Безжична мини клавиатура + Мини PC с Android 4.0  (Номер: PC04+PC02)

Добави продукт:

Цена с ДДС Безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди Гаранция 12 Месеца.

Каталожен номер: PC04+PC02

243.00лв.

Няма наличност
Безжична мини клавиатура + Мини PC с Android 4.0

Безжична мини клавиатура + Мини PC с Android 4.0  (Номер: PC04+PC02)

243.00лв.

Мини PC MK802+ с Android 4.0 - PC02 :
МК802 е модел от висок клас, който превръща вашия телевизор в компютър от последно поколение, работещ с Android 4.0. Притежавайки това устройство вие можете да сърфирате из интернет пространството, да гледате любимите си филми със субтитри, дори да сваляте на детето си новите 3D игри и забавления от Google Play Store.

Основни характеристики

Модел: AK-212MiniPC
Процесор: Cortex-A8 1.5GHz (CPU1.0GHz+GPU 500MHz)
Графика: 2D/ 3D/ OpenGL ES2.0(AMD Z430)/ OpenVG1.1(AMD Z160)@27M Tri/sec
Операционна система: Android 4.0
RAM: 512MB (С опция за 1GB)
Вградена памет: 4GB (С опция за 8GB/16GB)
Мрежа: Wireless 802.11b/g/n, WAPI(Ralink8188) (С опция за RJ45)
Приложения: Youtube,Twitter,AngryBird,Office,Gmail,Browse,Skype.
USB Интерфейс: USB 2.0 host*2, USB Storage device
Видео: WMV/ASF/MP4/3GP/3G2M4V/AVI/MJPEG/RV10/DivX/VC-1/MPEG-2/MPEG-4/H.263/H.264/1280*720P HD 30 fps, 1080P/720*480 D1 30fps
Аудио: AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A
Изходящ сигнал: 1920*1080P, 720P, 576P, Super HD 2160P, 3D Film
Интерфейс: Video: HDMI1
Памет: 1USB-HOST, 1USB OTG, TF
Снимки: JPG, BMP, GIF, TIFF, PNG
Субтитри: SRT, UB, IDX, SSA, SMI
Адаптер: 5V/2A
Размери: 88.5 x 35 x 13.4 мм.
Тегло: 0.3kg

Безжична мини клавиатура RC12 - PC04:

Този модел безжична клавиатура е много полезно и практично техническо средство, тъй като съчетава функциите и на клавиатура, и на мишка. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много. За да работи добре, с нея трябва да се оперира на плоска и гладка повърхност.

Произход: КНР
Виж повече

Това упътване за потребителя съдържа някои важни точки, които е нужно всеки, който е решил да използва, да знае. Както всеки друг уред, най-важното е да не го изпускате, тъй като не е с противоударен корпус, както и водоустойчив. Ето защо не пробвайте на каква дълбочина може да го използвате. Когато устройството се форматира или ъпгрейдва не бива да се изключва, тъй като това може да доведе до непоправими вреди. Не демонтирайте и не чистете с алкохол, разредител, бензин и всякакви други силни препарати. А. Външен вид:

A/V изход: HDMI изход за свързване с HD телевизор T-flash: Устройството може да бъде надградено с допълнителна памет Mini USB OTG: Използва се за транфер към и от компютър. За преинсталиране на ОС. USB host: Използвайте за такива устройства, като периферни хардуерни допълнения, като сензорна писалка, клавиатура, мишка, външен харддиск, като може да бъде разширен посредством USB хъб и да използвате няколко устройства по едно и също време. B. Начална експлоатация: Свързване на хардуера: Свържете телевизора или LCD монитора с устройството, посредством HDMI порта и кабела, включен в комплекта. Направете нужните настройки на монитора, за да може да работите с него. - Този продукт поддържа безжични 2.4G мишка и клавиатура. За целта включете приемник на 2.4G честота за двете периферни устройства, в USB порта на устройството. Или включете в USB OTG порта посредством конвертор. Ако включите само безжична мишка, то MK802II автоматично ще извади “soft” клавиатура, т.е. на екрана на вашия телевизор ще се появи клавиатура, която ще командвате посредством мишката. Тази клавиатура се задава автоматично от операционната система и когато ОС засече физическа клавиатура, то “меката” се деактивира пак от системата. - Левият бутон на мишката се използва за потвърждение на дадено действие, десения бутон е за връщане една стъпка назад, също така и за скролване по страницата нагоре-надолу. За да копирате и поставите файл, или влачите икона, просто натиснете и задръжте левия бутон на мишката. Средния бутон задръжте, ако искате да видите детайлите. 1. Интерфейс операционна система Свържете захранването с устройството от едната страна и с монитора или телевизора от другата и след около минута трябва да видите сигнал, че устройството се е свързало, който се изразява в следното изображение:

2. Икона за управление на софтуера: Хванете и влачете всяка икона, която искате да преместите на всяка една позиция на дисплея.

3. Изтриване икона: За да изтриете някоя икона, трябва само да я хванете с мишката и да я провлачите до червения знак хикс.

4. Влачене до десктопа Задръжте стрелката на всяко празно пространство, а местенето на мишката в ляво и в дясно ви препраща на следващия десктоп. Може да използвате и скрол бара на мишката за същото действие.

5. Назад, главна страница, програми, характеристики /return, home page, program, properties/

6. Статус /състояние/ бар: В долния десен ъгъл се намира статус бара или бара със състоянията. Той показва моментното състояние на T-flash картата, USB връзката, времето, Wi-fi мрежата, даунлоудванията и др.

Когато има скрито меню, кликвайки на статус бара, то изскача нагоре и ви осигурява достъп до него.

В десния ъгъл на горепоказаното изображение има иконка – още опции. Натиснете я за още характеристики и опции.

7. Бутон program tool: Намира се в десния горен ъгъл на десктопа

C. Управление на програми посредством прилежащите икони

Кликнете на този бутон, за да се появи списъка с всички инсталирани към настоящия момент програми и приложения.

Ако имате повече от един десктоп, пълен с икони на приложения, то за да стигнете до втория, трябва да използвате скрола на мишката или просто да преместите мишката наляво-надясно. Може да стартирате тези програми, като ги кликнете директно, или пък ги издърпате и поставите на главния десктоп, където ще се активират. Кликнете на следните

след което кликнете и задръжте върху която и да е икона, за да й направите пряк път /shortcut/ до главния десктоп. D. Настройки: За да имате достъп до настройките, просто кликнете на следното:

Откъдето ще се изведе списък с всички налични настройки на устройството:

1. Wi-Fi настройки:

2. Настройки на USB към RJ45 LAN адаптер: Устройството дава възможност да вържете компютъра си и приемника в локална мрежа. За целта обаче ще ви трябва специален мрежов кабел, който да свържете с USB хост или USB OTG хоста. Свързване: свържете RJ45 LAN кабела-кликнете на settings-more-Ethernet- отбележете радио бутона Use Ethernet.

Е. Инсталиране/изтриване на програма 1. Настройка “Unknown sources” Устройството и по-точно операционната система засича като приоритетна програма Google market, ето защо непременно трябва да я инсталирате, за да може да работите по-нататък с устройството и да инсталирате приложения, свалени от там. За да направите това, кликнете на setting – security – Unknown sources.

2. Инсталиране на APK /програма/ След като приложението е свалено от APK, само трябва да кликнете на него, за да започне процеса по инсталция. Следвайте стъпките. Свалените файлове ще се появят в статус бара, за да ви улеснят да стигнете до тях. 3. Изтриване APK /програма/ Кликнете на settings – apps, като ще видите пълния списък с инсталирани програми и приложения. След това кликнете на иконата Uninstall и програмата изчезва.

F. Изображения, Видео, управление, уебстраници 1. Настройка на функцията търсене на медиен файл: Устройството предлага възможността да търсите желан медиен файл в мрежата или в самата памет на устройството. Това обаче ще намали скоростта на самия miniPC. Ето защо е добре да настроите вашата SD карта и да следвате инструкциите:

2. Как да възпроизведа файл с висока разделителна способност: За да видите файловете, които имате в паметта с висока разделителна способност, кликнете:

След което само си избирате някой, и го стартирате. 3. Управление на файлове: копиране, поставяне, отрязване, изтриване, преименуване Устройството предлага голямо разнообразие от системни функции на всеки файл, и освен това всичко става лесно, бързо и много практично. За целта кликнете на иконката:

, като след като отворите списъка, кликнете на файла, който искате да промените и задръжте, за да се появи следното меню:

Изберете, която операция ви е нужна, като околи избраната ще се появи червена рамка. Кликнете и задръжте мишката на папката, която искате да промените. 4. Музика: Кликнете на settings и след това на music

5. Работа в Интернет: Когато се свържете с Интернет, ще имате възможност да работите с вградения Android браузер и да имате достъп до сайтове и страници, или да си инсталирате ваш желан браузер, с който сте свикнал да работите. Кликнете на settings-browser G. Езици и добавяне: 1. Избор на език и метод на добавяне: Устройството поддържа 54 различни езика. Кликнете на setting-Language and input

2. Използване на клавиатура и мишка: Когато сте свързали физически само мишка, то операционната система ви дава възможност да работите с “мека”, виртуална клавиатура. Ако след време операционната система засече, че вече има физическа клавиатура, свързана с устройството, то виртуалната клавиатура изчезва сама.

Техническа характеристика на PC04 Три в едно 1. Дистанционно управление, компютърна клавиатура или компютърна мишка – кое от трите е това средство? Всъщност и трите на едно. Можете да въвеждате данни на нея, като клавиатура, да работите с приложения като с мишка и да пускате и спирате разни приложения от разстояние, като дистанционно.2. Компютърна клавиатура:3. Компютърна мишка:Характеристики основни:

1. Клавиатурата работи със стандартни ААА батерии, които може да си закупите на всяко едно място, по цял свят, което няма да възпрепятства работата ви. Няма нужда да презареждате вградена батерия, зарядното за която може и да не е съвместимо във всяка страна.
2. Невероятен и компактен дизайн, който предотвратява плъзгането и изтърването.
3. На клавиатурата има приемник и за безжична мишка, което елиминира опасността от загуба на сигнала в даден момент и даден район, в който се намирате.
4. Хуманния дизайн на всеки един механизъм от клавиатурата, позволява на всеки да работи лесно, бързо и удобно с нея.
5. С вградена специална технология, която спестява захранване и по този начин увеличава живота на батериите. Това става благодарение на факта, че след като две минути не е имало активност, батериите и клавиатурата преминават в латентно състояние. За да я активирате след това, просто натиснете който и да е бутон.
6. Няма нужда от инсталиране на драйвери, за да работи, plugNplay устройство, съвместимо с интерфейсите USB 1.1 и USB 2.0
7. Лесно се свързва с всяко едно устройство, няма нужда от допълнителни кабели. Само когато се използва дистанционно с батерии, е добре да поставите и приемника за мишката в USB интерфейса, за да използвате и двете устройства.
8. Поддържа се от следните операционни системи: Windows XP/Vista/7, също така поддържа и Android 2.2/2.3/2.4/4.0/5.0, което го прави идеалното средство за комуникация и с всеки таблет или смартфон с някоя от версиите.
9. Може да използвате с всеки настолен компютър, лаптоп, таблет, проектори, смартфон, смарт ТВ за дневна, HDTC, таблет с Андроид и др.

Функционалност на бутоните:Останалите копчета имат абсолютно същите функции като на всяка стандартна клавиатура.Инициализиране на настройките:

Когато курсора на мишката “замръзне” и не помръдва, следвайте стъпките, за да инициализирате настройките и да работите отново нормално с вашата клавиатура.
1. Поставете устройството на работен плот, на някаква равна повърхност, и натиснете и задръжте едновременно копчетата със стрелките нагоре, надолу и ентер бутона. Задържайки така трите копчета за около минута, LED индикатора на клавиатурата започва да мига, който индикатор е за настоящето състояние на радио мишката.2. Отпуснете копчетата, когато LED индикатора започне да мига, и включете USB приемника в интерфейса, за да започне радио мишката да инициализира кода си. Когато светлинният индикатор спре да мига и остане да свети постоянно, значи мишката успешно е инициализирала настройките.Функционални бутони:
1. Бутони за посоки: бутоните за посоките като нагоре, надолу, наляво и надясно, са същите като в обикновената клавиатура.
2. Левият бутон на мишката изпълнява същите функции, както и при стандартната компютърна мишка.
3. Десният бутон на мишката изпълнява същите операции, както и при физическата мишка.


Инсталация и свързване:
1. Отворете задния капак на радио мишката-клавиатура, поставете три батерии ААА, като се съобразите с поляритета, след това затворете капачето с леко щракване.2. Поставете USB приемника в USB слота на компютъра или таблета.

Употреба:
1. Употреба на радио мишката: Държейки от двете страни мишката с ръцете си, вие можете да контролирате бутоните за посоките, левият и десният бутон на мишката с лявата си ръка и да приплъзвате слайда с палеца на дясната ръка.
2. Употреба на безжичната клавиатура: Когато придвижвате курсора към някоя специфична посока, можете да използвате лявата и дясната си ръце, за да натиснете който и да е бутон от клавиатурата, за да въведете желаните символи.Какво показват различните състояния на LED индикатора:
1. Когато индикатора на мишката постоянно мига, това означава, че връзката не се е осъществила и няма мишка в момента.
2. Когато индикатора си свети постоянно без прекъсване, тогава връзката е стабилна и устройството си работи нормално.
3. Ако натиснете който и да е бутон, ще видите как индикатора мигва веднъж.

Технически спецификации на продукта:

 


Ръководство за експлоатация: Свали

Подобни продукти