vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеСкрита камера с голямо време за запис

(Номер: HD70)
Скрита камера с голямо време за запис Скрита камера с голямо време за запис
4.8/5 (5 гласа)
Цена: 109.00лв.
Промоция:-10%
Нова цена: 98.10 лв.
Няма наличност


Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеКамерата, скрита в този часовник, ще Ви позволи да правите продължителни видео записи. Изключително мощната батерия с капацитет от 500 mAh гарантира над два часа и половина непрекъснат запис. И за да бъдете подготвени за всякакви ситуации в комплекта ще намерите и допълнителна батерия.
Часовника има три функции - аудио-видео запис, снимки и аудио.
Резолюцията с която прави аудио-видео файлове е 640х480/30 fps, а формата е AVI. Приблизителния размер на файла е 43 MB за една минута.
С часовника можете да правите и отделни снимки в JPEG със същата резолюция от 640х480 пиксела.
Ако искате да използвате устройството като диктофон и да записвате само аудио можете да го направите в WAV формат с 128 kbps.
Скритата камера има слот за microSD карта. (не е включена в комплекта) Максималния размер на картата, която можете да поставите е 32 GB.
При включване в компютъра устройството се разпознава автоматично от операционната система и можете да копирате и изтривате направените записи или да го използвате като преносима памет.
Инструкции за експлоатация на продукта >>
Снимки на продукта
Скрита камера с голямо време за запис Скрита камера с голямо време за запис Скрита камера с голямо време за запис
Скрита камера с голямо време за запис Скрита камера с голямо време за запис Скрита камера с голямо време за запис

Скрита камера с голямо време за запис

Loading the player...
Видео инструкции на: Скрита камера с голямо време за запис
« Обратно към категория Скрити камери


Вижте още шпионски продукти

Скрита камера с голямо време за запис

Loading the player...
Видео инструкции на: Скрита камера с голямо време за запис

Инструкции за експлоатация


Инструкции светлинни индикатори:

1.Червен индикатор: намира се на цифрата 2 на часовника, а зеленият индикатор е на 4 на часовника.
2.Зеленият индикатор показва режима на изчакване при видео режим, червеният – изчаква при аудио запис, а ако и двата индикатора светят заедно – то е в режим на изчакване на фото режим.
3.Когато зеленият индикатор примигне три пъти и после угасне, тогава камерата се намира в записващо положение, при положение, че червеният индикатор промигне три пъти и угасне, тогава камерата записва аудио, а когато зеленият светне един път и угасне, а червеният два пъти – тогава устройството прави снимка.
4.Няма карта памет: Когато няма карта памет, тогава и червеният, и зеленият индикатори примигват три пъти, след което камерата угасва.
5.Няма достатъчно място: Когато паметта падне под 30MB, зеленият индикатор започва да мига бързо.
6.Няма захранване: Когато захранването остане толкова малко, че има нужда от зареждане, червеният индикатор започва да мига бързо и камерата спира.
7.Зареждане: Когато камерата се зарежда, червеният индикатор свети постоянно, а когато вече е заредена, червеният угасва, а зеленият светва постоянно.
8.Връзка с компютър: Когато сте свързали устройството с компютър, и копирате файлове, зеленият индикатор мига много бързо.

Инструкции операции:

1.Поставяне на карта: Махнете капака на задната част на часовника, след което и самата батерия. Ще видите малък слот, в който се поставя TF карта. След като я сложите там, сложете обратно батерията, а над нея и капака и затворете.
2.Включване: Завъртете ключ 2 на точката 4 и задръжте за две секунди, за да се включи устройството. Зеленият индикатор ще започне да свети, което значи, че устройството е в режим на готовност за видео запис.
3.Видеозапис: От режим на изчакване, натиснете еднократно работния бутон, при което червеният индикатор ще примигне три пъти, след което ще угасне. Това значи, че камерата е започнала да снима. За да спрете видеото отново едноратно натиснете същия бутон, записа спира, съхранява се и устройството излиза в режим на изчакване.
4.Аудио запис: От режим на изчакване за видео запис, натиснете еднократно копчето за смяна на режимите, след което устройството ще влезе в аудио режим и червеният индикатор ще светне. Натискайки работния режим, ин дикаторът започва да мига три пъти и угасва, което значи, че устройството записва аудио. Натиснете отново същия бутон, за да спрете и съхраните аудиото.
5.Снимка: От аудио режим, натиснете еднократно бутона за смяна на режимите, при което устройството влиза в режим за правене на снимки, и двата индикатора – зеленият и червеният светват по едно и също време. Натиснете отново работния бутон и зеленият индиктор ще примигне един път. Снимката е направена. За да направите няколко снимки една след друга, може да натиснете и задържите копчето, докато желаете.
6.Изключване: За да изключите часовника, просто от кой да е режим, натиснете и задръжте работния бутон. Ако пък няма действия, извършвани с него, устройството автоматично се изключва след три минути.
7.Свързване с компютър: За да свържете устройството с компютър, отворете водоустройчивия капак, свържете USB кабела със слота на часовника, а другата страна – с порта на компютъра. Операционната система ще го разпознае като преносим диск.
8.Зареждане: Свържете компютъра с устройството или пък камерата с адаптера. При това положение, докато се зарежда червеният индикатор мига, а когато се зареди угасва и зеленият светва.

Уеб камера:
В изключено положение се натиска и задържа работния бутон, след което се свързва с компютъра и ще видите на вашия екран, че се показва иконка с уеб камера.

Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!