vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеСкрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB

(Номер: HD96)
Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB
4.7/5 (3 гласа)
Количество:
Цена: 105.00лв.


Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеДатчика, в който е монтирана камерата е напълно реалистичен и няма да събуди никакво съмнение, когато го монтирате на тавана на помещението.
Работата с устройството е лесна и удобна, благодарение на дистанционното управление. С него можете да контролирате от разстояние всички функции на скритата камера.
Монтажа и демонтажа на датчика е само с едно завъртане и така лесно можете да го свалите и да запишете файловете на компютъра си.
С камерата можете да правите снимки, аудио-видео записи, както и да използвате софтуерен датчик за движение.

- Снимките са JPEG с резолюция 2560х1920,
- Видеото - AVI, с 1280х720 пиксела.
- Устройството има литиево-полимерна батерия с капацитет 600 mAh , която позволява около 2 часа непрекъснат запис, разделени на клипове по 3 мин.


Инструкции за експлоатация на продукта >>

 

Технически характеристики

Видео формат AVI
Резолюция видео
1280х720
Кадри в секунда
30
Съотношение 4:3
Снимки
JPEG
Резолюция снимки
2560х1920
Детектор на движение
Да
Поддържани операционни системи Windows
Захранващо напрежение 5V DC
Интерфейс mini USB
Батерия 600 mAh
Време на запис 2 часа
Размери 100мм/47мм
Снимки на продукта
Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB
Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB Скрита камера в димен датчик с датчик за движение 4GB
« Обратно към категория В димен датчик


Вижте още шпионски продукти

Инструкции за експлоатация

Бутони 1. USB 2. Ресет 3. Вкл/изкл. 4. Включване на детектор на движение 5.Светлинен индикатор 6.Лещи Инструкции за операциите: 1.За да включите устройството, просто натиснете копчето за вкл/изкл от самия детектор и го установете в положение ON. 2.След това с дистанционното натиснете копчето с изображението на включване/изключване на продукта. В този момент синият и червеният светлинни детектори ще светнат едновременно. След първоначалната инициализация, синият ще угасне, а червеният ще продължи да свети. Продуктът е в режим на готовност. 3.Снимка: За да направите снимка с тази камера в димен детектор, от режим на готовност натиснете просто копченцето, на което има нарисуван фотоапарат. Червеният индикатор ще примигне един път, значи снимката е направена. 4.Видео: За да направите видео от режим на изчакване просто натиснете копчето с камера на него и червеният индикатор ще примигне три пъти и ще угасне. Камерата записва. За да я спрете, просто отново натиснете копчето и устройството ще запише файла и отново ще се установи в режим на готовност за работа. 5.Детектор на движение: Може да правите клипове само, когато пред камерата се установи движение. Това става, като програмирате самата камера. За да направите това, просто от режим на готовност за работа от дистанционното натиснете копчето, на което има изобрезен човек. И двата индикатора – червения и синия ще примигнат четири пъти и ще угаснат. Сега детектора е включен и когато някой мине, той ще включи камерата. За да го изключите отново натиснете същото копче. 6.Изключване: Натиснете копчето за изключване от дистанционното. 7.Докато се зарежда батерията, камерата може да направи кратко видео от три минути. 8.Ресет: Ако поради някаква причина вашата камера започне да се държи странно или не отговаря на командите ви, натиснете копчето Ресет, за да го рестартирате, или натиснете и задръжте копчето за изключване, докато угасне. След това включете и продължете работата си, откъдето е прекъснала.

Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!