Екшън камера   (Номер: MC25)

Добави продукт:

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: MC25

95.00лв.

Няма наличност
Екшън камера

Екшън камера   (Номер: MC25)

95.00лв.

С тази спортна камера можете да записвате аудио-видео файлове от Вашите екстремни спортни преживявания. Закрепването е бързо и надеждно с помощта на широк ластик и камерата може да бъде поставена на главата, на каска, през гърдите или на друго, желано от Вас място. Само с натискането на един бутон давате начало на записа, а когато искате да го спрете - натискате бутона отново. Камерата работи с 3 бр. батерии тип ААА.

Характеристики:
Сензор - 1.3 МР
Резолюция - 640х480/ 30 fps
Слот за microSD карта - максимум 8 GB
Видео формат - AVI

Камера, снимаща в движение Основни функции: 1.Записва видео на вградена памет, възпроизвежда на компютър 2.Записва видео на допълнителна, външна TF карта-памет, възпроизвежда на компютър 3.Може да се използва и като PC камера Аксесоари: Ръководство на потребителя USB кабел CD с драйвери Външен вид

Операции: 1.Преди да започнете работа с тази камера, трябва да поставите батерии. Поставете 3 ААА батерии в съответното пространство, като внимавате за полюсите. 2.Поставете карта-памет 3.Преместете ключа за вкл./изкл. На позиция ON, за да включите камерата, за изключване същият ключ се премества на OFF позиция. 4.Когато вече е включена камерата, натиснете ключа на затвора, трябва да чуете звук “Di”, и в същото време LED светлината трябва да започне да мига. Камерата започва да порави запис. За спиране на записа, отново се натиска същият ключ. 5.Възпроизвеждане чрез компютър: От включено положение на камерата, свържете USB кабела с компютъра си, отворете папката My computer, където сред другите устройства, ще видите два дяла за съхранение на файлове, като единия дял е вградената памет, а другата – на TF картата. Кликвате два пъти на папката, с името “\DCIM\100Media”, за да видите файловете. 6.PC камера: Когато камерата е изключена, свържете посредством USB кабела с компютъра и кликнете два пъти на иконката, която ще се появи във вашият Windows explorer. Сега вече си имате PC камера за видео чат. Бележка: Под режим PC камера устройството работи само след като се инсталират драйверите от приложения диск към комплекта. Инсталация на драйверите: За да работи вашата камера като PC камера, поставете приложения диск от комплекта във вашето четящо устройство и инсталирайте софтуера в него. Отворете от експлорера и стартирайте диска, който ще се казва “AT21_A_2”. Това ще стартира автоматично инсталационния процес. На десктопа ви трябва да се появи pop-up прозорец, който ще ви попита кои драйвери искате да качите. В този случай ще натиснете Install Driver и ще следвате инструкциите, докато проключите инсталацията. След като сте приключили инсталацията на драйверите, свържете камерата с компютъра посредством USB кабела. Устройството трябва да бъде разпознато от компютъра и операционната ви система след около десет секунди. Кликнете на бутона Finish, след което разкачете камерата от компютъра. Рестартирайте компютъра и след това отново свържете камерата с компютъра, за да използвате като web камера.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти