Химикалка-камера и аудиорекордер   (Номер: HD77)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD77

100.00лв.

Няма наличност
Химикалка-камера и аудиорекордер

Химикалка-камера и аудиорекордер   (Номер: HD77)

100.00лв.

Стилна функционираща химикалка, с която можете да правите аудио-видео записи, снимки или аудио записи. Също така можете да я използвате като преносима памет или като web камера. Има слот за microSD карта (не е включена в комплекта) и вградена акумулаторна батерия.
Превключването на режимите на работа се извършва с превключвател, намиращ се над USB порта на химикалката.
На клипса има капаче, с което да закриете обектива на камерата, когато не я ползвате.
Видео файла е в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30 fps.
Снимките са с впечатляващите 12 МР (4032х3024 пиксела) в JPEG формат, а аудио записите са в WAV, със 128 kbps.
Когато я ползвате като преносима памет не е нужно да инсталирате драйвери - разпознава се автоматично от операционната система.

Химикалка-камера и аудиорекордер

Видео инструкции на: Химикалка-камера и аудиорекордер

Благодарим, че избрахте нашият продукт. Това е първата химикалка с изчистен дизайн, висока резолюция, високо качество на картината, детайлни снимки, чисто аудио и възможност за използване като уебкамера и USB устройство.

1 – работен бутон, който играе ролята на мултифункционален бутон. С негова помощ може да стартирате видео, да спрете видео, запис на аудио, снимка или спиране на аудио. 2 – Леща. Приемник на видео сигнал 3 – Микрофон. Приемник на аудио сигнал 4 – Индикатор. Има два вида – червен и син, които показват настоящото състояние на устройството. 5 – Преключвател на режими. 1) Включване, рестарт; 2)Включва на видео, снимки; 3) Аудио 6 – USB. Слот за USB устройство и свръзване към компютъра 7 - MicroSD слот. Слот за мини карта. Операции: А) Вкл/изкл. - За да включите камерата, просто натиснете копчето 5 към втория /2/ режим. Устройството се включва и двата индикатора светват, за да влезе устройството в инициализиращо състояние. След разпознаването на устройството, червеният индикатор угасва, а синият остава да свети. Сега по подразбиране камерата е в режим за правене на снимки. Натиснете копче 5 към първия /1/ режим. Устройството угасва. В) Снимки – След като включите вашата камера, тя автоматично се установява в режим на готовност за правене на фотографии. Ако е в този режим би трябвало индикаторът да свети синьо постоянно. За да направите снимката, просто натиснете един пък работния бутон, синият индикатор мигва веднъж, което значи, че снимката е направена и записана. С) Видео – От режим на изчакване за снимки, натиснете и задръжте за 2 секунди работния бутон, след което камерата влиза в режим за правене на видео. При което червеният индикатор светва, след което започва да мига периодично. Синият индикатор не свети през това време. Устройството снима видео. За да спрете видеото и да запишете файла, просто натиснете отново работния бутон и червеният индикатор ще светне, камерата зъхранява направения запис. D) Аудио – За да стартирате аудио запис, първо трябва да установите камерата във въпросния режим. За целта натиснете копче 5 и го поставете в трето положение. При което синият индикатор ще светне и устройството влиза в аудио режим. За да стартирате записа, просто натиснете работния бутон. Синият индикатор започва да мига периодично. За да спрете записа, натискате отново работния бутон, камерата съхранява файла и отново се установява в режим на изчакване за нов аудио запис. Е) Уебкамера – Натиснете копче 5, поставете го в положение 2 /аудио, уебкамера/, след което свържете посредством USB кабела с вашия компютър. Ще намерите иконката на уебкамера във вашия мениджър на файлове. Вече може да я използвате като уебкамера. При някои операционни системи може да има нужда от драйверите, намиращи се на приложеното СD, а понякога системата може да не открие веднага устройството. Разкачете и пак свържете, за да рестартирате. F) Преносим диск – Използвайте вашата камера и като допълнителен диск. За целта свържете с компютъра от изключено положение. Ще видите следното:

G) Ресет на времето – За да настроите времето, и датата към момента, в който използвате уреда, влезте в главната му директория, създайте текстов файл и го попълнете с данните за дата и време в следния формат: YYYY.MM.DD HH.MM.SS. Запишете файла и извадете камерата. Промените се записват автоматично в паметта на устройството. H) Зареждане – За да заредите вашата камера, свържете устройството с компютъра или зарядното устройство. Докато се зарежда, камерата трябва да е изключена. Докато се зарежда, червеният индикатор ще мига постоянно. При напълно заредена батерия, индикаторът угасва.
Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти

Коментари

Ревю добавно от:
Sherlock Holmes

2013-06-03 21:48:32

Колко време непрекъснат запис може да се прави. Индикаторите не може ли да се спират, защото така са издайнически.


Индикаторите са дискретни и светят от страната на записващия, така че не са издайнически и нямат възможност за изключване.
Времето за запис е около час и половина.

Ревю добавно от:
topid

2013-05-15 14:34:01

Колко време непрекъснат запис може да се прави. Индикаторите не може ли да се спират, защото така са издайнически.