки с радио и MP3 плеър

Видео инструкции на: Слушалки с радио и MP3 плеър

Виж повече

Представяме ви един уникален продукт, който съчетава в себе си много функции, правещи го идеалното музикално и съхраняващо данни средство. С помощта на тези слушалки, вие можете да слушате любимата си музика, заради вградения мp3 плейър, да хванете всички радиостанции, които се излъчват във вашият град, да съхранявате файлове, да четете файлове. Уникалният им дизайн ги прави предпочитани, модни, свежарски - точно за летния сезон. А възможността да поставите допълнителна карта-памет, ви дава свободата да запишете всичките си любими парчета за предстоящото дълго пътуване до морето, например. Технически характеристики:

Функции: 1. Възможност за възпроизвеждане на музикални файлове от вашата карта-памет, от типа MMC, Micro SD, TF карти. 2. Може да копирате и четете от поставената карта-памет в слушалките, когато последните са свързани с компютър, посредством включения USB кабел. 3. Радио функцията покрива всички радио честоти на територията на даден район. 4. Слушане на музика и от други устройства, като предавател или пък домашна аудио система, CD плейър, посредством аудио кабел, свързан с 3.5 мм жак на слушалките. 5. Могат да се използват и като слушалки за компютър. 6. Висококачествен звук и дизайн, осигуряващ лекота и практичност. 7. Презареждаема батерия, полимерна, сигурна и практична, с пълни 12 часа време за работа преди да се наложи отново да бъде заредена. Аксесоари в този комплект: 1. Слушалки 2. USB кабел 3. 3.5 мм в диаметър аудио кабел 4. Наръчник на потребителя Зареждане или презареждане на батерията 1. Изключете слушалките, като промените позицията на ключето на OFF. 2. Включете зарядното в съответния жак. Включете в електрическата мрежа. В този момент би трябвало на дисплея да се изпише думата USB и червената светлина да свети. Когато батерията се зареди напълно, червената LED светлина угасва, а думата USB изчезва. 3. Ако напрежението е под 3.3V, слушалките трябва да са изключени. 4. Може да заредите батерията и през USB порта на компютъра и съответният кабел от комплекта. Забележка: Никога не пипайте устройството, не щракайте ключетата, когато се зарежда батерията или в момента точно се прехвърля някаква информация на него или на компютъра. LCD дисплей:

Как да работим със слушалките: 1. В изключено положение, поставете картата-памет с музикалните файлове, които сте записали в нея в съответния слот, след което привключете ключето за вкл./изкл. на позиция ON, за да стартира музикалния плейър с първата песен от листа, а също така и с общо състояние на траковете, като време, аудио формат, статус и захранване. 2. Ако искате да коригирате звука, просто натиснете “+” за увеличаване и “-” за намаляване. 3. Докато свири музиката може да изберете следващата или предишната песен със

съотвените копчета – NEXT или PREV. За бързо превъртане напред/назад, натиснете и задръжте ключето. 4. За да пуснете пауза натиснете ключето със символ за напред. 5. За да смените режимите, натиснете копчето M (режимите са REP, ALL, RND) 6. Свързване с други аудио устройства с аудио кабела, като домашна аудио система, CD плейър и др. 7. За да изключите вашите мултимедийни слушалки, просто обърнете ключето на OFF. 8. За да пестят захранване, слушалките са проектирани да се самоизключват когато повече от 60 секунди е даден пауза. FM радио: 1. В състояние на инициализиране, натиснете два пъти ключа за превключване на режимите от MP3 към FM радио. 2. Автоматично устройството започва да търси налични радиостанции в поддържаната радио честота. Когато намери то спира, а вие може да натиснете еднократно символа за напред, за да запазите станцията за по-нататъчно слушане. След като приключи сканирането, първата съхранена радио станция се включва. Избора на станциите става с бутоните за напред и назад. Проблеми и техните решения: 1. На дисплея ми е изписано NO SD. - В този случай вероятно няма карта-памет в слушалките, просто поставете такава и слушайте музика. Ако имате карта, но все още този надпис стои, проверете дали правилно сте поставили самата карта. 2. Червената светлина мига – Проверете дали карта-памет е поставена правилно. 3. Пускам слушалките, плейъра е включен, вижда се и списъка на песните, но не чувам никакъв звук, освен шумене. - Проверете как сте поставили картата с файловете и дали всички налични аксесоари са си на мястото.


Ръководство за експлоатация: Свали