UTP приемник - 8 канала  (Номер: V18)

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: V18

320.00лв.

Няма наличност
UTP приемник - 8 канала

UTP приемник - 8 канала  (Номер: V18)

320.00лв.

Подава захранващо напрежение и приема видео сигнал от осем камери по UTP кабел. Приемника е ефективен до 300 метра дължина на кабела. Входните портове на уреда са с RJ45 женски конектори, а изходния сигнал е с женски BNC букси.
Захранващото напрежение е 100V-240V AC, а изходното е 12V, 1500mA за канал.
Представяме ви един многофункционален трансмитер, който предава видео сигнал и в същото време захранва по един UTB кабел. Практично средство за наблюдение на записа от вашата камера. С възможност за използване с кабели до 300 метра. Трансмитера е многоканален видео преобразувател, с вграден захранващ адаптер и по този начин вашата камера, от която предава сигнала, няма да има нужда от допълнително захранване, за да работи. Широко използвано средство в охраната, сигурността и другите сложни системи за наблюдение и охрана. Може да предава на големи разстояния и именно тук идва и до 300-метровия UTB кабел, който може да поставите. Притежава антисмущаващо действие, т.е. заглушители и различни честотни уреди не му влияят. Може да предава многокален видео сигнал в реално време на цветен видео сигнал. Свързване:

Технически характеристики: Входно електрозахранване – 100-240 V AC (50-60 Hz) Външно електрозахранване – 8CH /8 канала/ *12V 1500 mA Конектор – Стандартен жак AC Максимално външно напрежение – 2.8 Amp Съвместим с: всички бейсбенд сигнали като PAL, NTSC, SECAM
Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти