Скрита камера в дистанционно за аларма на кола   (Номер: HD81)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD81

29.90лв.

Няма наличност
Скрита камера в дистанционно за аларма на кола

Скрита камера в дистанционно за аларма на кола   (Номер: HD81)

29.90лв.

С тази малка камера скрита в дистанционно управление можете да записвате адио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720х480 или отделни снимки в JPEG формат с резолюция 1280х960.
Заснетото се записва върху MicroSD карта (която не е включена в комплекта). Устройството поддържа карти с капацитет от 1 до 16 GB.
В ключодържателя е вградена презареждаема литиеви-йонна батерия,която дава време за непрекъсната работа около 1 час.
Времето за презареждане на батерията е около 3-4ч.

В комплекта са включени:мини USB кабел и инструкция на английски.

Скрита камера в дистанционно за аларма на кола

Видео инструкции на: Скрита камера в дистанционно за аларма на кола

Работа с камерата: 1.За включване натиснете и задръжте втория(от обектива към верижката) бутон. Диода светва и камерата е в режим на очакване. 2.За да изгасне натиснете и задръжте същия бутон. Диода изгасва. 3. За запис на видео натиснете и задръжте другия, първия бутон. Тогава диода мигва три пъти и угасва докато снима. Спира да снима с натискане на същия бутон. 4. Снимките се правят с кратко натискане на първия бутон. 5. За да ползвате камерата като преносима памет само я включете в компютъра. Не е нужно да се инсталират драйвери. Разпознава се автоматично. За да настроите точните дата и час създайте текстови файл с име tag.txt В него запишете датата и часа в следния формат: [date] 2011/06/24 20:30:00 Задължително всяко трябва да е на нов ред. След това запишете файла в основната директория на ключодържателя. При следващото включване на камерата тя автоматично ще си вземе настройките и ще изтрие файла. Ако не са сменени датата и часа и файла не е изтрит, значи не е записан на правилното място. Възможно е някои от камерите да не могат да сменят часа по описания начин. Това е заради разлика в софтуера. В този случай запишете файл с име TAG.txt и следното съдържание: [Date] 2012 04 17 19 05 00 Спазвайте точно името и съдържанието.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти