vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеОчила с камера

(Номер: HD58)
Очила с камера Очила с камера
4.9/5 (7 гласа)
Цена: 139.00лв.
Няма наличност

Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеОчилата са с бели стъкла без диоптър и са оборудвани с камера, която снима аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 1280х720 пиксела и 30 кадъра в секунда. Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималния размер, който можете да поставите е 16 GB. Работата с камерата се осъществява лесно и удобно, с натискането само на един бутон. При включването на очилата към компютър те автоматично се разпознават от операционната система, без да е нужно инсталиране на драйвери. Така ще можете да прехвърлите и възпроизведете на компютъра направените записи.
Очилата са с вградена акумулаторна батерия с капацитет 350 mAh.
Инструкции за експлоатация на продукта >>
Снимки на продукта
Очила с камера Очила с камера Очила с камера
Очила с камера Очила с камера
« Обратно към категория Скрити камери


Вижте още шпионски продукти

Инструкции за експлоатация

Очила с камера /без диоптри, бели стъкла/

Това са уникални очила, с бели стъкла, имитиращи диоптрични, но с един голям плюс – в тях има вградена малка камерка, която прави висококачествени видеоклипове, с резолюция от 720 пиксела и 30 кадъра в секунда, а паметта им може да се надгражда с допълнителна карта памет, от 2 до 16 GB. С опростен и елегантен дизайн, с възможност за лесно опериране, заради разполагането на бутоните и лесна връзка с настолни и преносими компютри, без нужда от допълнителна инсталация на драйвери. Модерен и спортен дизайн, който не дава повод за съмнение, но ви прави и забележими.

Части на устройството:Операции:
Вкл/изкл. /запис/ - За да включите своето устройство и да го подготвите за работа, натиснете и задръжте за три секунди копчето ON/OFF. Синият и жълтият индикатор започват да светят. Устройството е в режим на готовност. Когато започва да снима, което може да се зададе и автоматично, жълтият индикатор угасва, а синият започва да мига. За да спрете записа и да запишете своя видео клип, просто натиснете кратко, бутона ON и синият индикатор ще спре да мига, отново ще светне, а камерата ще запише файла. Ако искате да продължите записа, натиснете отново същото копче.
Когато устройството записва повече от половин час, камерата автоматично ще направи запис на записаните данни до този момент, за да гарантира сигурността на информацията. След това автоматично ще продължи записа. За да изключите своята камера, в режим на готовност, отново натиснете и задръжте за около три секунди бутона ON/OFF и то ще се изключи.

Светлинни индикатори състояния:

В режим на изчакване: Синият индикатор мига
Зареждане: Синият индикатор мига, жълтият свети постоянно
Батерията е заредена: Синият индикатор започва бързо да мига
Няма достатъчно памет: Синият и жълтият индикатори бързо мигат

Възпроизвеждане на файлове:
След като приключите със записа, използвайки USB кабела, включен в комплекта, ще можете да свържете устройството с вашия компютър. След като устройството се разпознае от компютъра, кликнете на иконката за преносим диск и отворете браузера, за да отворите файла, който искате да възпроизведете или копирате.

Настройка на дата и време:
1. Автоматична настройка на време: Устройството има възможност автоматично да синхронизира дата и време за записаните файлове, по свои собствени изисквания. Единственото, което трябва да направите е да копирате един файл в главната директория.
2. Ръчна настройка на време и дата: Можете и сами да направите нужните настройки на дата и време, които да се показват в долния ъгъл на вашия файл. За целта свържете устройството с компютъра си, след което в главната директория на камерата създайте текстов файл с името “time.txt”, отворете го и въведете данните в следния формат: 2012.04.11 23:26:10 като за начална дата се взема днешната дата. След това запишете файла и затворете браузера. Вече имате актуализирана дата.

Зареждане на батерията:
Зареждането става през компютъра с USB кабел.

PC камера:
За да използвате вашето устройство и като PС камера, трябва да инсталирате един файл, който се намира на инсталационния диск. Той носи името STKO3N.EXT DRIVE FILE. След като направите инсталацията, свържете камерата с компютъра, посредством USB кабела и влезте в режим уебкамера, за да работите с нея.

Технически характеристики:
Размери 165х140х50 мм
Тегло 60 гр.
Скорост четене/записване 1.5MBps-60MBps
USB 2.0
Батерия 350 MAH литиево-полимерна
Мощност консумация <0.59W
Памет TFcard с капацитет от 2GB-16GB
Резолюция 1280x720 /HD/
Формат видео AVI
Ефективни пиксели 5MP
Запис скорост 30 кадъра в секунда /fps/
Температура допустима работа От -5 до +40 градуса по Целзий
Температура на съхранение От -20 до +80 градуса по Целзий
Плейър Windows media player, Real player, Storm codec, Quick Time
Езици Английски и Китайски
Операционни системи поддържани Windows 98/ME/XP/2000/Vista/7

Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!