Камера, скрита в рамка на снимка   (Номер: HD95)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD95

235.00лв.

Няма наличност
Камера, скрита в рамка на снимка

Камера, скрита в рамка на снимка   (Номер: HD95)

235.00лв.

С тази камера можете да правите аудио-видео записи в три резолюции: 640х480, 800х592 и 1280х720 с 30 кадъра в секунда.
Управлението на функциите се осъществява с дистанционно управление, на разстояние до 6 метра.
Камерата има вграден софтуерен детектор за движение и можете да избирате между пет степени на чувствителност.
Камерата има слот за microSD карта, на която се съхраняват записите, като можете да включвате и изключвате функцията за презапис, с която автоматично се трият най-старите записи при запълване на паметта.
Камерата може да работи с презареждаемата батерия с капацитет 2500 mAh или директно включена в електрическата мрежа с адаптер.
В комплекта има кабел за телевизор, с който можете да преглеждате записите на екрана на телевизора си.
Представяме ви една чудесна камера, монтирана в обикновена картина. Възползвайте се от високото качество на нашите продукти. Съдържание на комплекта: - Камера - Литиева батерия - Дистанционно - Адаптер - AV изход

1.Отворете капака на устройството, премахнете батерията и поставете microSD картата в нейният слот. 2.Свържете захранването и поставете ключа на положение ON, за да стартирате устройството. Индикаторът ще светне. Можете да свържете захранването, като директно включите устройството посредством адаптер към контакта или поставите литиево-йонната батерия. 3.За да се възползвате от практичността на уреда, натиснете копчето, което стартира детектора за движение. Индикаторът ще започне да мига. Когато го спрете, спира и да мига индикатора, което показва, че в момента не работи. Може да направите също и благодарение на включеното дистанционно управление в комплекта. Настройка през компютър: За да прегледате файловете или да наблюдавате в реално време, можете да свържете устройството със своя компютър. За тази цел поставете батерията на нейното място, свържете устройството в компютъра и го включете. След това отворете папката My computer и ше намерите в браузера преносим диск, под което име е разпозната рамката-камера от операционната система. Кликнете на DvXSet.exe и следвайте инструкциите. Време настройка: Кликнете на копчето за час/минути/секунди, след което използвайте копчетата с триъгълници нагоре или надолу, за да нагласите актуалното време според вашите желания. Дата/Време формат: Имате възможност да избирате измежду два формата за време, които избирате с триъгълника надолу, като времето ще се показва или във формат ГГ/ММ/ДД или във формат ММ/ДД/ГГ. Чувствителност на сензора за движение: Натиснете копчето с изрисувано надолу триъгълниче, за да изберете нужната ви чувствителност при работа на този режим. Имате възможност да избирате между 1 и 5, като стойност 5 е най-чувствителната, а 3 е препоръчителната. Светлинна чувствителност: Изберете вашата светлинна чувствитлност, която нормално е характерна за страната ви. Обикновено в страни от Европа и Китай тя е 50 Hz, докато в Америка и Япония е 60 Hz. Качество на картината: Имате възможност да избирате измежду три резолюции, на които да запишете своето видео. Това са: High HD /1280*720/, Standard-D1 /800*592/ и Low-VGA /640*480/. Смяната става с копчето с нарисван триъгълник надолу. Обикновено резолюцията по подразбиране е High. Презаписване: Ако искате камерата да записва ново видео върху най-старото, натиснете копчето ON, а OFF е за изключване на тази опция. След като направите нужните настройки, извадете USB кабела от компютъра, като преди това запишете файла DvXset.exe.

Бутони дистанционно: А – ръчен запис В – стоп на записа С – наличен режим детекция на движение D – изключване на режима детекция на движение Когато работите с дистанционното се старайте винаги да е насочено към приемника, за да може да улови вълните на уреда и да включите каквото желаете. При натискането на бутоните, означените с А и С, ще чуете два кликащи звука, докато при B и D – един звук. Когато включите ръчният видеозапис, тогава вашата камера ще започне да записва постоянно, докато не я спрете отново ръчно или не й свърши мястото на microSD картата. Свързване с компютър и четене на файлове: Свържете устройството с USB кабела, след което го свържете с компютъра, но това трябва да стане от изключено положение. След това го включете и ще видите на десктопа на своя компютър вашата камера в картина, разпозната като мобилен диск. Вече може да четете от него, да записвате или да сваляте файлове. Ако устройството остане в режим на изчакване повече от пет минути без да снима, то се изключва само, за да съхрани своето захранване за важни записи. Докато камерата се зарежда, зеленият индикатор мига, а когато угасне, значи батерията се е заредила напълно.
Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти