Компактна ловна камера   (Номер: HD49)

Добави продукт:

280.50 лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: HD49
- +
Няма наличност
Компактна ловна камера

Компактна ловна камера   (Номер: HD49)

280.50лв.

Въпреки малките си размери (138х98х76 мм) тази камера има изключително добри характеристики. Със своя 5 MP CMOS сензор тя може да записва снимки в JPEG формат с резолюция 5, 8, 10 или 12 МР и видео в AVI формат с 1280х720, 720x480, 640x480 или 320х240 пиксела.
Проектирана е да работи при изключително екстремни условия от -20 до +60 градуса по Целзий. С уникалния си дизайн на датчика за движение може да обхване район от около 120 градуса, а бързото време за задействане от 0.4 секунди Ви гарантира, че ще заснемете всеки обект, минал пред обектива. Ефективното разстояние на камерата през деня е от 1 м до безкрайност, а през нощта - от 3 до 20 м.
Камерата има много малка консумация и по този начин с 8 батерии 1.5 V тип AA може да издържи с месеци в стенбай режим. Устройството има 2.4 инчов цветен дисплей, на който веднага можете да прегледате направените записи. Камерата записва върху SD карта, като максималния размер може да е 32 GB. Инфрачервените диоди гарантират добро заснемане даже и през нощта. За по-прецизно насочване разполагате с лазарен показалец, който активирате, като допрете дистанционното до датчика в горния десен край на камерата. Върху снимките се отбелязват датата, часа, температурата и фазата на луната.
Всяка снимка може да бъде записана с уникалния код на камерата, така че да могат да бъдат разпознавани снимките от различни камери. Освен това записите могат да бъдат защитени с парола и така да бъдат предпазени от нежелан достъп.

Отворете капака за батерии и поставете 4 или 8 броя батерии тип АА. Поставете SD карта в слота на камерата и превключете бутона долу, в дясно, в положение TEST. За настройката на параметрите на заснемане натиснете MENU. На желания параметър отидете със стрелките надолу и нагоре, а смяната му става с натискане на бутон ОК. Параметрите са както следва, от долу на горе.

1.MODE - Избирате режим на работа на камерата Photo. Vedeo или Photo+Video. Ако изберете режим снимка+видео камерата прави поредица от снимки, след което записва видео.

2.Photo Size - избирате резолюция на снимката.

3.Video Size - избирате резолюция на видеото.

4.Picture No - задавате броя на снимки, които камерата преви, след като бъде задействана.

5.Video Length - продължителност на видео клипа. Давате размер от 10 до 180 секунди.

6.Interval - тук задавате интервал в секунди, през който камерата няма да реагира на движение, когато веднъж е задействана. Интервала е от 5 секунди до 60 минути.

7.Time Lapse - когато включите този режим камерата прави последователни снимки, независимо дали има движение или не.

8.Side PIR - включва и изключва страничните PIR датчици.

9.Volume Rec - запис на звук към видеото.

10.Auto PowerOff - времето за изключваме на камерата и влизане в режим на очакване.

11.BackLight Timer - времето след което ще се изключи дисплея.

12.Flash light - регулира силата на инфрачервените диоди.

13.Timer - задавате времето през което камерата ще бъде включена и изключена.

14.Date&Time - задавате дата и час.

15.Time Format - формат за часа - 12 или 24 часа.

16.Time Stamp - дали да има на заснетите записи часа и датата.

17.Camera Name - задавате име на камерата си.

18.Password - задавате парола на записите.

19.Language - избирате език на менюто.

20.TV Out - стандарт на ТВ изхода.

21.Format - форматирате картата памет.

22.Reset to Factory - връщане на фабрични настройки.

23.System - виждате версията на софтуера.

 

След като направите желаните настройки изключете камерата като включите бутона в положение OFF. Поставете я на желаното място включете бутона в положение ON и затворете капака. След като спре да мига диода, камерата е готова за употреба.


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти