Цифров декодер - скарт  (Номер: DV02)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: DV02

82.00лв.

Няма наличност
Цифров декодер - скарт

Цифров декодер - скарт  (Номер: DV02)

82.00лв.

Това е компактен цифров приемник за ефирна телевизия. С негова помощ ще можете да приемате цифровите телевизии, излъчвани от наземните ретранслатори. Има автоматичен и ръчен режим на сканиране. За правилното насочване на антената има диод на предния панел. С приемника ще имате достъп до допълнителна информация като електронен справочник, информиращ Ви за програмата на телевизията, телетекс, избор на различен език на субтитрите и аудиото (ако съответната програма предлага тези опции).
Декодера предлага и допълнителни възможности. С него можете да възпроизвеждате музика, видео и снимки на телевизора си, ако включите външна USB памет съм слота.
Връзката на цифровия приемник с телевизора става със скарт кабел или през HDMI изхода.
Друго предимство на устройството е възможността за запис на програмите. Получавате тази възможност напълно безплатно само с поставянето на флашка в USB слота. След това имате възможност да спирате на пауза и да продължавате да гледате любимото си предаване от там от където сте го спрели. Можете и да правите предварително програмирани по час и ден записи.

Цифров декодер - скарт

Видео инструкции на: Цифров декодер - скарт

Виж повече

Подобни продукти