Часовник със скрита камера   (Номер: HD69)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD69

69.00лв.

Няма наличност
Часовник със скрита камера

Часовник със скрита камера   (Номер: HD69)

69.00лв.

Стилен мъжки часовник с метална верижка, който може да бъде използван за запис на аудио, снимки или аудио-видео файлове.
Управлението на записа е бързо и лесно - само с натискането на един бутон, а с другия се извършва превключването на режимите.
Аудио записите са във WAV формат с 64 kbps.
Ако желаете да направите само снимка, то тя ще бъде записана в JPEG формат с резолюция 1600х1200 пиксела.
Видео записите са в AVI с 720x480 пиксела и 30 fps.
Вградената презареждаема литиево-йонна батерия позволява да направите около един час непрекъснат запис. Зареждането става с адаптер от контакт, който не е тип Шуко или от USB порта на Вашия компютър.
Часовника се разпознава автоматично от всички операционни системи и не е необходимо да инсталирате драйвери за това.
Има вградена памет от 4 GB.

Часовник със скрита камера

Видео инструкции на: Часовник със скрита камера

Виж повече
Вие избрахте един много практичен и качествен продукт, който ще ви бъде спътник във всички ваши важни моменти и разследващ елемент. Запознайте се с неговите качества, като прочетете внимателно тази инструкция. Технически характеристики: Видео резолюция 720x480 , 30 кадъра в секунда Фото резолюция от 1600х1200 Видео формат: AVI Фото формат: JPG Аудио формат /запис/: WAV формат с 64 kbps. Памет : 4GB Вградена литиево-йонна презареждаема батерия Свързване с компютър: Свързването към вашият компютър става много лесно – посредством USB портове. Всеки компютър има такива, но на някои кутии те са на задната им страна, затова вижте добре преди да се обадите на специалист. След това вземете USB кабела, който ще намерите в комплекта, свържете едната страна с камерата, а другата с компютъра, и би трябвало на десктопа на вашият компютър да излезе съобщение, че е намерено ново устройство. Ако ли не, отидете в браузъра /My Computer/ и под всички дискове и устройства, трябва да намерите камерата под името Removable Disk. От тук вече спокойно може да копирате и прехвърляте файлове. Настройки на време и дата на записване: Това устройства ъпдейтва своите системни дата и време от компютъра, към който трябва да се включи. За целта свържете с USB кабела, отидете в главната директория на камерата и намерете изпълнимия файл WriteTime.exe. Стартирайте го и устройството автоматично ще си обнови настройките за време и дата, като когато правите видео,в долния десен ъгъл ще изобразява актуалното време, когато е направен записа. Бутони представяне:

1. ON/OFF - Видео: Включване/изключване на устройството и стартиране/спиране на видео записа. 2. USB 3. Снимки: С еднократно натискане на бутона прави снимки 4. Светлинен индикатор: показва актуалното състояние на устройството 5. Леща на камерата Начини на опериране с устройството: 1. Стартиране: От изключено състояние, натиснете и задръжте за около 2 секунди Power бутона и синият и червеният индикатор ще светнат. След това отпуснете копчето, устройството се инициализира, червеният индикатор угасва и синият остава да свети постоянно. Вашата камера е в състояние на готовност за работа. 2. Изключване: От състояние на готовност за работа, натиснете и задръжте за 2 секунди Power бутона, червеният индикатор примигва три пъти и устройството спира. Или то само ще се изключи, ако три минути стои без да извършва никакви действия. 3. Video /запис/: От режим на готовност за работа, натиснете Power/video бутона, синият индикатор ще примигне три пъти и ще угасне, камерата е започнала да записва. Ако искате да спрете записа, натиснете кратко който и да е бутон, синият индикатор ще светне и примигне три пъти, тогава натиснете отново Power/video бутона и устройството ще съхрани файла в паметта. След това се установява отново в режим на готовност за работа. Ако картата е запълнена, тогава и двата индикатора започват да мигат и устройството се изключва след пет секунди. 4. Pictures /снимки/: От режим готовност за работа, натиснете кратко camera бутона, след което червеният индикатор светва, снимката е направена и съхранена в паметта под JPG формат.
Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти